лято език и правен институт

Общ преглед

Описание на програмата

Summer Език и правен институт е интензивен четири седмици опит обучение изключително за чуждестранни юристи и студенти. Институтът има за цел да:

  • Запознае студентите с практиката и проучването на закона в САЩ;
  • Студентите получават практически въведение в US-правно проучване и анализ; и
  • Подобряване на владеене на английски език на учениците чрез интегриран English за правни цели на програмата.

Диригент дневно в Училището по право, който се намира на живописния градски кампуса на университета Case Western Reserve в културния център на University Circle Кливланд, институтът е модерна програма, предназначена за разширяване и полските чуждестранните ученици вече силни английски комуникационни умения, докато въвеждането им в American обичайна практика закона и да ги подготвят за тежките условия на американско изследване юридическия факултет.

Интензивно изучаване на английски език

Английски за правни цели е иновативна, интегриран и практическа програма, която набляга на уменията за четене, анализи, проучвания, писане и разбиране, за да участва в правния дискурс. Серията лекции, адвокат дискусионни сесии и метода Case Western Reserve ще въведат юристи, независимо дали планирате да присъстват на магистър програма или просто да разшири общите познания на правната система на практиката на закона в бъдещият LL.M. САЩ, SJD, или JD обучаващите се в областта чуждестранна образователна и правна система ще бъде въведена на САЩ към изучаването на правото в САЩ преди участието на съответните програми.

Студентите имат пълна възможност да практикуват разговор и умения за разбиране, докато се запознават с динамиката на американските класната стая, включително и "Сократ метод." Развитие на езиковите умения в закона, свързани с контекста на специфичната цел на правно проучване и acclimating да динамика класната стая дава ученици начален старт и доверие в предприеме каквото и проучвания програма US правна и взаимодейства с американските адвокати като професионален юрист.

Summer Език и правен институт е отворен за всяко чуждестранно юридическо професионална и всяка международна студентска. В някои случаи, завършване на института ще бъде изискване за допускане до външна Завършилите магистър програма в Училището по право.

Подготовка за изследване право

Инструкция за института включва четири седмици от курсове, планирани от понеделник до четвъртък, 9 сутринта до 16:00, и петък, 9 сутринта до обяд (общо 120 контактни часа). Всички занимания ще се проведат в юридическия факултет. Тъй като ние искаме учениците да извличат максимална полза от Summer език и правен институт, ние ще очакваме учениците да посещават часовете на пълно работно време, 30 часа седмично. Mid-сесия ще бъде издадена за оценка и докладите за напредъка, както и окончателна оценка и свидетелство за завършен.

Две сутрешни часове на седмица ще се фокусират върху готовността за училище по право от заточване на езиковите умения чрез уводна проучване на основните първи курс право училищни курсове. Студентите ще се увеличи използването на правото, свързана с лексика и изрази. Следобедните сесии ще въведат материали и ресурси на библиотеката право и компютърни съоръжения юристи. Студентите придобиват неоценим опит в традиционни и електронни правни проучвания и анализи.

Петък следобед предлагат свободно време за учениците да се запознаят с кампуса на университета Case Western Reserve и много културни забележителности на Кливланд, включително световноизвестния Кливланд оркестър, на Кливланд музей на изкуствата, University кръг, и на Залата на славата на рокендрола и музей.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliv ... Научете повече

A Model Law School: Our international law, health law, and intellectual property law programs are among the top in the nation. National Jurist magazine named us among the top 25 law schools that deliver the best public interest law opportunities. The magazine also listed us among its first "honor roll of law schools" that deliver the best practical training. Свиване