Прочетете официалното описание

Юридическият университет има университети в Лондон, Бирмингам, Бристол, Честър, Гилдфорд, Лийдс, Манчестър и Нотингам, както и нашите курсове за GDL и LPC, които се преподават в Университета в Ексетър, Университета в Рединг и Университета на Ливърпул, и нашият курс по LPC също се преподава в Университета на Източна Англия от септември 2019 г. Преди това ние получихме статут на университет през ноември 2012 г. Нашето бизнес училище работи от университетските университети в Лондон Блумсбъри, Бирмингам, Лийдс и Манчестър.

Това, което наистина ни отличава от другите университети, е нашето убеждение, че нашите ученици трябва да се учат в реалистичен, професионален и съвременен контекст. Ние се фокусираме върху практическото обучение и даваме на студентите достъп до нашата обширна кариерна служба и база данни за вакантни работни места, веднага щом те приемат място с нас. Чрез нашата програма pro bono, студентите по право могат да усъвършенстват уменията си, като работят по реални случаи, преди да завършат.


Няколко университета в цяла Великобритания:

С кампуси, базирани в осем от най-живите и интересни градове в Обединеното кралство, Университетът по право предлага разнообразен избор от места за обучение. Всички те са близо до процъфтяващи търговски центрове, адвокатски кантори и транспортни връзки. Предлагаме и различни курсове онлайн.

За курсове по право, полиция и криминология: можете да избирате от до осем кампуса в осем града във Великобритания. Също така разполагаме с уникално пренасочване *, което позволява на студентите от магистърската програма да учат в един, два или повече кампуса, за да пробват живота в различни градове по време на тяхното обучение (* T


Иновативно обучение:

Специализираме в преподаването и фокусирането на енергията си върху разработването на иновативни, високоефективни методи на обучение и обучение, които да подготвят студентите за професионалната си кариера. Имаме повече от 250 квалифицирани и опитни адвокати, адвокати и съдии като нашите преподаватели, което ни позволява да ви помогнем да развиете практическите умения, които могат да направят всичко, когато започнете кариерата си в закона.


Кариери и заетост:

Имаме един от най-големите правни кариери и услуги за заетост във Великобритания, с екип от над 30 експерти.

Специализираната служба за заетост на Университета по право дава на студентите достъп до трудов опит и възможности за безплатни и правни места веднага щом те приемат мястото им. Резултатът е отлична статистика за заетостта:

• 92% от нашите студенти, завършили Великобритания през 2017 г., са получили работа или продължат обучението си в рамките на шест месеца след успешно завършване на курса.

Поддържаща среда:

Стремим се да подкрепим повече ученици от различни среди, отколкото когато и да било, за да постигнем техните кариерни амбиции, поради което предлагаме широка гама от стипендии и законови стипендиантски схеми, включително възможности за трудов стаж, със значителен фонд на разположение в нашите курсове. ,

На всички студенти се дава възможност да се възползват пълноценно от нашите съоръжения и услуги.

Службата за подкрепа на хората с увреждания е посветена на управлението на всички изисквания, които може да имате по време на обучението си, включително временна помощ поради нараняване или заболяване.

Нашата всеобхватна и опитна служба за заетост предоставя задълбочена помощ при писане на автобиография, интервюта и общо кариерно ориентиране, както и предлага богатство от възможности за повишаване на вашите опит и умения. Междувременно нашите клиники pro bono ви дават възможност да работите с практикуващи адвокати по реални съдебни дела, докато учите.

Библиотека и учебни съоръжения:

Нашите добре оборудвани ИТ апартаменти, всеобхватни юридически библиотеки, тихи области за изучаване и жизнени социални места отговарят на всички ваши нужди. Нашата библиотечна услуга предоставя достъп до над 20 000 електронни книги в и извън университета, за да намерите това, от което имате нужда, когато имате нужда от него.

Студентски живот:

Ще се насладите на редица интерактивни и оживени дейности както вътре, така и извън класната стая. Бизнес игрите, макетните изпитания и състезанията по договаряне са само част от практическите упражнения, в които ще участвате, за да развиете юридическите си умения. В свободното си време можете да се присъедините към различни клубове и общества, спортни екипи и комисии за набиране на средства, или дори да започнете свой собствен, както и да се насладите на по-спокойната страна на социалния живот на учениците.

Студентска асоциация:

Всички студенти автоматично членуват в Студентската асоциация на университета (СА). Задачата на СА е да повиши своя студентски и академичен опит чрез силно представяне на студентската група.

Има широк кръг от клубове и общества във всеки от нашите кампуси, управлявани от SA. Ето само няколко примера за клубовете, които сме изпълнявали наскоро:

· Приключенски спортен клуб

· Клуб за торти

· Общество за благотворителност

·Футбол

· Мрежа на жените

· Йога

курсове:

Бакалавърска право, полиция и криминология:

Курсовете ни по бакалавърски курсове съчетават академична строгост с практически юридически умения, за да ви предоставят необходимите основи, необходими за започване на пътуването ви в различни кариери.

Над 90% от нашите преподаватели в LLB са квалифицирани адвокати, които предоставят богат практически опит на вашето обучение. Нашите курсове са достъпни като курсове на пълно работно време, ускорени или онлайн, така че можете да изберете метода на обучение, който най-добре отговаря на вашите нужди. Много от нашите курсове също идват с опция за Година на основаване. В допълнение, сега предлагаме бакалавърска степен по полицейска дейност и криминология.

Международно лятно училище за лидерство, Берлин:

Като част от нашата политика за подкрепа на вашите амбиции, ние предлагаме възможността да присъстват на нашата международна лятна школа Лидерство в Берлин, където можете да се развият ключови умения за заетост и да проучи този вълнуващ град с вашите колеги нашите 2019 студенти ULaw студенти.

Това е отворено за всички студенти на Университета по право и ULaw Business School. Ако кандидатствате за започване на обучението си при нас през септември 2019 г., на тригодишен курс, ще можете да кандидатствате за нашето Лятно училище за лидерство в края на втората година от вашето обучение. Повече подробности можете да намерите на уебсайта на Университета на правото, посетете: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Изисквания за влизане и такси:

Изискванията за участие и таксите варират в зависимост от курса - за повече информация относно изискванията за участие, такси, възможности за финансиране и стипендии и стипендии, посетете уебсайта на Университета на правото.

Международни студенти:

Ако учате в Университета по право, ще се присъедините към студенти от над 120 различни националности, които допринасят за процъфтяваща международна общност в нашите университети.

Имаме екип от служби за подкрепа на студентите, който е тук, за да предоставя съвети и насоки, свързани с благосъстоянието; и информация за визовите изисквания може да бъде намерена на уебсайта на Университета на правото.


Настаняване - Бакалавър:

За нашите студенти, ние сме уредили настаняване със специализирани доставчици на студенти за настаняване в Обединеното кралство, за да сме сигурни, че имате удобно място за живеене, докато учите с нас. Настаняването обикновено е в общи жилища или в някои случаи в самостоятелни студия.

За студенти, които ни предоставят, ние Ви гарантираме оферта за настаняване през първата година от Вашата диплома, ако сте ни приели като ваш твърд избор и сте кандидатствали за настаняване до 30 март в годината на влизане ( T


Отворени дни и събития:

Дните на отворените врати са чудесен начин да разберете за нашите курсове, да разгледате нашите съоръжения и да се запознаете с нашите преподаватели и настоящи студенти. Ще има разговори, дегустации и обиколки и ще имате възможност да зададете въпросите си. Ще направим вашия ден възможно най-интересен и интерактивен.

От време на време предлагаме и онлайн Дните на отворените врати за нашите курсове. Така че, ако не можете да стигнете до някой от нашите Дни на отворените училища, все още имате възможност да разберете какво е да учат в Университета по право и да задавате въпроси онлайн.

За чуждестранни студенти може да пожелаете да научите повече за изучаването при нас, като ни посетите в чужбина.

Местоположения в Обединеното кралство:

Преподавателските курсове по право се предлагат до осем кампуса: Бирмингам, Бристол, Честър, Гилдфорд, Лийдс, Лондон Блумсбъри, Манчестър и Нотингам.

Повече подробности за всички наши местоположения ще намерите на уебсайта на Университета на правото, страница „Местоположение“.

Университет по право

133 Great Hampton Street

Бирмингам

B18 6AQ

Университет по право

Храм-цирк

Temple Way

Бристол

BS1 6HG

Университет по право

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Честър

CH3 7AB

Университет по право

Къщата на Брабоф

Портсмут Роуд

Guildford

лека двуместна каляска

GU3 1HA

Университет по право

15-16 Парк ред

Лийдс

LS1 5HD

Университет по право

14 Стрийт Стрийт

Лондон

WC1E 7DE

Университет по право

2 Ню Йорк Стрийт

Манчестър

M1 4HJ

Университет по право

1 Royal Standard Place

Нотингам

NG1 6FS

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

Двойна степен в университета IE, Испания. Четиригодишна програма. Ще имате истински международен учебен опит, съчетаващ три години обучение с университета на ИИ и четвърт ... [+]

LL.B Гражданско и английско право

Двойна степен в университета IE, Испания. Четиригодишна програма. Ще имате истински международен учебен опит, съчетаващ три години обучение с университета на ИИ и четвърта година в Юридическия университет. Успешните студенти ще получат както квалификационна степен по испански език, така и квалификационна степен по право в Англия и Уелс. Dual-LLB ще ви помогне да развиете изключителен профил и да ви накара да се превърнете в професионалист в международното право. Всички кандидатури се подават директно в IE университета.... [-]

Великобритания Лондон Испания Мостолес
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Съчетавайки академичната си строгост с практически юридически умения в бизнес среда, нашата LLB ви дава основната основна работа, независимо дали сте ангажирани да бъдете ... [+]

LLB (Hons) Закон

Комбинирайки академична строгост с практически юридически умения, в бизнес среда, нашата LLB ви предоставя основните основи независимо дали сте ангажиран да бъдете адвокат или искате да проучите други възможности за кариера. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Guildford Лондон Честър Манчестър Бристол Бирмингам Лийдс Нотингам  + 5 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

На нашия LLB закон с бизнес степен, ще проучи ключови правни теми и свързани с тях умения, за да придобиете широко разбиране в редица правни области, необходими за получа ... [+]

LLB (Hons) Закон за бизнеса

В нашия закон за LLB със степен на бизнес ще изучавате ключови правни теми и свързани с тях умения, за да придобиете широко разбиране в редица правни области, необходими за придобиване на квалифицирана юридическа степен. Практически фокус с реално прилагане на закона и бизнеса с работоспособност, вградени в курса. За студенти, които желаят да направят тригодишна юридическа степен с практическа насоченост, но желаят да запазят своите възможности отворени за кариера в юридическия или по-широк бизнес свят. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Guildford Лондон Манчестър Бристол Бирмингам Лийдс Нотингам  + 4 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

В нашата LLB Law with Business с "Фондация година" ще изучавате основни правни теми и свързаните с тях умения, за да придобиете широка представа за редица правни области, ... [+]

LLB (Hons) Закон за бизнеса с финансовата година

В нашия закон за LLB с бизнес със степен на основа на годината на фондацията ще изучавате ключови правни теми и свързани умения, за да придобиете широко разбиране в редица правни области, необходими за придобиване на квалификационна степен по право. Практически фокус с реално прилагане на закона и бизнеса с работоспособност, вградени в курса. За студенти, които желаят да запазят своите възможности отворени за кариера в законния или по-широк бизнес свят. Първата година е година на фондацията, която се фокусира върху развитието на разбирането за правния сектор и ключовите умения, необходими за преминаване на пълния курс на обучение. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Guildford Лондон Манчестър Бристол Бирмингам Лийдс Нотингам  + 4 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) Закон за Криминология с Година на Фондацията е четиригодишна квалификационна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на ... [+]

LLB (Hons) Закон за криминологията с основаването на годината

Законът ни за бакалавърска степен (отличие) с криминология с година на основаване е четиригодишна квалификация по право. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и разнообразие от различни аспекти на криминологията, включително престъпност, наказателно правосъдие и престъпно поведение. Правните модули се предоставят предимно от професионално квалифицирани юристи с високо ниво на обучение. Курсът има практическа насоченост, с прилагане в реалния свят на закона и криминологията. Работоспособността е интегрирана в курса, за да ви даде академичните знания и ключови преносими умения, които се търсят от съвременните работодатели. Този курс е идеален за студенти, които искат да продължат кариера в правния сектор или по-точно в наказателната система. Първата година е година на фондацията, която се фокусира върху развитието на разбирането за правния сектор и ключовите умения, необходими за преминаване на пълния курс на обучение. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Guildford Лондон Манчестър Бристол Бирмингам Лийдс Нотингам  + 4 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) Закон с международни бизнес три години редовна степен ще ви помогне да започнете кариера в правните или международни търговски сектори. Това е квалифици ... [+]

LLB (Hons) Закон за международния бизнес

Нашият закон за бакалавърска степен (отличия) с международен бизнес три години на пълен работен ден ще ви помогне да започнете кариера в юридическия или международния търговски сектор. Това е квалифицирана юридическа степен, която ви позволява да преминете към следващия етап на юридическото обучение. Всеки модул се преподава от опитни професионалисти от световната сфера на правото и бизнеса, което ви дава практическата перспектива, от която се нуждаете за вашата кариера. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) закон с международна бизнес четири години редовна степен ще ви помогне да започнете кариера в правните или международни търговски сектори. Това е квалиф ... [+]

LLB (Hons) Закон за международния бизнес с финансовата година

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с международен бизнес четири години на пълен работен ден ще ви помогне да започнете кариера в юридическия или международния търговски сектор. Това е квалифицирана юридическа степен, която ви позволява да преминете към следващия етап на юридическото обучение. Всеки модул се преподава от опитни професионалисти от световната сфера на правото и бизнеса, което ви дава практическата перспектива, от която се нуждаете за вашата кариера. Първата година е година на фондацията, която се фокусира върху развитието на разбирането за правния сектор и ключовите умения, необходими за преминаване на пълния курс на обучение. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) с наказателно правосъдие е квалификационна степен по право над 3 години, предназначена за студенти, които желаят да продължат кариерата си в правния или по-шир ... [+]

LLB (Hons) Закон за наказателното правосъдие

LLB (Hons) с наказателно правосъдие е квалификационна степен по право над 3 години, предназначена за студенти, които желаят да продължат кариерата си в правния или по-широк търговски сектор, или в по-широката наказателноправна система и свързаните с нея професии. В допълнение към изучаването на ключови правни въпроси, ще проучвате и опциите за наказателно правосъдие, които разглеждат агенциите и институциите на закона, разглеждайки техните роли, отговорности и дискреция, както и въпроси, свързани с отчетността по отношение на текущото развитие на наказателното правосъдие.... [-]

Великобритания Лондон Бирмингам Лийдс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашето LLB (Hons) с наказателно правосъдие с Фондация Година е квалифицирано право степен, проучена в продължение на 4 години. Тя е предназначена за студенти, които желая ... [+]

LLB (Hons) Закон за наказателното правосъдие с Година на основаване

Нашето LLB (Hons) с наказателно правосъдие с Фондация Година е квалифицирано право степен, проучена в продължение на 4 години. Тя е предназначена за студенти, които желаят да продължат кариерата си в правния или по-широкия търговски сектор, или в по-широката наказателноправна система и свързаните с нея професии. В допълнение към изучаването на ключови правни въпроси, ще проучвате и опциите за наказателно правосъдие, които разглеждат агенциите и институциите на закона, разглеждайки техните роли, отговорности и дискреция, както и въпроси, свързани с отчетността по отношение на текущото развитие на наказателното правосъдие. Първата година е година на Фондация, която се фокусира върху развитието на разбиране на правния сектор и ключовите умения, необходими за предприемане на степен LLB (Hons) Law Law. Следващите три години след това следват нашия пълен курс, LLB (Hons) право с наказателно правосъдие.... [-]

Великобритания Лондон Бирмингам Лийдс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) Закон с Правителството и Политиката с Година на Фондацията е квалификационна степен, изучавана в продължение на четири години. Първата година е година н ... [+]

LLB (Hons) Закон за правителството и политиката с годината на Фондацията

Нашият LLB (Hons) Закон с Правителството и Политиката с Година на Фондацията е квалификационна степен, изучавана в продължение на четири години. Първата година е година на Фондацията, която се фокусира върху развиването на разбиране за правния сектор и ключовите умения, необходими за предприемането на Закона за LLB (Hons) с правителствена и политическа степен. Следващите три години следват следния закон за пълно работно време (LLB) с курс "Правителство и политика".... [-]

Великобритания Лондон Лийдс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с юридически иновации и технологии с година на фондация е квалифицирана юридическа степен, изучавана в продължение на 4 годи ... [+]

LLB (Hons) Закон за правната иновация и технологии с годината на основаването

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с юридически иновации и технологии с година на фондация е квалифицирана юридическа степен, изучавана в продължение на 4 години. Тя е насочена към студенти, които желаят да продължат кариера в юридическия или по-широк търговски сектор и имат интерес към правната практика на 21 век. В допълнение към изучаването на ключови правни теми ще изучавате и модули по Правни иновации и Правни технологии. Курсът обхваща областта на правото като изкуствен интелект, блокчейн, маркетинг, бизнес психология и анализ на процесите. Първата година е година на фондацията, която се фокусира върху развитието на разбирането за правния сектор и ключовите умения, необходими за предприемане на специалност LLB (Hons). Следващите три години следват нашия курс на пълен работен ден, Закон за магистърските права с отличие и правни иновации и технологии.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Лийдс Нотингам  + 1 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с юридически иновации и технологии е 3-годишна квалификация по право. Тя е насочена към студенти, които желаят да продължат ... [+]

LLB (Hons) Закон за правни иновации и технологии

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с юридически иновации и технологии е 3-годишна квалификация по право. Тя е насочена към студенти, които желаят да продължат кариера в юридическия или по-широк търговски сектор и имат интерес към правната практика на 21 век. В допълнение към изучаването на ключови правни теми ще изучавате и модули по Правни иновации и Правни технологии. Курсът обхваща областта на правото като изкуствен интелект, блокчейн, маркетинг, бизнес психология и анализ на процесите.... [-]

Великобритания Лондон Манчестър Лийдс Нотингам  + 1 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият закон с криминология е тригодишна образователна степен. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и различни аспекти на криминологията, включително престъпностт ... [+]

LLB (Hons) Закон с криминологията

Нашето право с криминология е тригодишна квалификация по право. Курсът се фокусира върху ключови правни теми и разнообразие от различни аспекти на криминологията, включително престъпност, наказателно правосъдие и престъпно поведение. Правните модули се предоставят предимно от професионално квалифицирани юристи с високо ниво на обучение. Курсът има практическа насоченост, с прилагане в реалния свят на закона и криминологията. Работоспособността е интегрирана в курса, за да ви даде академичните знания и ключови преносими умения, които се търсят от съвременните работодатели. Този курс е идеален за студенти, които искат да продължат кариера в правния сектор или по-точно в наказателната система.... [-]

Великобритания Guildford Лондон Манчестър Бристол Бирмингам Лийдс Нотингам  + 4 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) Закон с годината на Фондацията е квалификационна степен, изучавана в продължение на четири години. Първата година е година на Фондацията, която се фокус ... [+]

Закон за LLB (Hons) с основа на година

Нашият закон за бакалавърска степен (отличие) с годината на фондацията е степен на квалифицирано право, изучавана за четири години. Първата година е година на фондацията, която се фокусира върху развитието на разбирането за правния сектор и ключовите умения, необходими за предприемане на юридическа степен LLB (Hons). Следващите три години следват курса ни за пълно работно време. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Guildford Лондон Манчестър Бристол Бирмингам Лийдс Нотингам  + 4 Още
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Този курс е проектиран да бъде най-фокусираната степен на професионално право. За студенти, които желаят да изучават практически фокусиран интензивен курс за две години и ... [+]

Законът LLB (Hons) се ускори

Този курс е проектиран да бъде най-фокусираната професионална степен по право. За студенти, които желаят да учат практически фокусиран интензивен курс след две години и желаят да продължат кариера в правния сектор. Това е по-бърз и по-интензивен маршрут, преподаван от същите преподаватели и използващи същите висококачествени методи на преподаване като нашата тригодишна юридическа степен. Юридическият университет беше отличен със сребърна оценка в Рамката за преподаване на отлични постижения и резултати от студентите (TEF) през юни 2019 г. Установено беше, че осигуряваме висококачествено преподаване, учене и резултати за нашите студенти и постоянно надвишават строги национални изисквания за качество за Великобритания образование.... [-]

Великобритания Лондон Нотингам
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашият LLB (Hons) Закон с правителството и политиката е квалификационна степен по право, изучавана в продължение на три години с опции, които се фокусират върху правителс ... [+]

Законът на LLB (Hons) с правителството и политиката

Нашият LLB (Hons) Закон с правителството и политиката е квалификационна степен по право, изучавана в продължение на три години с опции, които се фокусират върху правителството и политиката. Той е насочен към студенти, които желаят да развиват кариера в правната или по-широка публика, в централната и местната власт или в търговския сектор, и които имат интерес към правителството и политиката. Той има практическа насоченост, интегрирана в курса. Налице е високо ниво на лицево-лице обучение, което за модулите на закона се доставя предимно от професионално квалифицирани адвокати.... [-]

Великобритания Лондон Лийдс
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
The University of Law Undergraduate Programmes

Нашата LLB (Hons) старши степен степен е проектиран специално за завършилите, които искат да се превърнат в изучаване на правото. Освен придобиването на квалификационна с ... [+]

Старши статус на LLB

Нашата LLB (Hons) старши степен степен е проектиран специално за завършилите, които искат да се превърнат в изучаване на правото. Освен придобиването на квалификационна степен за две години, ще можете да изучавате три варианта на LLB, за да подобрите перспективите си за кариера. За чуждестранни студенти тази степен може също така да ви позволи да се освободите от вашето юрисдикция (заинтересованите кандидати трябва да проверят всички възможни изключения с местната си юрисдикция преди да започнат курса).... [-]

Великобритания Лондон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, Англия, Великобритания
Уебсайт
Телефон
+44 (0)1483 216000