1 Докторантура Програми в Политология 2024

Филтри

Филтри

 • Докторантура
 • Правни науки
 • Политология
Области на обучение
 • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Докторантура Програми в Политология

  Докторът по философия или докторска степен е завършила следдипломна квалификация, постигната само от малък процент ученици. Учените, които искат да получат докторска степен, трябва да завършат поне три години независими изследвания, подпомагани от академичен надзорник. Докторантът е най-високата академична степен, която може да се постигне.

  Какво представлява докторската степен в политиката? Повечето хора, които искат да получат докторска степен по "Политика", правят това, за да влязат в кариера в академични или правителствени институции; Някои също желаят да се присъединят към изследователските организации. След като сте завършили тази степен, ще сте получили строго обучение по провеждане на политически аналитични изследвания и как да създавате и прилагате политики. Също така ще бъдете добре оборудвани, за да учите другите в тези области. Докторска степен по "Политика" може да ви даде възможност да участвате в насочването на националните политики в областта си.

  Поради сравнително малкия брой хора с докторска степен в областта на политиката, постигането на тази степен не само ще командва уважението на другите, които работят във вашата област, но и ще увеличи потенциала ви за печалба. Той също има допълнителен бонус за подобряване на способността ви да вземате информирани решения.

  Ако цената е решаващ фактор, когато искате да получите докторска степен, добрата новина е, че обучението за този тип степен може да се различава значително от едно училище до друго. Местоположението играе голям фактор при ценообразуването, както и известността на училището.

  Успешно завършване на докторска степен по "Политика" означава, че можете да продължите кариера в редица престижни университети. Също така има много възможности за кариера като анализатор или в политически позиции за банки, корпорации, правителствени организации и дори в частния сектор.

  Тъй като докторски програми могат да бъдат строги и взискателни, не забравяйте да намерите училището и програмата, които най-добре отговарят на вашите нужди.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.