Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Диплома Програми в Право в областта на правата на човека в Германия 2023

1 Диплома Програми в Право в областта на правата на човека в Германия 2023

Преглед

Какво е Закон за правата на човека?
Правото за правата на човека е клон на правото, който се занимава със защитата на основните права и свободи на човека. Тези права и свободи са залегнали в различни международни договори и конвенции, като Всеобщата декларация за правата на човека. Законът за правата на човека също включва национални закони и конституции, които гарантират тези права и свободи.

Каква работа мога да получа с диплома по Право на човешките права?
Адвокатите по правата на човека работят за защита и насърчаване на човешките права на индивиди и групи. Те могат да работят за правителства, международни организации, НПО или частни фирми. Тяхната работа може да включва проучване и писане по въпроси, свързани с правата на човека, водене на дела пред национални и международни съдилища или съветване на клиенти относно законодателството в областта на правата на човека.

Защо изучаването на Закона за правата на човека е важно?
Законът за правата на човека е важен, тъй като е съвкупността от закони, които защитават основните човешки права и свободи. Тези права и свободи са от съществено значение за достойнството и благосъстоянието на всеки човек и са крайъгълният камък на всяко демократично общество. Без силен ангажимент към правата на човека, обществата могат лесно да се плъзнат към авторитаризъм, фанатизъм и потисничество. Ето защо е толкова важно всеки да има основно разбиране за човешките права и законите, които ги защитават. Законът за правата на човека също играе важна роля в насърчаването на мира и стабилността по света. Като защитава основните права на всички хора, независимо от тяхната националност или етническа принадлежност, Законът за правата на човека помага за предотвратяване на конфликти и изграждане на мостове на разбирателство между различните култури. Следователно изучаването на Закона за правата на човека е от съществено значение за всеки, който иска да работи за справедливост и мир в света. Освен това е важен инструмент за всеки, който иска да държи правителството си отговорно за действията си или да се противопостави на дискриминацията и фанатизма в собствената си общност.

Какво ще уча по време на обучението си по право на правата на човека?
Дипломите по право по правата на човека обикновено обхващат широк кръг от теми, включително международно право по правата на човека, конституционно право и граждански и политически права. Курсовете могат също да се съсредоточат върху конкретни въпроси като правата на жените, правата на децата или смъртното наказание. Студентите ще научат за правната рамка за защита на правата на човека, както и практически умения като правни изследвания, застъпничество и преговори.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Студентите могат да използват диплома, за да влязат в работната сила или да се подготвят за по-нататъшно обучение. Дипломните програми обикновено се предлагат от техническите училища или колежите в общността и отнемат една до две години, за да завършат.

Научете повече

Филтри

  • Диплома
  • Германия
  • Правни науки
  • Обучение в областта на правата на човека
  • Право в областта на правата на човека
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение