Keystone logo

8 Право Програми в Правни науки Обучение по национално право Имиграционно право 2024

Филтри

Филтри

  • Правни науки
  • Обучение по национално право
  • Имиграционно право
Области на обучение
  • Правни науки (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Право Програми в Правни науки Обучение по национално право Имиграционно право

Какво е закон за имиграцията?
Имиграционното право е област на правото, която управлява процеса на имиграция, включително приемането и отстраняването на чужди граждани от дадена страна. Той също така обхваща правата и задълженията на имигрантите и правата и задълженията на страните, в които те мигрират.

Какви работни места мога да получа в Имиграционното право?
Имиграционното право е разрастваща се област и има много възможности за адвокати, специализиращи в нея. Някои работни места, налични в тази област, включват имиграционен адвокат, адвокат по убежище, имиграционен съдия, имиграционен агент или офицер, граничен патрул, служител по митниците и граничната защита и служител по депортирането.

Защо изучаването на имиграционното право е важно?
Имиграционното право е важна област на правото, тъй като управлява един от най-фундаменталните аспекти на човешкия живот: движението. Това също е разрастваща се област, тъй като броят на имигрантите по света продължава да нараства.

Какво ще уча по време на моята степен по имиграционно право?
Ще изучавате различни теми, свързани с имиграционното законодателство, включително текущото състояние на имиграционното законодателство, различните видове визи, достъпни за имигрантите, процеса на кандидатстване за виза и правата на имигрантите в различни страни.