Право на LLM

Общ преглед

Описание на програмата

Законът за LLM е предназначен да задълбочи и разшири познанията на студентите за правото като учебен предмет, като предостави на студентите систематично разбиране на правните процеси, методи и концепции; на социалния и политическия контекст, в който протичат правни процеси; и на подходящи теоретични концепции на правото.

Защо да изучавате LLM Law?

Чрез увеличаване на вашия академичен потенциал и усъвършенстване на вашите умения за решаване на проблеми в транснационален контекст, програмата ще помогне за подобряване на вашето професионално развитие и хоризонти. Учебните умения за научни изследвания и писане ще бъдат прехвърлени в различни професионални сектори, включително юридическа професия, създаване на политика, корпоративен сектор, държавни органи или академични среди.

Нашата школа по право се състои от учени от цял свят, специализирани в области като правата на човека, търговското право, международното и европейското право, които са експерти в общуването на най-новото мислене на сложни правни въпроси, съчетавайки преподаване по основни теми с плодовете на настоящите им изследвания.

Студентите също ще се възползват от широката си мрежа от контакти, които дават възможност на училището да предложи възможности за настаняване на приемливи студенти с големи местни и международни организации.

Ползи

 • Възможности за взаимодействие и общуване с изтъкнати юристи.
 • Факултет с богат опит и опит в юридическите изследвания, преподаване и практика.
 • Възможности за участие в международни състезания по скачане на мъже и MUN.
 • Възможности за участие в посещения на терен в международни организации.
 • Спечелете юридическа практика чрез разширената мрежа от партньорства.

Съдържание на програмата

Програмата за LLM Law се състои от 180 кредита, включително и проект за задължително писане. Проектът за писане може да бъде или контролирана дисертация или поставяне на работа. Останалите 120 кредита ще бъдат спечелени чрез шест 20 кредитни модула.

 • Правни изследователски умения (20 кредита) - задължително
 • Дисертация (60 кредита) - Задължителна
 • Международни организации и международно разрешаване на спорове (20 кредита) - задължително
 • Работно интегрирано обучение (само приемливи студенти) (60 кредита) - незадължително
 • Закон за уволненията (20 кредита) - незадължителен
 • Индивидуален закон за заетостта (20 кредита) - незадължителен
 • Законът за борба с дискриминацията на Обединеното кралство и Европейския съюз (20 кредита) - незадължителен
 • Основи и принципи на международното право (20 кредита) - незадължително
 • Закон за международната продажба на стоки (20 кредита) - незадължителен
 • Право и политика на Световната търговска организация (20 кредита) - незадължително
 • Международно право за правата на човека (20 кредита) - незадължително
 • Международни търговски спорове и арбитраж (20 кредита) - незадължително
 • Закон за заетостта на ОАЕ и DIFC (20 кредита) - незадължително
 • Миграционни теории и подходи (20 кредита) - незадължително
 • Интегрирана работа и учене (20 кредита) - незадължително
 • Устойчиво развитие и права на човека (20 кредита) - незадължително

130842_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7bd39f4ac45d_1280.jpgjessica45 / Pixabay

обучение

Ще придобиете знания и разбиране чрез стимулираща комбинация от лекции, семинари, семинари, професионални стажове и самостоятелно насочени изследвания и ще използвате различни ресурси, включително аудио-визуални медии, библиотечни книги и материали за електронно обучение.

Лекциите, семинарите и презентациите се използват за предаване на основна информация, разработване на теми и идеи и се стреми да насърчи участието на учениците чрез интерактивни упражнения и възможности за партньорска и самооценка. Ще се изисква също да участвате в интензивни програми за структурирано четене и изследвания и да представяте своите констатации устно и писмено.

Обучението за умения, по-специално чрез нашия модул „Правни изследвания“, ще ви осигури интелектуалните инструменти, необходими за следдипломната работа, включително идентифицирането и разположението на подходящи материали, критично и аналитично четене, умения за писане и конвенции.

Няколко сесии във всеки модул и съществена част от дисертацията са предназначени да предоставят насоки за идентифициране на подходящ изследователски въпрос, извършване на проучване, писане на преглед на литература и планиране и писане на дисертация.

Обучението и преподаването на всички модули се информират чрез критичен подход, който обхваща съответните аспекти на етичния, социалния, професионалния, историческия и културния контекст, в който действа законът. Етиката е конкретно вложена в някои модули и студентите получават възможност да разберат етичните измерения на собствените си изследвания и в рамките на които законът действа на всяко ниво.

Изисквания за вход

 • Стандартните изисквания за влизане в университета за LLM / PG Dip / PG Cert Law се състоят от степен на право 2: 2 или диплома за завършено право / CPE.
 • Въпреки това завършилите студенти по сродни дисциплини, с непълнолетни юридически лица или със съответен професионален опит или квалификация, могат да бъдат приети в зависимост от преценката на ръководителя на програмата.

Други квалификации извън Обединеното кралство ще бъдат разгледани в съответствие с насоките на NARIC.

Изисквания по английски език (следдипломна)

Всички програми в Middlesex University Dubai се преподават на английски език, а кандидатите с предишно образование извън англоезичните страни (като Великобритания, САЩ, Канада, Англия, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия) трябва да демонстрират владеене на английски език, както следва :

 • IELTS Academic: 6.5 (минимум 6.0 във всяка лента)
 • TOEFL Интернет базирана: 87 (21 в слушане и писане, 22 в говорене и 23 в четене)
 • PearsonPTE Академик: 58
 • PearsonPTE Общи: ниво 4

Бъдеща кариера и работоспособност

Тази програма е предназначена за студенти, преследващи кариера в юридическата практика или работещи с професионални доставчици на услуги, които редовно работят с търговски органи. Той ги подготвя за широк спектър от кариери в организации от публичния и частния сектор, мултинационални компании и междуправителствени органи, изискващи специализирани познания в националния и частния международен орган на правилата, регулиращи търговските сделки и спорове.

LLM е квалифицирана на пазара и предишни завършили програмата са работили за юридически отдели на организации от публичния и частния сектор, мултинационални компании, международни организации, правителствени служби и в рамките на съдебната система. Много от тях продължават обучението си за висше образование чрез докторска степен.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally re ... Научете повече

Middlesex University is a dynamic university with a reputation for innovation and excellence in teaching and research. Middlesex University Dubai is the first overseas campus of the internationally renowned Middlesex University in London. The campus, which opened in January 2005, has over 3,000 students from over 100 nationalities and offers undergraduate and postgraduate programmes in a wide variety of subject areas. We are a truly global university committed to meeting the needs and ambitions of a culturally and internationally diverse range of students, by providing challenging academic programmes underpinned by innovative research, scholarship and professional practice. We prepare our students to be professional, skilled individuals fitted for the modern world, committed to lifelong learning and able to contribute to the communities in which they live and work. Свиване