Australian National University (ANU) - Law

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

ANU е национален университет на Австралия с глобална репутация в международното, конституционното, публичното и частното право. ANU е на 12-то място в света за изследване на закона (QS World Rankings by Subject, 2018).

В университета, следдипломна квалификация и научноизследователски степени, ANU Law School предоставя на студентите уникално разбиране за действащото законодателство, практика и политика. Учебният подход съчетава академичната строгост с практическата експертиза. Учениците учат от академици и гостуващи преподаватели с реален професионален опит. Размерите на малките класове осигуряват на учениците по-големи възможности да си взаимодействат и да се ангажират с академичния състав, да посещават гост-лектори и други студенти.

През годината юридическото училище "АНУ" провежда магистърски курсове, преподавани от водещи практикуващи юристи в Австралия и по света. Миналите класове са преподавани от настоящи и бивши съдии на Върховния съд на Австралия, главен главен съветник на австралийския държавен адвокат и от глобалния директор на клиента

Университетът предлага редица клинични курсове и възможности за юридически стаж в Австралия, Азия, Обединеното кралство и Съединените щати, за да позволи на студентите да правят своите правни познания в действие и да получат реален професионален опит по време на тяхното юридическо образование.

ANU има завиден изследователски профил, като много от академичния персонал е признат за лидер в своята област и високо свързана мрежа от над 20 000 юристи, политически анализатори, учени и лидери на световни фирми.

Изучаване на правото в столицата на нацията

Като национално училище по право в Австралия ANU предлага на студентите редица възможности, които са уникални за изучаване на правото в столицата на страната - града, където се правят федерални закони и политики.

Анулирането на Юридическия университет на Ану, Австралийския окръжен съд и федералните агенции предлага на студентите несравним достъп до практикуващи юристи, членове на съдебната власт и правителствени политици, много от които са възпитаници на правото на АНУ.

Места

Канбера

Australian National University (ANU) - College of Law

Телефон
+61 2 6125 5111