The University of Law Undergraduate Programmes

Представление

Прочетете официалното описание

Юридическият университет има университети в Лондон, Бирмингам, Бристол, Честър, Гилдфорд, Лийдс, Манчестър и Нотингам, както и нашите курсове за GDL и LPC, които се преподават в Университета в Ексетър, Университета в Рединг и Университета на Ливърпул, и нашият курс по LPC също се преподава в Университета на Източна Англия от септември 2019 г. Преди това ние получихме статут на университет през ноември 2012 г. Нашето бизнес училище работи от университетските университети в Лондон Блумсбъри, Бирмингам, Лийдс и Манчестър.

Това, което наистина ни отличава от другите университети, е нашето убеждение, че нашите ученици трябва да се учат в реалистичен, професионален и съвременен контекст. Ние се фокусираме върху практическото обучение и даваме на студентите достъп до нашата обширна кариерна служба и база данни за вакантни работни места, веднага щом те приемат място с нас. Чрез нашата програма pro bono, студентите по право могат да усъвършенстват уменията си, като работят по реални случаи, преди да завършат.


Няколко университета в цяла Великобритания:

С кампуси, базирани в осем от най-живите и интересни градове в Обединеното кралство, Университетът по право предлага разнообразен избор от места за обучение. Всички те са близо до процъфтяващи търговски центрове, адвокатски кантори и транспортни връзки. Предлагаме и различни курсове онлайн.

За курсове по право, полиция и криминология: можете да избирате от до осем кампуса в осем града във Великобритания. Също така разполагаме с уникално пренасочване *, което позволява на студентите от магистърската програма да учат в един, два или повече кампуса, за да пробват живота в различни градове по време на тяхното обучение (* T


Иновативно обучение:

Специализираме в преподаването и фокусирането на енергията си върху разработването на иновативни, високоефективни методи на обучение и обучение, които да подготвят студентите за професионалната си кариера. Имаме повече от 250 квалифицирани и опитни адвокати, адвокати и съдии като нашите преподаватели, което ни позволява да ви помогнем да развиете практическите умения, които могат да направят всичко, когато започнете кариерата си в закона.


Кариери и заетост:

Имаме един от най-големите правни кариери и услуги за заетост във Великобритания, с екип от над 30 експерти.

Специализираната служба за заетост на Университета по право дава на студентите достъп до трудов опит и възможности за безплатни и правни места веднага щом те приемат мястото им. Резултатът е отлична статистика за заетостта:

• 92% от нашите студенти, завършили Великобритания през 2017 г., са получили работа или продължат обучението си в рамките на шест месеца след успешно завършване на курса.

Поддържаща среда:

Стремим се да подкрепим повече ученици от различни среди, отколкото когато и да било, за да постигнем техните кариерни амбиции, поради което предлагаме широка гама от стипендии и законови стипендиантски схеми, включително възможности за трудов стаж, със значителен фонд на разположение в нашите курсове. ,

На всички студенти се дава възможност да се възползват пълноценно от нашите съоръжения и услуги.

Службата за подкрепа на хората с увреждания е посветена на управлението на всички изисквания, които може да имате по време на обучението си, включително временна помощ поради нараняване или заболяване.

Нашата всеобхватна и опитна служба за заетост предоставя задълбочена помощ при писане на автобиография, интервюта и общо кариерно ориентиране, както и предлага богатство от възможности за повишаване на вашите опит и умения. Междувременно нашите клиники pro bono ви дават възможност да работите с практикуващи адвокати по реални съдебни дела, докато учите.

Библиотека и учебни съоръжения:

Нашите добре оборудвани ИТ апартаменти, всеобхватни юридически библиотеки, тихи области за изучаване и жизнени социални места отговарят на всички ваши нужди. Нашата библиотечна услуга предоставя достъп до над 20 000 електронни книги в и извън университета, за да намерите това, от което имате нужда, когато имате нужда от него.

Студентски живот:

Ще се насладите на редица интерактивни и оживени дейности както вътре, така и извън класната стая. Бизнес игрите, макетните изпитания и състезанията по договаряне са само част от практическите упражнения, в които ще участвате, за да развиете юридическите си умения. В свободното си време можете да се присъедините към различни клубове и общества, спортни екипи и комисии за набиране на средства, или дори да започнете свой собствен, както и да се насладите на по-спокойната страна на социалния живот на учениците.

Студентска асоциация:

Всички студенти автоматично членуват в Студентската асоциация на университета (СА). Задачата на СА е да повиши своя студентски и академичен опит чрез силно представяне на студентската група.

Има широк кръг от клубове и общества във всеки от нашите кампуси, управлявани от SA. Ето само няколко примера за клубовете, които сме изпълнявали наскоро:

· Приключенски спортен клуб

· Клуб за торти

· Общество за благотворителност

·Футбол

· Мрежа на жените

· Йога

курсове:

Бакалавърска право, полиция и криминология:

Курсовете ни по бакалавърски курсове съчетават академична строгост с практически юридически умения, за да ви предоставят необходимите основи, необходими за започване на пътуването ви в различни кариери.

Над 90% от нашите преподаватели в LLB са квалифицирани адвокати, които предоставят богат практически опит на вашето обучение. Нашите курсове са достъпни като курсове на пълно работно време, ускорени или онлайн, така че можете да изберете метода на обучение, който най-добре отговаря на вашите нужди. Много от нашите курсове също идват с опция за Година на основаване. В допълнение, сега предлагаме бакалавърска степен по полицейска дейност и криминология.

Международно лятно училище за лидерство, Берлин:

Като част от нашата политика за подкрепа на вашите амбиции, ние предлагаме възможността да присъстват на нашата международна лятна школа Лидерство в Берлин, където можете да се развият ключови умения за заетост и да проучи този вълнуващ град с вашите колеги нашите 2019 студенти ULaw студенти.

Това е отворено за всички студенти на Университета по право и ULaw Business School. Ако кандидатствате за започване на обучението си при нас през септември 2019 г., на тригодишен курс, ще можете да кандидатствате за нашето Лятно училище за лидерство в края на втората година от вашето обучение. Повече подробности можете да намерите на уебсайта на Университета на правото, посетете: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Изисквания за влизане и такси:

Изискванията за участие и таксите варират в зависимост от курса - за повече информация относно изискванията за участие, такси, възможности за финансиране и стипендии и стипендии, посетете уебсайта на Университета на правото.

Международни студенти:

Ако учате в Университета по право, ще се присъедините към студенти от над 120 различни националности, които допринасят за процъфтяваща международна общност в нашите университети.

Имаме екип от служби за подкрепа на студентите, който е тук, за да предоставя съвети и насоки, свързани с благосъстоянието; и информация за визовите изисквания може да бъде намерена на уебсайта на Университета на правото.


Настаняване - Бакалавър:

За нашите студенти, ние сме уредили настаняване със специализирани доставчици на студенти за настаняване в Обединеното кралство, за да сме сигурни, че имате удобно място за живеене, докато учите с нас. Настаняването обикновено е в общи жилища или в някои случаи в самостоятелни студия.

За студенти, които ни предоставят, ние Ви гарантираме оферта за настаняване през първата година от Вашата диплома, ако сте ни приели като ваш твърд избор и сте кандидатствали за настаняване до 30 март в годината на влизане * (* T


Отворени дни и събития:

Дните на отворените врати са чудесен начин да разберете за нашите курсове, да разгледате нашите съоръжения и да се запознаете с нашите преподаватели и настоящи студенти. Ще има разговори, дегустации и обиколки и ще имате възможност да зададете въпросите си. Ще направим вашия ден възможно най-интересен и интерактивен.

От време на време предлагаме и онлайн Дните на отворените врати за нашите курсове. Така че, ако не можете да стигнете до някой от нашите Дни на отворените училища, все още имате възможност да разберете какво е да учат в Университета по право и да задавате въпроси онлайн.

За чуждестранни студенти може да пожелаете да научите повече за изучаването при нас, като ни посетите в чужбина.

Местоположения в Обединеното кралство:

Преподавателските курсове по право се предлагат до осем кампуса: Бирмингам, Бристол, Честър, Гилдфорд, Лийдс, Лондон Блумсбъри, Манчестър и Нотингам.

Повече подробности за всички наши местоположения ще намерите на уебсайта на Университета на правото, страница „Местоположение“.

Университет по право

133 Great Hampton Street

Бирмингам

B18 6AQ

Университет по право

Храм-цирк

Temple Way

Бристол

BS1 6HG

Университет по право

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Честър

CH3 7AB

Университет по право

Къщата на Брабоф

Портсмут Роуд

Guildford

лека двуместна каляска

GU3 1HA

Университет по право

15-16 Парк ред

Лийдс

LS1 5HD

Университет по право

14 Стрийт Стрийт

Лондон

WC1E 7DE

Университет по право

2 Ню Йорк Стрийт

Манчестър

M1 4HJ

Университет по право

1 Royal Standard Place

Нотингам

NG1 6FS

Места

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, Англия, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+44 (0)1483 216000

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми