Сертификат за след завършване на бакалавриат

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

10 вечерни и онлайн класове ви позволяват да завършите своя сертификат за след юношеска програма след завършване на бакалауреата за 12 месеца.

Програмата за законни изследвания на НСУ след сертификат след бакалавърска програма ви дава предимство в изключително взискателната, ангажираща кариера като паралел с адвокатски кантори в САЩ Програмата насочва вашите таланти и се фокусира към подпомагане на адвокати от публичния и частния сектор при подготовката за изслушвания, съдебни процеси и поддържане на положителна комуникация с клиенти.

  • Предлагани изцяло онлайн, 9 кредита трябва да бъдат взети в синхронен формат.
  • Класове, преподавани от преподаватели по право от НГУ, редовни професори, адвокати, съдии и магистрати, които са демонстрирали както най-добрите преподавателски способности, така и експертните познания по своя предмет.
  • Предлагат се и вечерни класове (лично и онлайн), за да се настанят разнообразни графици.
  • 5 налични начални дати: януари, март, май, август и октомври

факултет

Неразделна част от Шепард Широкия юридически колеж е нашия факултет. Те са истински ментори и модели за подражание, които ви предизвикват и вдъхновяват. Техният опит и компетентност в установени и нововъзникващи области на правото осигуряват моста между традицията и еволюцията в правната професия. Законът на NSU има 18-годишен опит в онлайн преподаването и подкрепата на студенти, които решат да учат дистанционно.

Допустимост на програмата

Сертификатът Paralegal е на разположение на всеки студент, който успешно е завършил бакалавърска степен (BS или BA). Професионалната професия е много взискателна и изисква от своите професионалисти да се ангажират силно с клиентите, адвокатите и правната система.

Не се изисква стандартизиран тест (GRE или LSAT) за допускане.

Кандидатите, които са посещавали чуждестранни университети или колежи, трябва да имат своите академични данни за оценка на институционалната еквивалентност в САЩ (оценка по курс) от една от следните компании:

  • Josef Silny & Associates www.jsilny.com
  • Световни образователни услуги www.wes.org

Чуждестранни граждани, които пребивават извън САЩ към момента на кандидатстване и чийто роден език не е английски, трябва да представят доказателства за владеене на английски език, като попълват задоволително теста по английски като чужд език (TOEFL) с минимален бал от 600. Тест Резултатите трябва да се представят в приемната служба. За приложение на TOEFL посетете уеб сайта на http://www.ets.org/toefl/. Университетът на Нова Югоизточна Европа приема теста на Pearson of English-Academic (PTE-Academic) като доказателство за владеене на английски език. Минималният необходим общ резултат за PTE-Academic е 54. PTE-Academic ще служи като алтернатива на изпитите TOEFL и IELTS.

Паралелен процес на кандидатстване за сертификат

Попълнете онлайн приложението. https://www.law.nova.edu/apply-now/

Има такса за кандидатстване в размер на 50 долара, която се заплаща в момента на подаване на заявлението. Тази такса може да бъде отменена, ако посетите онлайн сесия с отворена къща.

Официални преписи, показващи присвояване на бакалавърска степен от регионално акредитиран университет, и, ако е приложимо, официални преписи от всеки и всички посещавани колежи (и) (бакалавърско и завършило ниво).

Кандидатите ще бъдат оценявани върху способността им да работят конструктивно с други професионалисти в онлайн среда. Това включва, но не се ограничава до ефективно общуване онлайн или лично с преподаватели, служители и администратори в NSU.

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Научете повече

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Свиване