Програма магистър по право (LL.M.)

Общ преглед

Описание на програмата

Програмата магистър по право от НГУ Ви предлага гъвкава и глобална учебна програма, която ви подготвя за ръководни роли и професионална стойност за вашата кариера. Програмата за степен на магистърска степен (LL.M.) е предназначена за американски и чуждестранни адвокати за подобряване на знанията и уменията, необходими в бързо променящата се днес правна среда.

Програмата е проектирана да бъде изключително гъвкава, така че адвокатите могат да участват онлайн или в кампуса в удобни моменти, за да се изгради обхватът на тяхната правна практика и да се подобри успехът им, без да затрудняват кариерата си.

LL.M. може да бъде завършен в рамките на една година на пълен работен ден или две години на непълно работно време чрез онлайн или в кампуса опции.

Студентите могат да изберат собствен курс на обучение или да изберат една от областите на фокусиране на NSU:

 • Закон за интелектуалната собственост, киберсигурността и технологиите (онлайн)
 • Бизнес и предприемачески консултации (в кампуса)
 • Закон за здравето (в кампуса)
 • Международно право (в кампуса)
 • Съдебни спорове и решаване на спорове (в кампуса)
 • Изберете личен курс на обучение

129646_istock-677893280-2.jpg

Онлайн LL.M.

Онлайн LL.M. програма за обучение е на разположение за фокуса на закона за интелектуалната собственост, киберсигурността и технологиите. Възможността за усъвършенстване на жизненоважни юридически умения от всяко място с достъп до интернет позволява на професионалните студенти да посещават учебни часове след работно време, без да харчат време и ресурси, пътувайки до и от кампуса.

Хибрид или в кампус LL.M.

Магистър по право студентите могат да избират да учат курсове както в кампуса, така и онлайн, създавайки идеалния хибриден формат за всеки студент.

факултет

Неразделна част от Шепард Широкия юридически колеж е нашия факултет. Те са истински ментори и модели за подражание, които ви предизвикват и вдъхновяват. Техният опит и компетентност в установени и нововъзникващи области на правото осигуряват моста между традицията и еволюцията в правната професия. Законът на NSU има 18-годишен опит в онлайн преподаването и подкрепата на студенти, които решат да учат дистанционно.

Магистър по право Процес на кандидатстване

Заявленията се приемат подвижно. След като се запълни срок, заявленията ще бъдат разгледани за следващия срок.

Всички крайни срокове са в 23:59, източно американско време.

 • Крайният срок за кандидатстване е 1 юни.
 • Крайният срок за кандидатстване е 1 ноември.
 • Крайният срок за кандидатстване е 1 март.

Всички крайни срокове отбелязват датата, до която всички заявления за LL.M. Програмата трябва да бъде подадена онлайн чрез Службата за електронно кандидатстване на LSAC на Приемния съвет за юридическо училище (LSAC). Всички необходими подкрепящи документи, като преписи, трябва да бъдат получени от LSAC възможно най-близо до крайната дата.

Допустимост на програмата

Американски кандидати за LL.M. Програмата трябва да е получила медицинска степен и да има две или повече години опит в практиката на правото.

Кандидатите извън САЩ трябва да са спечелили първа юридическа степен, която им дава право да упражняват право в родните си страни. Предпочита се професионален опит след завършване на чуждестранната степен.

Обучение и такси

За учебната 2019-2020 г. LL.M. обучението се начислява на час за кредит на стойност 1450 долара. Допълнителните такси могат да варират и обучението и таксите подлежат на промяна.

Персонал и съветници

Сюзън Стефан

Асистент декан по дипломирани и онлайн програми и доцент по право

 • Имейл: sstephan@nova.edu
 • Телефон: (954) 361-3611 или 1-800-541-6682 Външ. 26289

Дженифър Макинтайър

Асистент декан за онлайн програми

 • Имейл: mcintyre@nova.edu
 • Телефон: (954) 262-6079 или 1-800-541-6682 Външ. 26079
 • LLMAdmissions@nova.edu
 • 1-800-326-3660
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Научете повече

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Свиване