Практически курс (LPC) - ден на непълно работно време

Ако имате право или диплома за висше образование и искате да тренирате като адвокат, ние предлагаме три варианта, включително магистър по право, бизнес и мениджмънт, за да направят бизнеса ви готов.

 • Да се ​​квалифицирате с ЗЗК, с възможност да придобиете MSc или LLM без допълнителни разходи
 • Разгърнете своята търговска осведоменост, критично мислене и необходимите професионални умения, за да ви подготвим за предизвикателствата, че сте адвокат
 • Изучавайте ЗЗК с магистърска степен и бихте могли да кандидатствате за следдипломен студентски заем
 • Достъп до награждавани кариерни услуги, които да ви помогнат с вашите кандидатури за обучение, веднага щом приемете вашето място

С ясен фокус върху бъдещата си възможност за наемане на работа, ние сме по-уверени от всякога във вашия успех и предлагаме нашето Обещание за заетост на LPC. Получи работа за девет месеца или ние ще Ви предоставим 100% от таксите ви: 50% от таксите Ви като парична сума, плюс 50% от таксите Ви, като кредит към по-нататъшни курсове.

96% от нашите пълни 2015/16 и ускорени 2016/16 LPC студенти, завършили през лятото на 2016 г. осигурена заетост, договор за обучение или допълнително обучение в рамките на девет месеца след успешното завършване на курса.

Изисквания за курса

За да имате право да заемате своето място в нашия ЗЗК, трябва да спазвате изискванията за започване на курс за правна практика, определен от Органа за регулиране на адвокатите (SRA) - вижте по-долу. Неспазването на тези изисквания за допустимост означава, че университетът няма да има друг избор, освен да отмени вашето място в курса.

Ако сте студент, който не е гражданин на ЕИП, Вие също ще изискате виза, която да покрива пълната продължителност на курса Ви - вижте изискванията за виза по-долу.

Критерии за подбор на университет по право

 • Академичен профил и постижение, обикновено минимум реална или предсказана втора класа по право, или GDL / CPE / MA Law *
 • Достатъчно владеене на английски език за успешно завършване на курса - вижте изискванията за английски език по-долу
 • Всички специални обстоятелства, разкрити в молбата ви

Академични или други препратки

* Това изискване се удовлетворява или от: A) присъждането на квалификационна степен по право. Законът ви за право трябва да отговаря на определени академични стандарти, за да се квалифицира. Това трябва да включва адекватно преминали оценки в седемте фондации на правните познания - публичното право, задълженията I (договор), задълженията II (нередовност), наказателното право, правото на поземления имот, капитала

The University of Law напълно спазва законодателството за равни възможности и активно насърчава разнообразието в рамките на адвокатската професия. Процесът ни на прием е справедлив и има за цел да даде възможност на учениците да се възползват максимално от своите таланти. Съветваме Ви да ни разкажете за всякакви специални изисквания при първа възможност. Това ще ни позволи да обсъдим как можем да постигнем вашите изисквания.

Трябва да сте изпълнили всички изисквания за допустимост до началото на курса - ако не го направите, това може да доведе до възпрепятстването му да се включи в курса. Ако смятате, че това може да е проблем (например, ако имате късни резултати от оценката), моля, свържете се с приемането възможно най-скоро.

Бъдещ стажант Solicitors

СРП наскоро се консултира с редица предложения за промени в правилника, включително премахване на изискването студентите да кандидатстват за записване на студенти и одобряване на академичния им стаж преди обучението на ЗЗК.

Ако ви е предложен договор за обучение, трябва да сте сигурни, че Органът за регулиране на адвокатите (SRA) е проверил вашия "характер и пригодност", за да бъде адвокат.

Това може да отнеме поне шест месеца, за да приключите, ако имате:

 • Обвързани са с определени престъпления
 • Беше признат за виновен за академично престъпление
 • Имаше сериозни финансови проблеми (като например несъстоятелност, индивидуални доброволни договорености или съдебни решения по окръжните съдилища)
 • Извършени са неблагоприятни регулаторни констатации
 • Демонстрирало е всяко друго поведение, което не бихме очаквали от адвокат (например поведение, което е нечестно, насилствено или дискриминационно)

Моля, разгледайте SRA Suitability Test 2011 за повече информация и попълнете кандидатурата за допустимост, ако трябва да им кажете за някакви проблеми.

Ако нямате какво да кажете на SRA, можете да ги информирате за това, когато вие и вашият работодател Ви уведомяват, че вашето обучение трябва да започне.

Ако решението на SRA не бъде потвърдено преди началната дата на LPC, можете да продължите курса, но го направете на собствения си финансов риск. Ако имате някакви притеснения относно проблем с характера и пригодността, моля, свържете се със SRA.

Акредитиране на предишно обучение

Ако преди това сте учили BVC или BPTC, може да бъдете освободени от определени елементи на ЗЗК. За повече информация, моля, посетете уеб сайта на SRA и се свържете с нашия екип по приема.

Изисквания на английски език

Ако сте завършили висше образование извън Обединеното кралство и не идвате от "мнозинство от англоезичната страна", моля, представете заверено копие от един от одобрените тестове по английски език.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 22 курсове в The University of Law Postgraduate Programmes »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
22 
Задочно обучение
Price
12,315 GBP
Вътрешен: от £ 11,950. Международен: от £ 11,950
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване

Септ. 2019