2 Диплома Програми в Право в областта на правата на човека 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома
  • Правни науки
  • Обучение в областта на правата на човека
  • Право в областта на правата на човека
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Диплома Програми в Право в областта на правата на човека

    Диплома може да отнеме от една до две години, за да завърши. Повечето програми са предназначени да предоставят на хората знанията, необходими за конкретно работно поле. Дипломните програми обикновено са по-задълбочени от сертификатите, но те обикновено са по-близо до сертификат, отколкото до степен.

    Каква е дипломата по право за правата на човека? Това е проучване на ниво висше образование, което обикновено предлага на студентите възможността да разгледат широк спектър от теории, практики, институции и инструменти за правата на човека. Това образование е от значение както за адвокати, работещи в областта на правата на човека, така и за не-адвокати, работещи с организации, свързани с правата на човека. Студентите могат да се срещнат с курсове като икономически и социални права, сравнително право за правата на човека, човешки права и тероризъм, човешки права на работното място и международно бежанско право.

    Много студенти получават умения в писмен вид, независимо изследване и управление на времето. Писмените умения могат да помогнат на човек да общува по-добре чрез имейли и текстове. Управлението на времето е умение, което е от полза за повечето хора професионално и лично. Способността да се намерят отговори чрез самостоятелно мотивирани изследвания е безценно умение за много работодатели.

    Тъй като дипломните изисквания могат да се различават в зависимост от програмата на университета, свързаните с тях разходи също могат да варират. Предполага се, че преди да се записвате, трябва да проучите подробно всяка програма. Офисът за прием на училището може да предложи подробности за цените.

    Дипломата по право за правата на човека обикновено обучава студентите с знания и умения да работят на много работни места в областта на правата на човека. Ако завършилите вече имат JD степен, те биха могли да използват това допълнително проучване, за да получат работа като адвокат по правата на човека. Студентите могат също да намерят позиции като анализатор на политики, специалист по корпоративна социална отговорност, писател на безвъзмездни средства, изследователски анализатор или служител в човешките ресурси.

    Някои дипломни програми могат да се предлагат в онлайн формат. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.