ITM University, School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

The ITM Law School е Law School от следващо поколение, създаден с цел предоставяне на световна класа юридическо образование, която има за цел да подготви юристи, които ще се играят решителните лидерски роли, не само като адвокати, практикуващи в съдилищата, но и като учени, законодатели, съдии, политици, държавни служители, активисти на гражданското общество, както и правен съветник в частния сектор, като се поддържа най-високите стандарти за професионална етика и духа на обществена услуга.

The Hon'ble председателя на Индия г-жа. Пратибха Девисингх Патил, по време на откриването на Националната Юридическия факултет на Университета в Делхи на 3 септември 2008 г. подчерта, че "... Живеем в трудни времена, когато се провеждат огромни промени в света. Правните системи трябва да се справят с последиците от технологии на 21 век в областта на информационните технологии, био-технологии, медицината и интелектуалната собственост. Бизнес и търговия с предприятието работи в международна среда. Правна образование трябва да оборудва право професионалисти да отговорят на новите предизвикателства и размерите на функционираща в условията на глобално интегриран свят. Експертиза в международното право и знания за правните системи в други страни все още липсва в нашата страна. Адвокатски курсове трябва да вземат международни и сравнителни перспективи право в учебните програми, заедно с необходимото разбиране на вътрешното право ... "Hon'ble Министър-председателят на Индия, д-р Манмохан Сингх, докато открит от Конференцията на Националната консултация за второто поколение реформи в Юридическо образование в Ню Делхи на 1 Май 2010 правилно посочва, че "... най-предизвикателните задачи в юридическото образование в Индия е да се намери точният баланс, за да се гарантира, че нашите студенти се преподават справедлив микс от курсове, които им дават знания и обучение в Индийския закон, но в същото време да се подготвят за посрещане на предизвикателствата на глобализацията, където местните законови механизми взаимодействат с международни и чуждестранни юридически системи. Това взаимодействие ще се задълбочи през следващите години, за да дойде и да ни юридическите факултети трябва да се подготвят да се изправи пред това предизвикателство ... "Знаейки старателно добре, че днес, юридическо образование трябва да отговарят не само на изискванията на адвокатската колегия и на новите нужди на търговията, търговия и индустрията, но също така на изискванията на глобализацията, ITM ПРАВО SCHOOL ще гарантира високи академични постижения и да се подготвят юристи, оборудвани да посрещнат новите предизвикателства и размерите на интернационализация, когато естеството и организацията на законодателство и юридическата практика са подложени на промяна на парадигмата. Ангажимент ITM Law School към строга и вълнуващо юридическо образование е тясно свързан с ангажимента на ITM Университета за път счупи стипендия. С помощта на широк набор от методологии и изправянето пред носи прозрения от различни други академични дисциплини, факултета по ITM Law School ще проникнем в дълбините на всичко.

ITM Law School ще бъде място за непрекъснато действие и неумолим жизненост. Масивът на опит и възможности Юридическия факултет ще предложи; диапазона на академични и извънкласни дейности, заедно с разнообразие от преподаватели и студенти ще направи всеки ден потенциален приключение за всеки студент в ILS.

Места

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Харяна, Индия