Свържете се директно с училищата - Сравнете 8 Курс Програми в Правни изследвания в Великобритания 2023

8 Курс Програми в Правни изследвания в Великобритания 2023

Преглед

Какво е правно изследване?
Правното изследване е процес на намиране и използване на закона за решаване или отговор на правни проблеми. Това включва намиране и изучаване на правни документи и записи, използване на правни ресурси и прилагане на закона към фактите по делото. Правно проучване може да бъде направено самостоятелно или с помощта на адвокат или друг правен специалист.

Има много различни начини да научите правни изследвания. Можете да вземете курс по правни изследвания в училище. Има и много училища, които предлагат сертификати или степени за юридически изследвания.

Какви кариери изискват правни изследвания?
Правните изследвания са много важно умение за адвокатите и другите правни специалисти. Адвокатите използват правни изследвания, за да намерят случаи, които подкрепят техния аргумент, и да научат повече за закона. Параюристите също използват правни изследвания, за да помогнат на адвокатите да се подготвят за съдебни дела. Има много работни места в правната сфера, които изискват силни умения за правни изследвания.

Защо е важно да изучавате правни изследвания?
Правните изследвания са важно умение за всеки, който иска да работи в правната сфера. Помага ви да намерите и разберете законите, които са от съществено значение за подготовката за съдебни дела и други правни процедури.

Какво ще уча по време на моята програма за правни изследвания?
По време на вашата степен или сертификат за правни изследвания ще научите как да намирате и използвате закона за решаване на правни проблеми. Това включва обучение как да изследвате закона, да разбирате правната терминология и да прилагате закона към фактите по делото. Ще научите и за различните налични правни ресурси, къде да ги намерите и как да ги използвате и да ги използвате.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

В курсовете по право се изучават такива дисциплини и теми като търговско право, теория на нормативните актове, право на интелектуалната собственост и много други. Повечето на тези специализации включват лекционни курсове, които повдигат проблеми на регулаторно право и трендове в определена правна област.

Научете повече

Филтри

  • Курс
  • Великобритания
  • Правни науки
  • Юриспруденция
  • Правни изследвания
Области на обучение
  • Правни науки (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение