Keystone logo

1 Право Програми в Правни науки Обучение по гражданско право Закон за телесни щети 2024

Филтри

Филтри

  • Правни науки
  • Обучение по гражданско право
  • Закон за телесни щети
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Popular degree type

Право Програми в Правни науки Обучение по гражданско право Закон за телесни щети

Какво представлява Законът за телесните повреди?
Законът за личните наранявания се фокусира върху закона, който се отнася до случаи на физически и психически наранявания. Може да включва щети, причинени от моторни превозни средства, медицинска грешка, отговорност за продукт, дефектна конструкция (сгради), отговорност за помещения (наранявания на обществени места) или небрежност от организация или лице.

Кариера в Закона за телесни повреди
Като студент по право за телесна повреда ще имате възможност да се специализирате в редица области, включително: закон за лекарска злоупотреба, закон за отговорността за продуктите, наранявания по време на работа или на обществени места (отговорност на помещения), застрахователно обезщетение за наранявания, причинени от друга страна .

Какво ще уча по време на моята степен по право за телесна повреда?
По време на вашата степен по право на телесни повреди ще бъдете научени за набор от актуални въпроси, включително: природата и причинно-следствената връзка на нараняването, правна отговорност за наранявания и системи за обезщетение. Вие също така ще изучавате редица предмети, свързани със Закона за личните наранявания, като: деликтно право, наказателно право, конституционно право и доказателствено право.
Какви са ползите от изучаването на закон за телесна повреда?
Има много ползи от изучаването на закон за телесни повреди. Очевидна полза е, че предлага високо ниво на сигурност на работното място, като се очаква броят на работните места, свързани със закона за телесни повреди, да се увеличи значително през идните години. Като завършил право за телесни повреди, често можете да намерите работа във фирми, специализирани в право за телесни повреди, както и в големи застрахователни компании.