Свържете се директно с училищата - Сравнете 68 Курс Програми в Правни науки 2023

68 Курс Програми в Правни науки 2023

Преглед

Завършилите гимназиите, които се записват за първи път в колежа, трябва да разберат как работят курсовете. Повечето програми включват курсове, някои от които са възложени и други, които студентите могат да избират. Обикновено това изисква няколко месеца, за да завърши курс за колеж.

Какво е курс по правни науки? Законът е огромно поле, което включва много различни специализирани подполета. Те включват съдебни спорове, международно право, търговско право, обществено право, антитръстово законодателство, право за защита на правата на човека и др. Курс по правни науки вероятно ще бъде въвеждащ курс, предназначен да покрие основите на полето. По-нататъшни курсове вероятно ще са необходими, за да се специализират допълнително в една от специфичните категории на закона.

Едно от най-големите ползи за вашата кариера, от което ще се радвате да изучавате закона, е наборът от умения, които развивате. Те могат да варират от проучване на закони и предходни съдебни дела и разрешаване на спорове до общо критично мислене или комуникационни способности. Уменията, свързани с правната област, могат да ви помогнат да влезете успешно в кариерата си.

Тъй като разходите за записване в курса варират, е добра идея да проучите задълбочено желаните или изискваните курсове преди да се запишете. Аспекти, които ще повлияят на вашите такси, могат да включват Вашето училище, избраната програма, страната и продължителността на обучение.

Има много различни кариери, които могат да бъдат постигнати чрез изучаване на правото. Най-честата и ясна заявка за вашето образование е да станете адвокат. Все пак има много различни видове адвокати, които се специализират в различна област. Вероятно ще трябва да изберете специализация. Началните позиции, които евентуално да станат адвокат, са паралегал и правен секретар. Възможно е да се използва и образование, което да стане политик или съдия.

За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

  • Курс
  • Правни науки
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (68)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение