1 Докторантура Програми в Обучение по наказателно право 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Правни науки
  • Обучение по наказателно право
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Докторантура Програми в Обучение по наказателно право

    Доктор по философия, или доктор, обикновено е най-високата степен, която студентът може да постигне и следва завършването на магистърска степен. Докторантът предоставя експертен статут на получателя и му позволява да преподава в институции за висше образование.

    Какво е докторска степен в изследванията на наказателното право? Тази програма предлага задълбочено проучване на теорията и практиката в наказателното правосъдие. Специализациите в областта могат да бъдат избрани в повечето случаи. Студентите в програмата често получават курсове в области като обществена политика, управление на извънредни ситуации, национална сигурност и международни изследвания. Повечето докторски програми изискват от студентите да завършат дисертация преди да получат диплома.

    Дисциплината "Докторантура по наказателно право" предлага на студентите възможността да придобият лидерски умения, които могат да бъдат преведени както в личния, така и в професионалния им живот. Учениците също така научават критични умения за управление на извънредни ситуации, които могат да спасят живота. Много студенти стават по-добри мениджъри на време и персонал чрез своето обучение.

    Степента на дипломиране се различава сред многото университети, които я предлагат; следователно, разходите ще варират в зависимост от държавата, в която е получена степента и спецификата на избрания университет. Докторантът обикновено отнема от три до седем години.

    Завършилите докторска програма често намират повече възможности за намиране на работа в и извън арената на наказателното правораздаване. Някои от тях са квалифицирани да станат учители на колегиално ниво. Много от тях правят това и продължават своето изследване в професор. Други продължават да работят за правителствени агенции в областта на разузнаването или управлението на извънредни ситуации. Някои дипломирали студенти продължават своето изследване като консултанти на правоохранителните органи и правителствата. Все още други се преместват в длъжности като полицейски служители, наказателни следователи или управители на възстановителни съоръжения или правоприлагащи органи.

    Много колежи и университети предлагат докторска степен по наказателноправни науки както на местно, така и на онлайн. Студентите могат да открият, че една от тях е най-подходяща за тях. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.