Université libre de Bruxelles - ULB

Представление

Прочетете официалното описание

снимка любезност на Université libre de Bruxelles - ULB

Дългата традиция на гостоприемство и обмен в Европа ' и зелените капиталови средства посетители и жители, така да се насладите на съвкупност от различни свят храна и музика, а лешояди култура могат да избират от множество музеи и изложби. Разположен в сърцето на града, Université Libre de Bruxelles или ULB също предлага много културни, празнични и спортни дейности. Университетските кампуси и околните райони са изключително привлекателни, като предлагат точно подходящата комбинация от обучение и свободно време.

130713_crf-l6ChT3mxlUYnWFiA6g.jpg

снимка любезност на Université libre de Bruxelles - ULB

Неговият външен вид позиция по отношение на Европа и света е довело до редица споразумения, сътрудничества и специални партньорства да се изправи с някои от световната ' и най-добрите университети. С дългогодишен опит на международната сцена, университетът лансира UNICA, мрежа от 45 водещи европейски университета която обхваща над милион студенти. Освен това е член-основател на Международния форум на публичните университети (IFPU).

  • Трансатлантически диалог и отваряне към развиващите се страни

През годините и въпреки ограничените ресурси ULB успя да поддържа нивото си на върхови постижения и да изпълнява своите обществени и социални отговорности. Университетът вярва, че може да помогне за създаването на по-справедлив и демократичен свят, като допринесе за доверие, критично измерение и безпристрастност, необходими в глобализирания свят

снимка любезност на Université libre de Bruxelles - ULB

ОСНОВНО ИЗСЛЕДВАНЕ

130715_fullsizeoutput_a64.jpg

снимка любезност на Université libre de Bruxelles - ULB

Най-ярките иновации бяха въведени на ниво следдипломна квалификация. Тези програми, някои от които се преподават вечер и през почивните дни, са насочени по-специално към работещи възрастни и се основават или на нововъзникващи социални и икономически нужди (евро маркетинг, корпоративно управление и т.н.), или на напреднали изследвания (естетика и философия на изкуството, философия на науката, биоинформатика и др.). Нови и иновативни курсове от този род се изграждане на Свободния университет на Брюксел ' S дългогодишни традиции в Свободния университет на Брюксел, докато по-нататъшно развитие в нови посоки.

130720_fullsizeoutput_92b.jpg

снимка любезност на Université libre de Bruxelles - ULB

Фокус върху езиковото и културното многообразие

Като френскоговорящ университет, повечето от курсовете в Université Libre de Bruxelles се преподават на френски език. Все по-голям брой магистърски степени обаче се предоставят частично или изцяло на английски език. Университетът предлага широка гама от курсове по френски , преди и по време на учебната година, за да помогне на своите международни студентите да подобрят езиковите си умения.

снимка любезност на Université libre de Bruxelles - ULB

Места

Брюксел

Université Libre de Bruxelles

Address
Avenue Franklin Roosevelt 50
1050 Bruxelles

1050 Брюксел, Белгия
Телефон
+32 2 650 38 72