Ghent University Law School

Представление

Прочетете официалното описание

Юридическият и криминологически факултет на университета в Гент предлага следните магистърски програми:

- LLM в правото на Европейския съюз

- Международен магистър по научни изследвания в напреднали изследвания в криминологията.

Ghent University ' s 11 факултета се състои от 125 катедри, предлагащи висококачествени, базирани на научни изследвания програми в широк спектър от академични дисциплини. Международен броя на студентите (11,5%) е доказателство за качеството и разнообразието на Университета в Гент ' и образование и научни изследвания. Университетът в Гент е 61-ият най-добър университет в класацията в Шанхай през 2018 г. Всички тези фактори, в комбинация със силен международен фокус, превръща университета Гент в университет с най-висок ранг в Европа.

Юридическата школа

peoppe

Факултетът се състои от повече от 80 професори и около 90 асистенти, които освен преподаване се занимават широко с научни изследвания, писане, лекции и обществена услуга. Много от членовете му имат международна репутация в своята област на специализация, участват в национални и международни проекти и са призовани като експерти в подготовката на публичната политика. В LLM програмите няколко чуждестранни професори с международна репутация подсилват факултета за конкретни курсове.

Ghent University Law School брои сред своите възпитаници бившия белгийски премиер Гай Верхофстадт и други видни министри на белгийското федерално правителство и фламандските правителства, членове на Касационния съд, Конституционния съд и Държавния съвет в Белгия.

Магистър по право

Програмата LLM се състои от три специализирани LLM ' s, от които кандидат-студентите могат да избират, а именно:

  • LLM в международното търговско право; или
  • LLM в правото на Европейския съюз.

12883_program_highlights.png

12880_3.png

  • Овладяване на юридически английски и правни изследвания и презентационни умения за юристи
  • Практикувам като международен юрист и се запознавам с живота в адвокатска кантора
  • Семинар за катастрофални курсове по изготвяне на търговски договори
  • Серия от лекции от водещи юристи, политици и икономисти от цял свят.

Участие в съдилища за спорове

  • Willem C. Vis Международен търговски арбитражен съд

Нашите LLM програми се опитват непрекъснато да служат като платформа за крачка напред в кариерата на нашите студенти: ние предлагаме няколко кариерно ориентирани лекции и обучения на нашите студенти по LLM, за да ги подготвим по-добре за различни процеси на кандидатстване и интервюта, водещи до потенциална международна заетост , Ние също така предлагаме на нашите студенти LLM възможности за работа в мрежа по време на различни лекции и събития за гости.

Наскоро въведохме 1-месечна лятна (неплатена) стажантска програма за най-добрите завършили висше образование. Ние се стремим да съпоставим интересите на най-добрите висшисти и тези на потенциалните работодатели и да предложим на трудолюбивите студенти, които са постигнали най-добрите резултати и впечатлиха преподавателите с мотивацията им да успеят да стажуват в Юридическия факултет в Гент, право фирми и неправителствени организации!

  • Да има достатъчно финансова подкрепа, както е посочено във формуляра за кандидатстване, или чрез лични финансови средства или чрез финансова помощ. Моля, обърнете внимание, че таксата за обучение за LLM програма е 5624,30 Евро.

Процедура за кандидатстване

Правна гимназия в Гент не дискриминира всеки кандидат на основание раса, цвят, националност или етнически произход, религия, възраст, пол, сексуална ориентация, съпружески или родителски статус, недъг, доходи или лични финансови средства.

Университетът в Гент е държавен университет и неговата политика е да свежда до минимум обучението (за LLM програмата е 5624,30 евро). Университетът обаче предоставя няколко безвъзмездни средства за доплащане, подробности за които можете да намерите на уебсайта на университета.

Решенията за финансовата помощ на университета се вземат след решенията за прием.

Финансова помощ

Място

Да учиш в Гент е вярно да работиш в сърцето на Европа! Брюксел и многобройните му институции на ЕС са само на кратко, удобно и удобно пътуване с влак. Хага, Люксембург и Страсбург всички основни институционални столици сами по себе си са на по-малко от еднодневно пътуване оттук и заедно с Брюксел ще посетим повечето от тях по време на престоя ви. И разбира се, за тези от вас, които искат да изследват големите метрополиси на Европа, Гент е фантастичен портал.

Гентско юридическо училище се намира в Университетсстраат 4-6, 9000 Гент, Белгия. Основната административна сграда на университета в Гент, Ректоратът, се намира на Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Белгия.

Можете да поискате настаняване в университетските резиденции след приемането си в LLM програмата.

12884_student_life.png

Нашият университет и юридическо училище има програми за обмен с многобройни университети по целия свят. Юридическото училище привлича стотици чуждестранни студенти всяка година. Вашият LLM клас ще отразява това културно многообразие. Вашите LLM преподаватели и преподаватели ще включват гостуващи международни експерти. Вашият LLM опит в Гент в резултат ще бъде много повече от академично образование. Това също ще бъде културно изживяване, което е веднъж в живота. Ще се срещате, изучавате и живеете с интересни и талантливи хора от цял свят. Ще напусна това място на обогатен и просветен човешко същество с по-добро разбиране на днешния ' и свят и с облигации и вратовръзки, които пресичат много граници. За повече фото впечатления, моля посетете нашата ФБ страница, където често актуализираме с ценни съвети и текущи дейности - академични и извънкласни: www.facebook.com/llmugent.

Места

Гент

Ghent University

Address
Ghent University Law School
Universiteitstraat 4

BE-9000 Гент, Фландрия, Белгия
Телефон
+32 (0)9 264 97 00