Прочетете официалното описание

Получете ценна квалификация от всяка точка на света

Независимо от местоположението ви, можете да получите ценна квалификация от Лондонския университет, като следвате международните програми на Университета в Лондон.

Международната академия на Лондонския университет си сътрудничи с 11 колежи от Лондонския университет, за да предлагат гъвкави програми за дистанционно обучение по целия свят.

„Срещайки се с еднакво мислещи индивиди, като работим заедно по въпроси, разширяваме нашите хоризонти, изграждаме стремежи и мечти - това е безценно”.

Глобални лидери в дистанционното обучение

От създаването си през 1858 г. Международните програми на Университета в Лондон обогатиха живота на хиляди студенти по целия свят. Тя се превърна в световен лидер в областта на дистанционното и гъвкаво обучение, с повече от 54 000 студенти в над 180 страни.

Оформете света

Бивши ученици и възпитаници помогнаха за оформянето на света. Те не само са преодоляли много лични пречки пред ученето, но и са спечелили Нобелови награди, управлявани страни и написали велики литературни произведения.

Програма, подходяща за вас

Независимо дали сте студент или професионалист, който иска да пренесе кариерата си на следващото ниво, Международните програми на Университета в Лондон имат програма, която да ви подхожда.

Можете да избирате от над 100 градуса, дипломи, сертификати и индивидуални модули на ниво бакалавърска или следдипломна квалификация. Ако искате да промените кариерата си, нашите гъвкави методи на обучение означават, че можете да подобрите уменията си, без да се отказвате от настоящата си работа.

Разстояние, онлайн и гъвкаво обучение

Ако искате да получите квалификация, която ще ви помогне да развиете или промените кариерата си, или ако се интересувате от разглеждане на тема, която ви вдъхновява, можем да Ви предложим:

  • гъвкавостта
  • учебни материали
  • подкрепа за обучение
  • и квалификациите.

Проучете със скорост, която ви подхожда

Не е нужно да задържате живота си, за да изучавате. Нашите гъвкави периоди на обучение - с възможности за обучение на пълен или непълен работен ден - ви позволяват да отговаряте на вашето проучване около вашите семейни и работни ангажименти.

Проучете, където и да сте

Ако пътувате за работа или имате планове да се преместите в чужбина, не се притеснявайте - можете да вземете обучението си с вас благодарение на нашата онлайн учебна среда. Можете също да зададете изпитите си в изпитни центрове по целия свят.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

University of London LLM

Усилване на престижния университет London LLM чрез дистанционно обучение The Магистър (магистър по право) е международно призната диплома следдипломна законодателство, ср ... [+]

Усилване на престижния университет London LLM чрез дистанционно обучение

The Магистър (магистър по право) е международно призната диплома следдипломна законодателство, сравнимо с магистърска степен по бизнес и мениджмънт.

Ценна за двете юридически и неюридически професионалисти

Ценна квалификация за двете юридически и неюридически професионалисти, Лондонския университет, международни програми LLM, проучени от дистанционно обучение, предлага обхват и гъвкавост, която ви позволява да приспособите LLM степен да отговарят на вашите лични и професионални интереси, без да е необходимо, специализирана в едно област на правото.... [-]

Великобритания Лондон
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски