Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Представление

Прочетете официалното описание

Nottingham Law School е един от най- големите университетски юридическите факултети във Великобритания с добра репутация за иновации и предоставяне на най-високите стандарти за правна обучение и образование, Нашата мисия е да подготви студентите за бъдещата им кариера и имаме доказан опит в възпитаник на пригодността за заетост. Пълномощията на училището говорят за себе си.

Технология високи постижения

Нашите връзки с водещи местни, национални и международни правни кантори и камари адвокатски ни държат в челните редици на юридическото образование. NTU е в топ десет университети във Великобритания за броя на студентите, които годишно-дълго стажове (ХЕСА 2013-14). Нашата награда печели Правни съвети Centre проект предвижда над 100 възможности да спечелят награда, практически юридически опит. Вие ще бъдат научени от правно квалифицираните служители, които имат реален практически опит в правната индустрия, а също и от водещи учени, чиито изследвания задвижва нашите курсове. Ние признаваме, че гъвкавата изследване е все по-важно, като предлага пълно работно време, непълно работно време и дистанционно обучение програми. Всички наши бакалавърски степени по право са признати от Регламент орган Solicitors и съвет Бар стандарти като Квалификации Адвокатски Degrees. Нашата Legal Practice Course непрекъснато е получил най-високата възможна окачествяването от Общество / Solicitors Регламент орган Закон от самото му начало. Ние сме един от само девет учебни заведения, одобрени от Управителния съвет на Бар стандарти за предоставяне Bar Professional Training игрище. Ние предлагаме широка гама от LLMs, както академични и професионални, както и докторанти и Professional докторски програми. Ние бяхме първите, които предлагат пълно работно време LLM в умения за застъпничество извън САЩ. Ние също предлагаме отличителен набор от възлагане лагер и CPD курсове за практикуващите, включително нашата Професионален сертификат по Trade Mark практика и следдипломен сертификат по правно регулиране на услугите. Нашият високо оценени Graduate Diploma в курс по преподготовка закон има скорост пас от над 90%. Високата калибъра на изследвания в Нотингам Law School е призната под REF 2014 година. Не бяха намерени Над 88% от резултатите от научноизследователската дейност на Техникума, които са били оценени, за да бъде най-малко от международно признати качество.

Мястото да бъде

Nottingham Закон училището изключителни съоръжения, такива мними съдебни зали, библиотека с 13 милиона £, над 7000 компютърни работни станции и реконструирани сгради, гарантират на нашите ученици имат най-добрата среда, в която да се учи. Имаме цял отдел на библиотеката, посветена на Нотингам Law School, която включва списания, учебници, практикуващи текстове, доклади и законодателство. Специален кариери и набирането обслужване на нашите професионални курсове дава на студентите с насоки и помощ в търсенето на договор за обучение или pupillage. Съществуват вълнуващи възможности да учат в Европа с нашата програма International Summer училища. Защо не подобряване на вашата кариера с изучаването на чужд език, се присъедини към един от нашите много клубове и общества, включително Lex Правното общество, или се поддържат във форма в нашите отлични спортни съоръжения?

Места

Нотингам

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Нотингам, Англия, Великобритания