Свържете се директно с училищата - Сравнете 3 Курс Програми в Правни системи в Великобритания 2023

3 Курс Програми в Правни системи в Великобритания 2023

Преглед

Изучаване на правни системи
Правните системи са изучаване на правото и правния процес. Включва изучаване на историята на правото, институциите и хората, участващи в съдебния процес, и как правото се прилага на практика.

Работни места в областта на правните системи
Студентите, които се занимават с правни системи, могат да продължат кариерата си в правото, правителството и частния сектор. Те могат също така да изберат да продължат образованието си по право или друга свързана област. Непълнолетните студенти по правни системи също могат да намерят кариера в областта на правото, но могат да намерят работа и в други области като бизнес, човешки ресурси и образование.

Какво ще уча по време на моята степен по правни системи?
Правни системи е задължителен курс за студенти, изучаващи право. Предлага се и като основна или второстепенна специалност в някои университети. Курсът обхваща набор от теми, включително правонарушения, договори, наказателно право, семейно право и вещно право.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

В курсовете по право се изучават такива дисциплини и теми като търговско право, теория на нормативните актове, право на интелектуалната собственост и много други. Повечето на тези специализации включват лекционни курсове, които повдигат проблеми на регулаторно право и трендове в определена правна област.

Научете повече

Филтри

  • Курс
  • Великобритания
  • Правни науки
  • Юриспруденция
  • Правни системи
Области на обучение
  • Правни науки (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение