University of Law GDL Courses

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА УНИВЕРСИТЕТА НА ЗАКОНА

Юридическият факултет е един от най-отдавна установените специалисти по правно образование в Обединеното кралство. Можем да проследим нашия произход до 1876 г. с формирането на водеща учебна компания Gibson

С богато наследство и репутация за иновации и съвременни преподавателски практики непрекъснато се концентрираме върху развитието на най-добрите правни умове.

КАКВО МОЖЕ ДА СИ РАЗЛИЧНИ

Това, което наистина ни отличава от другите университети, е ръководният принцип, че настоящите и бъдещите адвокати, които преподаваме, трябва само да се научат в реалистичен, професионален и съвременен контекст с много практически и интерактивни ангажименти. Ето защо поддържаме високите ни часове за контакт и нашите учебни групи са малки.

ИНОВАЦИИ И СЪВРЕМЕННИ

ПРЕПОДАВАТЕЛСКИ ПРАКТИКИ

Всички наши курсове - от бакалавърските ни степени до нашата разнообразна гама от следдипломни курсове и програми за професионално развитие - са проектирани с уникален, разнообразен и иновативен подход за обучение, който е доказал, че предоставя независими адвокати, които могат да се конкурират в бързо променящия се свят на правните услуги. С фокус върху разработването на умения за решаване на проблеми, претегляне на аргументи, критично мислене и търговска осведоменост, нашите курсове са предназначени да ви подготвят за реалните предизвикателства на работния свят.

МОЩНИ ВРЪЗКИ

Успехът ни в обучението и развитието ни помогна да установим глобални връзки в рамките на пазара на правни услуги. Ето защо много водещи световни адвокатски кантори работят изключително с нас, за да развият своя народ и защо законните работодатели от всички видове искат да се срещнат с нашите ученици. Точно затова законните училища и професионалните организации по света избират да влязат в стратегически съюзи с нас.

Разбиране на закона

Юридическият университет е международно признат експерт в областта на правото. Вместо да се фокусираме върху академичните изследвания, нашата цел е да се мислим лидери по въпросите, които имат значение за юридическата професия и следващото поколение практикуващи адвокати. Нашите курсове разглеждат задълбочено ключовите области на закона и осигуряват по-широк преглед на правната система, за да се ориентира по-добре какво се научава.

Най-опитните учители

Над 250 наши преподаватели са квалифицирани адвокати, много от тях все още на практика и всички имат богат практически опит, който те могат да предадат на нашите студенти. Улесняваме този процес с високи нива на контактно време между студентите и учителите и малките класове - една от причините, поради която много правни кантори настояват участниците да учат с нас.

РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ЗАЕТОСТТА

Ние се съсредоточаваме единствено върху тренировъчно обучение и даваме на студентите достъп до нашата кариера в областта на експертното право и правната база данни за свободни работни места, веднага щом приемат място с нас. Студентите също така се възползват от нашите пионерски и всепризнатата програма pro bono, която им позволява да получат ценен професионален опит, като помагат на истински клиенти от местната общност.

УКРЕПВАНЕ НА ДОСТЪПА

Ние поемаме нашата отговорност сериозно да разширим достъпа до адвокатската професия и предлагаме широка гама от стипендии, за да помогнем на талантливи студенти от Юридическия факултет да финансират юридическото си обучение и да постигнат своите амбиции за кариера.

Места

Бирмингам

Address
Бирмингам, Англия, Великобритания

Бристол

Address
Бристол, Англия, Великобритания

Честър

Address
Честър, Англия, Великобритания

Guildford

Address
Guildford, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания

Exeter

Address
Exeter, Англия, Великобритания

Лийдс

Address
Лийдс, Англия, Великобритания

Манчестър

Address
Манчестър, Англия, Великобритания

Великобритания онлайн

Address
Великобритания онлайн, Великобритания

четене

Address
четене, Англия, Великобритания

Ливърпул

Address
Ливърпул, Англия, Великобритания