Keystone logo

5 Докторантура Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Докторантура Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки

Учени, които желаят да получат образованието си до възможно най-голяма степен, могат да се запишат в програма "Доктор на философията". Докторска степен е една от най-високите академични награди. Този тип степен може да отнеме от три до шест години, за да печелите.

Какво е докторска степен в правните изследвания? Това е докторска програма, която разглежда всички аспекти на правната област. Студентите могат да направят курсова работа, дисертации, писмени изпити и устни изпити по време на тази програма. Точната структура ще варира от едно училище до друго. По същия начин, необходимите курсове, използвани в учебната програма, не са еднакви във всеки университет, но могат да включват напредък в правната философия, как социалната политика засяга съдилищата, ролята на икономиката в правото, основите на бизнес правото и етиката в икономиката.

Учени, които се фокусират върху правните науки, се научават как да използват най-новите методи, установени в правните науки. Това хитър край може да доведе до развиване на критическо мислене, разрешаване на проблеми и комуникационни умения, всички от които са важни за личните и професионални аспекти на живота.

Ако кандидатите искат да научат за цената на докторанта, може да се наложи да се обърнат директно към училищата. Твърде много фактори засягат тази променлива, включително училището, местоположението му, програмата, продължителността и начина на обучение.

Много докторанти завършилите, които изучават правото, се считат за доста приложими. Всъщност, студентите могат да подредят работата си в рамките на шест месеца след дипломирането. Разбира се, всички студенти могат да имат малко по-различен опит. Макар че степента може да играе голяма роля в възможностите за кариера, предишното образование и професионален опит на учените могат да повлияят на какъв тип работни места са на разположение. Някои дипломирали се продължават да стават преподаватели по право, юристи, адвокати, съдии, правни съветници и политици.

Готови ли сте да се запишете в докторска степен? в програма "Право"? Може да сте в състояние да посещавате училища по целия свят или чрез онлайн програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.