King’s College London

Представление

Прочетете официалното описание

Кингс Колидж е изследователски водената университет със седалище в сърцето на Лондон. Кинг има над 28 000 студенти от 140 страни и в момента е във втората фаза на реконструкция програма за £ 1 милиард, който се трансформира своето имущество.

Кинг има отлична репутация за предоставяне на световно ниво на преподаване и има особено отличава репутация в закона. През 2014 г., на Диксън Пун Юридическия факултет беше класирана на върха UK закон училище за водещ световен изследвания в Официален Research Excellence рамкова 2014. Кинг също е поставена на 20-ти в света в класацията пъти по-високи образователни повечето международни университети 2016.

Центърът по европейско право, The Диксън Пун училище по право, Кралския колеж в Лондон е един от водещите в света центрове на европейското право. Центърът има глоба традиция на преподаването и научните изследвания във всички области на правото на Европейския съюз. Центърът ползва с добра репутация за високи постижения в своята отличава програма на публични събития и за следдипломно неговото образование.

Места

Лондон

Address
Informa Professional Academy
2nd Floor, KNect House
30-32 Mortimer Street

W1W 7RE Лондон, Англия, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: