Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Представление

Прочетете официалното описание

Защо училището в Единбург

Известен с нашата международна и интердисциплинарна перспектива, ние сме били в основата на правното образование и изследвания повече от 300 години.

1707 бележи основата на Юридическия факултет, сега известен като Единбургското юридическо училище, което се намира в историческия стар колеж в сърцето на Единбург, протоколи от юрисдикциите и от парламента на Шотландия.

Чрез изучаване в училище в Единбург можете да се присъедините към жива, активна общност от водещи световни изследователи, юристи и студенти на всички етапи на тяхното образование.

Класиране

Когато избирате къде да учите, университет със силна репутация може да е доста висок в списъка ви с приоритети и името на университета в Единбург е едно от тези, което има голямо влияние по целия свят.

  • 14-ти в класацията за висше образование на висшето образование в света.
  • 25-то място в света и 6-то място в Обединеното кралство за закона в класацията на 2018 QS World University по предмет: Закон.
  • Четвърто място в Обединеното кралство за изследователска сила, основаващо се на качеството и широчината на нашите изследвания (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Градът

Столицата на Шотландия е красив, исторически град, който редовно е гласуван като едно от най-желаните места за живеене в света. Достатъчно голям, за да предложи нещо за всеки, но достатъчно малък, за да се чувства като у дома, Единбург е модерен, сложен и красив европейски град с разнообразна мултикултурна общност.

  • Кампусът на университета се нарежда на второ място в Великобритания (Times Higher Education, 2017).
  • Единбург се класира в топ 20-те най-добри студентски градове в света, второ във Великобритания (QS Best Student Cities 2017).
  • Единбург бе класиран на 2-ро място в света за качеството на живота (Deutsche bank, 2017).
  • Единбург е обявен за третият най-сигурен град в света според проучване, проведено от Пощенска пътническа застраховка през 2015 г.

Ще ви подкрепим, за да постигнете целите си в кариерата си

Всички наши ученици имат достъп до специализиран консултант по кариерно право, който може да предложи индивидуална подкрепа за планирането и развитието на кариерата ви.

Също така изграждаме полезни умения в нашето преподаване и оценка, насърчавайки писмените и презентационни умения на нашите студенти и комуникативните и аналитични способности, както и развиването на знанията ви в избрания от вас регион.

Ще бъдете част от една впечатляваща мрежа

Като докторант в Правно училище в Единбург ще научите директно от академичните среди, чиято работа влияе върху политиката и практиката както тук в Обединеното кралство, така и в световен мащаб.

Ще учите заедно с ученици, които идват от изключителна гама от държави и професионални или академични среди и чиито перспективи само ще обогатят дискусиите в клас.

Разбира се, времето ви с нас не е само за учене. Университетът има голям избор от студентски общества, които да се присъединят, или можете да се включите в собствени студентски ръководители на следдипломните общности на юридическото училище, за да ви помогне да изградите приятелства извън класа.

Студентски общности

Университетската юридическа катедра "Право" в Единбург организира социални събития, за да помогне на студентите на юридическото училище да се опознаят.

Edinburgh Law Connections е общност за възпитаници, специално за завършилите LLM или MSc. Групата организира редовни мрежови мероприятия с бивши студенти.

Предлагаме много възможности за избор

Независимо дали обмисляте докторска или преподавателска програма, ще намерите изключително широк спектър от теми, които се предлагат тук, от наказателно правосъдие до търговско право или от интелектуална собственост до международно банково регулиране.

Можете да учите с нас тук в Единбург или отдалеч благодарение на нашите програми за онлайн обучение.

Места

Единбург

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Единбург, Шотландия, Великобритания

Програми

LLM
Това училище също предлага: