Прочетете официалното описание

За ZOE

Глобалната икономика ни доказва ежедневно организационната потребност от талант "предна" и "водеща", за да успее да се сдобие с все по-сложни и конкурентни световни пазари. За да се постигне "най-добрият" възможен резултат за организациите, развиването на подходящия талант е толкова необходима, колкото и наемането и задържането на служители.

Кои сме ние?

ZOE Talent Solutions е глобална фирма за обучение и консултации, която обслужва водещи фирми в много страни. Специализираме в решения за изграждане на капацитет и развитие на таланти за физически лица и организации, чрез нашите изключително персонализирани курсове и обучителни сесии в широк спектър от дисциплини.

И какво ще правим?

ZOE подпомага организациите при определянето на техните най-важни цели и ръководства на екипите за управление, като работи в тясно сътрудничество с всеки член, за да направи трайни подобрения в тяхното изпълнение. По този начин този процес обещава определено увеличение на приходите и спестяванията и по-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI). В продължение на почти десетилетие екипът ни е изградил глобално препоръчително предприятие с уникални умения, включващи и не само обучение, улеснение, консултиране и стратегии.

Как да го направим?

Високо ангажираните и опитни професионалисти в ZOE осигуряват на своите клиенти най-високото качество на обучение и изграждане на капацитет на конкурентни цени, свързани с уникална гъвкавост, за да отговарят на нуждите на своите клиенти.

Нашият основен фокус е "Пълно удовлетворение на клиента". Това формира основата на нашата работна философия, култура и всичко, което правим. Нашият успех ни позволи да предприемем все по-голям обем проекти наскоро. Спечелването на доверието на нашите клиенти всеки път е това, което ни мотивира да се стремим към едно несравнимо отличие.

Ние триумфираме, като работим в тясно сътрудничество с всяка организация, за да отключим силата на своя народ и да гарантираме, че нашите решения за обучение отговарят на техните нужди от обучение и развитие, както и да увеличат своя бизнес успех.

ZOE има всеобхватни познания и опит в областта на служителите и организационното развитие. Това, заедно с ангажимента за доставка на иновативни и водещи решения за растеж, ни позволи да продължим да растем последователно, дори и в условията на неблагоприятни пазарни условия.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Address
Сингапур, Сингапур
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства
Телефон
+971 4 558 8245
Address
Алмати, Провинция Алмати, Казахстан
Address
Куала Лумпур, Федерална територия на Куала Лумпур, Малайзия
Address
Мумбай, Махаращра, Индия
Address
Малдивите онлайн, Малдивски острови
Address
Акра, Голям регион Акра, Гана
Address
Кайро, Губернаторство в Кайро, Египет
Address
Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република
Address
Найроби, Окръг Найроби, Кения
Address
Амстердам, Северна Холандия, Холандия
Address
Атина, Централна Атина, Гърция
Address
Братислава, Област Братислава, Словакия
Address
Будапеща, Унгария
Address
Женева, Женева, Швеция
Address
Истанбул, Истанбул, Турция
Address
Лондон, Англия, Великобритания
Address
Лисабон, Лисабон, Португалия
Address
Манчестър, Англия, Великобритания
Address
Париж, Ил дьо Франс, Франция
Address
Прага, Прага, Чехия
Address
Виена, Виена, Австрия
Address
Абу Даби, Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства
Address
Аман, Губернаторство в Аман, Йордания
Address
Доха, Доха, Катар
Address
Рияд, Провинция Рияд, Саудитска Арабия
Address
Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати
Address
Торонто, Ontario, Канада