Прочетете официалното описание

Манчестър Мет има гордо наследство от 1824 г. Ние също сме един от най-големите университети във Великобритания с над 38 000 студенти.

Ние сме класирани сред най-добрите 200 университета в света под 50 години според класацията на младите университети Times Higher Education Ranking 2019, което е мярка за нашия ангажимент да предоставяме и подкрепяме качествени изследвания и преподаване.

съоръжения

Разполагаме с отлични удобства, включително над 4000 студентски компютъра, както и библиотека в кампуса, която е отворена 24/7 по време на срока. Имаме и инвестиционна програма в размер на 400 милиона паунда, за да подобрим нашите учебни и изследователски съоръжения, сгради и обществени пространства.

изследване

85% от нашите изследвания имат „световно водещо“ или „международно отлично“ въздействие според Рамката за научни постижения (REF) 2014-21, а нашето бизнес училище притежава престижни акредитации AACSB и AMBA, което го поставя сред елитна група бизнес училища по целия свят ,

Студентска подкрепа

Имаме високо опитен персонал, който предлага кариерни съвети и безплатни уроци по английски език, а също така имаме специален международен офис, за да гарантираме, че международните студенти получават цялата подкрепа, която им е необходима за успех.

Ключови факти

  • Студентски опит: Имаме над 3500 международни студенти от повече от 140 страни
  • Отлично местоположение: Манчестър е най-добрият град за живеене във Великобритания (* Global Liveability Survey 2018
  • Достъпност: Имаме набор от стипендии за международни студенти до 5000 паунда
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

Manchester Metropolitan University

Нашата LLM в Правна практика с LPC обединява основните умения и знания за обучение като адвокат и умения за юридически изследвания на ниво магистър, които могат да ви пом ... [+]

Комбинирайте обучението си с адвокат с LLM. Спечелете специализирани правни знания и се откройте на конкурентен пазар на работни места.

Преглед

Нашата LLM в Юридическа практика с LPC обединява основните умения и знания за обучение като адвокат и умения за юридически изследвания на магистърски нива, които могат да ви помогнат да изпъкнете на конкурентен пазар на работни места.

Готов за работа... [-]
Великобритания Манчестър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски

International students: Introducing our University

Location address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, Англия, M15 6BH GB
Social Media