Прочетете официалното описание

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School се намира в Джордж Таун, столицата на Каймановите острови и работи от 1982 година.

Юридическият факултет е част от Университета на Ливърпул в Обединеното кралство, който утвърждава и награждава бакалавърската програма. Университетът на Ливърпул е Университет на Ръсел Груп (еквивалентен на Американската Бръшлянска Лига) и затова степента е международно призната.

Какво правим

Целта на Юридическия факултет, в партньорство с Университета на Ливърпул в предоставянето на бакалавърска степен LL.B, е да предостави на студентите стандарт за висше юридическо образование, еквивалентен на този, преобладаващ в Обединеното кралство и в други доставчици на правно образование в света на общото право.

Правейки това, Юридическото училище има за цел да създаде среда за своите ученици, която насърчава и им дава възможност да постигнат пълния си потенциал в търсенето на знания и академични постижения.

Курсовете, предлагани от юридическото училище, са предназначени да бъдат от полза не само за тези студенти, които желаят да влязат в адвокатската професия, но и за тези, които имат различни други професионални стремежи.

International Finance е най-новото попълнение в предлагането на юридическото училище. Магистърска степен по право в областта на международните финанси, която се предлага и като диплома за следдипломна квалификация, се предлагат на пълно и непълно работно време, с влизане през септември.

На следдипломно ниво, юридическото училище предлага и професионално юридическо обучение под формата на четвърти курс за професионална практика, който след завършване на статии на Clerkship води до квалификация като адвокат на Каймановите острови. Този курс е предназначен също така да осигури юридическо обучение на съпоставимо ниво с това, предлагано на подобни професионални курсове в Обединеното кралство и в целия свят на общото право.

Целта на юридическото училище е да предостави на студентите задълбочени познания по английски и закон на Каймановите острови и в същото време да развият преносими умения, напреднали изследователски способности, умения за анализ, логическа мисъл, съзнателност и критични способности.

Правното училище се стреми да повиши осведомеността относно правните, етичните и моралните въпроси, свързани с развитието на правните норми и в практиката на правото.

Преподаватели: приблизително 100; представляващи съотношение между персонал и ученик от 10: 1

Последна дата за подаване на заявление за записване за септември 2019 г .: Край на юли 2019 г.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLB

Truman Bodden Law School

Дългогодишната ни степен LLB е високо ценена програма, която е единственият квалифициран LLB, присъден и действително преподаван, съвместно с Университета на Ливърпул, в ... [+]

Бакалавър по право - LLBПреглед

Дългогодишната ни степен LLB е високо ценена програма, която е единственият квалифициран LLB, присъден и действително преподаван, съвместно с Университета на Ливърпул, в Карибския регион. Ползите от Truman Bodden Law School Трумен Боден (TBLS) от бакалавърската програма на Каймановите острови включват опит за обучение за степен в островния рай със спокоен начин на живот.... [-]

Кайманови острови Каймановите острови онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

LLM

Truman Bodden Law School

Спечелете магистърска степен по право (LL.M) или следдипломна диплома (PGDip) в международните финанси в петия най-голям финансов център в света, известен със своя опит в ... [+]

Очертаване на програмата

Магистърска степен по право и PGDip в "Международни финанси: право и регулиране" са новите следдипломни квалификации, предлагани, съвместно с Университета на Ливърпул, от Truman Bodden Law School , Гранд Кайман.

Програмите осигуряват най-съвременна юридическа подготовка и се предлагат от опитен лекторски екип на Truman Bodden Law School , заедно с обширните ресурси и опит на Университета в Ливърпул.... [-]

Кайманови острови Каймановите острови онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Каймановите острови онлайн, Кайманови острови
Уебсайт
Телефон
+1 345-945-0077