доктор по право (право)

Общ преглед

Описание на програмата

Juris Doctor Степен

Doctor програма Юрис изисква 140 единици тримесечие и е завършен през около четири години. При преминаване на първата година студентите по право "Изследване (FYLSX, известен също като" Baby Bar "), General Bar изпит (GBX, известен също като California Bar Exam), морална оценка на характера, на Multistate професионална отговорност изпит (MPRE) , и че не е в просрочие на задълженията за подкрепа на семейството, завършили ALU, имат право да станат пълноправни членове на Държавната адвокатската колегия на Калифорния и имат право да упражняват професията си в Калифорния.

Университетът осигурява работни възрастни с целенасочен и практическа онлайн юридическо образование. Значителна разлика в образователен модел ALU като онлайн институция дистанционно обучение е в трите варианта класа, предвидени за подобряване на учебен опит на ученика. Студентите могат:

  • Присъствайте на живо онлайн класове, които участват в дискусия клас с преподавател и други ученици чрез онлайн чат функция,
  • Вижте записани лекции онлайн в удобно време, или
  • Тези студенти местни до района на Лос Анджелис може да посещават учебните занятия в нашите класни стаи, разположени в централната част на Лос Анджелис. Въпреки че по-корпус не се изисква присъствие, той е популярен вариант за местни студенти.

ALU Law School Оповестяване

Ейбрахам Линкълн университет, Факултет по закон орган да предостави диплома JD, която отговаря на изискванията на завършилите да поеме California Bar изпит, е като ненавикнал, дистанционно обучение Юридическия факултет, който е регистриран с Комитета на Бар проверителите.

Училището по право е регистрирано с Комитета на Бар Проверяващите (CBE) на Държавната бар на Калифорния като ненавикнал дистанционно обучение юридическия факултет. ALU орган да предостави на Juris Doctor (JD) степен, която отговаря на изискванията на завършилите да поемат California Bar изпит, е чрез Комитета на Бар проверителите. ALU студенти трябва да преминат на първа година Закон студентски изпит (FYLSX) в края на първата година от юридическия факултет проучване.

Bar Program и Bar Допустимост

На Ейбрахам Линкълн университет, нашата цел е да ви подготви да премине на California Bar изпит чрез нашите качествени онлайн класове право. Нашите подготвителни курсове California Bar изпитите са предназначени да напълно готови учениците, като им предоставя необходимите знания и увереност, за преминаване на California Bar изпит.

След дипломирането си от Юрис Доктора, студентите имат право да се яви на California Bar изпит и при успешно завършване на California Bar преглед, Multistate професионална отговорност изпит и отговарят на всички приложими морални изисквания характер, и не е в просрочие на задълженията за подкрепа на семейството, могат да станат членове на Държавната адвокатската колегия на Калифорния и да имат право да упражняват професията си в Калифорния и федералните съдилища.

Всеки студент по право, че възнамерява да бъде общ кандидат за допускане до юридическа практика в Калифорния трябва да се регистрирате с Комитета на Бар Изпитващите на Държавната бар на Калифорния не по-късно от 90 дни, след като той или тя започва проучването на закона и Бар подготвителни курсове за получи California Bar допустимост.

Методът на обучение в този закон училища степен програмата за Juris Doctor (JD) е основно чрез технологични средства, включително интерактивни упражнения.

Студентите, записани в програмата за степен JD в този закон училище, които завършат успешно първата година на обучение закон трябва да преминат на първа година Закон студентски изпит изисква от бизнеса и професията Code §6060 (з) и дял 4, Раздел 1 от Правилника на Държавната бар на Калифорния (Прием правилник), като част от изискванията, за да се класира за да вземе California Bar изпит. Студент, който минава на първа година Закон студентски изпит в срок от три (3) администрации от проверката след първото придобие право да го вземе, ще получи кредит за всички правни проучвания, завършени до момента на проверката се предава. Студент, който не минава проверката в срок от три (3) администрации от проверката след първото придобие право да го вземе, трябва да бъдат незабавно дисквалифицирани от JD програма степен училището закон. Ако отхвърли студентът впоследствие преминава на изпита, студентът отговаря на условията за повторно включване в програмата този закон училище JD, но ще получи кредит само за една година на правно проучване.

Проучване на или завършване, този закон училище не отговаря на изискванията на студент да вземе изпита бар или да отговарят на изискванията за допускане до практикуват в юрисдикции, различни от Калифорния. Един студент, който възнамерява да искат допускане до юридическа практика в юрисдикция, различна от California трябва да се свържете с прием на орган в тази юрисдикция за информация относно правните изисквания за образование в тази компетентност за допускане до практиката на закона.

Регистрация състои от подаването на формуляр, който пита в възраст, адреси, общото образование и юридическото образование на жалбоподателя. Формулярът за регистрация трябва да бъде попълнен точно под наказание за лъжесвидетелстване.

1
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Научете повече

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Свиване