Ulearn

Представление

Прочетете официалното описание

Ulearn Вселена

Ulearn си партнира с над 100 университета във Великобритания, САЩ и Канада.

Ulearn Universe включва престижни университети в Обединеното кралство, предлагащи стотици курсове, включително най-търсените курсове, насочени към кариера, преминаващи през най-популярните домейни.

Ulearn - Инвестиране в бъдещето

Ulearn е създаден, за да отговори на нуждите на онлайн обучението в образователния сектор. Ние предлагаме богато портфолио от услуги на доставчиците на допълнително образование, както и да работим директно с учащи се и работодатели, предлагащи висококачествено образование и обучение.

За последното десетилетие сме специализирали иновативно обучение, предоставяйки чиракуване, NVQ, квалификация и грамотност, сертификационни програми и кратки курсове, които отговарят на нуждите на работодатели и лица, заинтересовани от увеличаване на мащаба и разширяване на своята база знания.

Нашите програми са създадени да допълнят съществуващите вътрешни обучения на работодателите и да подобрят знанията и уменията на всеки ученик чрез оценка на основните им компетенции спрямо националните стандарти. С екип, изготвен от образованието и индустрията, ние имаме правилната комбинация от академичен и практически опит, за да предоставим изключителни индивидуални решения за обучение на работодатели и обучаващи се, като същевременно подкрепяме доставчиците на ИП за постигане на критични цели.

Образователни услуги

Ulearn има за цел да помогне на бъдещите студенти да направят правилния избор за своето бъдеще. Ние предоставяме изключително образователно преживяване, за да ви помогнем да успеете в бързо развиващ се глобално конкурентен свят по време на обучение.

Предимство на Ulearn

Ако искате да учите в университета в сърцето на града, който се фокусира върху промяната на света за по-добро утре, вие избирате подходящото място. Не използваме специални формули за подбор на ученици. Ние разглеждаме молбата на всеки един кандидат, академична и лична, за да подберем студенти, които отговарят на нашата общност с пълен набор от опит.

Ulearn Education - партньорства

Ulearn Education е образователен посредник и с гордост съобщава, че работим в тясно сътрудничество с DMU за улесняване на университетските партньорства.

Ulearn Education има широк спектър от контакти в различни висши училища по целия свят, включително Великобритания и планира да изгради глобални партньорства чрез сътрудничество с единомислещи институции по целия свят. Партньорствата засилват вашата световна марка и ускоряват растежа ви.

Партньорствата могат да включват разнообразни дейности, като съвместни изследвания , продължаващо професионално развитие, обмен на преподаватели или студенти , културни срещи или преподавателски инициативи.

Неотдавна заместник-канцлерът и секретарят на "Университета в Гамбия" и заместник-канцлерът на университета в Сиалкот имаха официална среща с департаментите за партньорство на ДМУ и двете страни изрично изразиха намерение да участват в GPA (Общо споразумение за напредък) и TNE ( Иновативно транснационално образование).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Вашият приятелски мениджър за приемане

Ulearn ще посвети приятелски съветник, който има опит в управлението на приема на студенти и други изисквания на студентите.

Ние от Ulearn ще ви помогнем да се придвижите безпроблемно във вашия университет - от организиране на IELTS обучение, до студентски визи, формални приеми и също така настаняване. Имаме добър опит в подпомагането на студентите да си осигурят място в най-добрия университет в Обединеното кралство, както и да помогнем за финализирането на удобно за студентите и бюджетно място за настаняване.

Ще получите поддръжка още преди да пристигнете, което ще ви помогне в процеса на приемане. Екипът ни за студентски услуги винаги е готов да ви помогне с всяка помощ, която ви е необходима при приемане или всякакви въпроси, които може да имате. Ние също така организираме обиколки на кампуса, ако искате да имате опит от университета от първа ръка преди да кандидатствате.

С академична, емоционална и практическа подкрепа от Ulearn , вие ще бъдете в състояние да постигнете най-доброто от себе си и да се съсредоточите изцяло върху обучението си.

Как Ulearn може да помогне

Нашият екип от приятелски международни съветници ще предостави цялата помощ, от която се нуждаете, за да се адаптирате към студентския живот в Англия. Те ще ви посъветват по всички лични въпроси или въпроси, свързани с благосъстоянието, свързани с имиграцията, финализират престоя ви, ще се свържат с други студенти от същия университет

Съветниците на Ulearn също са експертни в предоставянето на информация и съвети по широк спектър от въпроси - от откриване на банкова сметка, студентски пропуск, стипендии и бюра, регистриране при лекар и намиране на обиколка.

Ако имате нужда от опит от университета от първа ръка, преди да се присъедините, ние също организираме приятелски университетски обиколки, така че да можете да се разхождате из университетския кампус и да имате опит от първа ръка за университетския кампус, библиотеката и да говорите със студенти, които учат в университета ,

Места

Halifax

Address
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, Англия, Великобритания