Практически курс (LPC) - ускорен

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Практически курс (LPC) - ускорен

Ако имате право или диплома за висше образование и искате да тренирате като адвокат, ние предлагаме три варианта, включително магистър по право, бизнес и мениджмънт, за да направят бизнеса ви готов.

 • Да се ​​квалифицирате с ЗЗК, с възможност да придобиете MSc или LLM без допълнителни разходи
 • Разгърнете своята търговска осведоменост, критично мислене и необходимите професионални умения, за да ви подготвим за предизвикателствата, че сте адвокат
 • Подгответе курса си за специализираните си области чрез широк избор от избираеми дисциплини
 • Изучавайте ЗЗК с магистърска степен и бихте могли да кандидатствате за следдипломен студентски заем

С ясен фокус върху бъдещата си възможност за наемане на работа, ние сме по-уверени от всякога във вашия успех и предлагаме нашето Обещание за заетост на LPC. Получи работа за девет месеца или ние ще Ви предоставим 100% от таксите ви: 50% от таксите Ви като парична сума, плюс 50% от таксите Ви, като кредит към по-нататъшни курсове.

Според последните ни налични данни 97% от нашите редовни 2016/17 и ускорени 2017/17 LPC студенти, завършили през лятото на 2017 г., осигуряват заетост, договор за обучение или допълнително обучение в рамките на девет месеца след успешно завършване на курса си.

Изисквания за курса

За да имате право да заемате своето място в нашия ЗЗК, трябва да спазвате изискванията за започване на курс за правна практика, определен от Органа за регулиране на адвокатите (SRA) - вижте по-долу. Неспазването на тези изисквания за допустимост означава, че университетът няма да има друг избор, освен да отмени вашето място в курса.

Ако сте студент, който не е гражданин на ЕИП, Вие също ще изискате виза, която да покрива пълната продължителност на курса Ви - вижте изискванията за виза по-долу.

Критерии за подбор на университет по право
 • Академичен профил и постижение, обикновено минимум реална или предсказана втора класа по право, или GDL / CPE / MA Law *
 • Достатъчно владеене на английски език за успешно завършване на курса - вижте изискванията за английски език по-долу
 • Всички специални обстоятелства, разкрити в молбата ви
Академични или други препратки

* Това изискване се удовлетворява или от: A) присъждането на квалификационна степен по право. Законът ви за право трябва да отговаря на определени академични стандарти, за да се квалифицира. Това трябва да включва адекватно преминали оценки в седемте фондации на правните познания - публичното право, задълженията I (договор), задълженията II (нередовност), наказателното право, правото на поземления имот, капитала

Юридическият университет напълно спазва законодателството за равни възможности и активно насърчава разнообразието в рамките на адвокатската професия. Процесът ни на прием е справедлив и има за цел да даде възможност на учениците да се възползват максимално от своите таланти. Съветваме Ви да ни разкажете за всякакви специални изисквания при първа възможност. Това ще ни позволи да обсъдим как можем да постигнем вашите изисквания.

Трябва да сте изпълнили всички изисквания за допустимост до началото на курса - ако не го направите, това може да доведе до възпрепятстването му да се включи в курса. Ако смятате, че това може да е проблем (например, ако имате късни резултати от оценката), моля, свържете се с приемането възможно най-скоро.

Бъдещ стажант Solicitors

СРП наскоро се консултира с редица предложения за промени в правилника, включително премахване на изискването студентите да кандидатстват за записване на студенти и одобряване на академичния им стаж преди обучението на ЗЗК.

Ако ви е предложен договор за обучение, трябва да сте сигурни, че Органът за регулиране на адвокатите (SRA) е проверил вашия "характер и пригодност", за да бъде адвокат.

Това може да отнеме поне шест месеца, за да приключите, ако имате:

 • Обвързани са с определени престъпления
 • Беше признат за виновен за академично престъпление
 • Имаше сериозни финансови проблеми (като например несъстоятелност, индивидуални доброволни договорености или съдебни решения по окръжните съдилища)
 • Извършени са неблагоприятни регулаторни констатации
 • Демонстрирало е всяко друго поведение, което не бихме очаквали от адвокат (например поведение, което е нечестно, насилствено или дискриминационно)

Моля, погледнете теста за годност на SRA 2011 за повече информация и попълнете заявлението за допустимост, ако трябва да им кажете за някакви проблеми.

Ако нямате какво да кажете на SRA, можете да ги информирате за това, когато вие и вашият работодател Ви уведомяват, че вашето обучение трябва да започне.

Ако решението на SRA не бъде потвърдено преди началната дата на LPC, можете да продължите курса, но го направете на собствения си финансов риск. Ако имате някакви притеснения относно проблем с характера и пригодността, моля, свържете се със SRA.

Акредитиране на предишно обучение

Ако преди това сте учили BVC или BPTC, може да бъдете освободени от определени елементи на ЗЗК. За повече информация, моля, посетете уеб сайта на SRA и се свържете с нашия екип по приема.

Изисквания на английски език

Ако сте завършили висше образование извън Обединеното кралство и не идвате от "мнозинство от англоезичната страна", моля, представете заверено копие от един от одобрените тестове по английски език.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Научете повече

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Свиване
Лондон , Бирмингам , Бристол , Честър , Exeter , Guildford , Лийдс , Манчестър , Лондон , Великобритания онлайн , Мадрид , четене , Лондон , Виена , Ливърпул , Нотингам , Хонг Конг , Норич + 17 Още По-малко