Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Докторантура Програми в Международно право 2024

2 Докторантура Програми в Международно право 2024

Преглед

Ако търсите за една вълнуваща правна кариера, но не желаят да бъдат обвързани с конкретна географска област, помислете преследва степен международното право. А доктор по международно право е предизвикателна степен предназначена за студенти, които са в състояние да изпълняват независима изследователска работа.

Какво е международно право?

Международното право може да се определи като съвкупност от правила, считани да бъде задължителна в отношенията между различни държави или различни народи, независимо от различните закони на тези лица. Той се прилага предимно към бизнеса и държави, а не физически лица.

Какви са ползите от приема на докторска степен по международно право?

Изкарва доктор по международно право дава основите, необходими за кариера в бизнеса и работата на правителството, който пресича международни граници.Вие ще получите солидна основа в законите, които са универсални за повечето страни.

Колко струва да вземе докторска степен по международно право?

Разходите за докторска степен по международно право ще се различават значително от едно училище в следващата и от една страна в друга.

Какви са изискванията за докторска степен по международно право?

А доктор по международно право изисква бакалавърска работа в областта на правото или бизнес, а някои програми също ще изискат от капитана "е степен или еквивалентна, както добре. Също така са необходими A доказан изследователски способности и силни академичните среди. Програмите изискват студентите да публикува академични статии, преди дипломирането си.

Каква кариера можете да очаквате с докторска степен по международно право?

Студенти със специалност Doctoral в международното право могат да работят в кариерата с участието на международни бизнес или за правата на човека въпроси, които пресичат границите. Тези интензивна изследователска кариера изискват квалифицирани и образовани хора. Вие може да си намери работа в международна адвокатска кантора, в държавни агенции или в предприятията, които наемат по-къща юристи.

Защо вземе докторска степен по международно право Online?

Единият вариант, за да си диплома по право е по-удобно или да помогне с някои от разходите за изследване за степента на търговското право е да учат онлайн. Изследване онлайн не ви ограничава географски, и съществуват много възможности да спечелите тази ценна степен от уюта на собствения си дом.

Как да се запишат в докторска степен по международно право?

Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

Научете повече

Филтри

  • Докторантура
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
  • Международно право
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение