Keystone logo

1 Докторантура Програми в Правни науки Обучение по национално право Европейско право 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Правни науки
  • Обучение по национално право
  • Европейско право
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Правни науки Обучение по национално право Европейско право

Доктор по философия е един от най-високите академични награди. Учениците трябва да имат поне бакалавърска и магистърска степен, преди да бъдат приети в този тип програма. Той може да отнеме студенти на пълен работен ден от пет до шест години, за да завърши докторска програма.

Какво е докторска степен в европейското право? Това е докторска програма, предназначена да се съсредоточи върху европейското право. Тази сфера на обучение може да разглежда уникални аспекти на правото за тези в Европейския съюз, международното публично право или частното международно право. Участниците могат да изберат своя фокус или да бъдат решени от училището. Някои докторанти програмите могат да се състоят изцяло от контролиран изследователски проект, докато други могат да включат курсове в проучването. Примерите за потенциални задължителни курсове включват принципите на европейското право, външните отношения на Европейския съюз, принципа на недискриминация и фискалната администрация в Европейския съюз.

Това обучение може да бъде от полза за професионалистите във всеки тип опит. Изследването помага на студентите да подобрят юридическото си разбиране, уменията си за критическо мислене и културната нагласа Всички тези умения и знания могат да направят един човек успешен кандидат за работа.

Преди да се запишат, студентите може да искат да получат оценка за обучението. Тъй като има много фактори, които могат да повлияят на разходите, е възможно кандидатът да се свърже директно с университетите за оценка.

Това уникално образование подготвя студентите за кариера в европейското, националното или международното право. Точните налични кариери могат да варират значително въз основа на предишния трудов стаж и друго образование на студента. Някои примери за потенциални кариери включват адвокат в европейска правна кантора, журналист за правна публикация, изследовател в университет, професор в юридическо училище, консултант за институции и хуманитарна организация в международна организация с нестопанска цел.

Университетите по света могат да предложат докторска степен. Може да сте в състояние да се запишете в тази програма онлайн или в университета. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.