Прочетете официалното описание

Karoli Gaspar University предлага едногодишна акредитирана LLM програма на английски език с пълен работен ден за адвокати в сърцето на Централна Европа, Будапеща.

  • Продължителност: септември 2019 г. - юни 2020 г.
  • Учебно заведение: Будапеща, Унгария (ЕС)
  • Краен срок за кандидатстване: 30 април 2019 г.

Karoli Gaspar University

Юридическият предшественик на нашия университет беше Реформаторската богословска академия в Будапеща, основана през 1855 г. и утвърден от Унгарския парламент през 1900 г. През 1993 г. Генералната асамблея на унгарската реформаторска църква взе решение да създаде университет с много факултети и това решение бе одобрено по-късно през годината на 21 септември от парламента на Република Унгария. Чрез създаването на Университета Кароли Гаспар реформаторската църква в Унгария изпълни целите на своите предци. Нашият университет, в духа на университетския научен театър, има за цел да повиши статута не само на Църквата, но и на нацията чрез своята образователна, преподавателска и академична работа.

Ангажиментът на университета Кароли Гаспар е да изпълнява отличителните традиции на реформаторските колежи на Сароспатак (основана през 1531 г.), Папа (основана през 1531 г.), Дебрецен (основана през 1538 г.), Колосвар (основана през 1622 г.) и Нагиенийд (основана през 1632 г. ). В допълнение към обучението на религиозни служители, за целите на академичните изследвания, обучение за лектор и за доктор на философията и за присъждане на степени, неговите цели и задачи са да осигурят бакалавърска и магистърска степен образование в няколко области и клонове на стипендии и да бъде в състояние да извършва академични изследвания в съответствие с гореспоменатите традиции и в духа на реформацията.

Унгарската акредитационна комисия, с Решение № 1 от 6 юни 2000 г. относно стандарта на образование и академични изследвания, проведена в университета "Кароли Гаспар", даде акредитиран статут на университета в резултат от факта, че нашите образователни и изследователски дейности съответстват на законите които в момента са в сила, и са в допълнение към становището на унгарската акредитационна комисия и техните насоки за образователните стандарти.

Заедно можем да получим вдъхновение по пътя към знанието, морала или добрата воля.

Всяко проучване на трето ниво включва значителен елемент, участието в международното образование. Нашият университет поставя специален акцент върху възможностите за обучение на непълно работно време като програми за обмен.

Много програми на Европейския съюз позволяват активното участие на студентите в програмите за мобилност. След основаването на нашия университет за пръв път разработихме отношения с холандския регион, но досега ние разширихме връзките си със съседните страни, в чужбина и с религиозни и държавни университети в целия Европейски съюз.

Получаваме непрекъсната финансова и професионална подкрепа от програмите на Европейската комисия "Сократ" и "Учене през целия живот / Еразъм", "Леонардо да Винчи" или "CEEPUS". Отделите на университета поддържат предимно взаимоотношения между студенти и учители, но ние обмисляме по-нататъшни разработки като съвместни образователни модули, разработване на учебни програми и разработване на нови учебни програми. Нашата цел е да укрепим европейското измерение чрез пълното признаване на кредити, придобити в чужбина, развитието на качеството на образованието и чуждоезиковото обучение, разширяването на проектите, основаващи се на международните отношения, сравнението на различните образователни структури и политики и използването на често придобити прозрения.

За Будапеща и Унгария

Унгария е едва 100 000 квадратни километра с 10 милиона жители, чийто език се говори никъде другаде по света. Въпреки или поради тази уникалност унгарският народ живее в центъра на Европа повече от 1100 години. Природните, културните и историческите богатства, които се преживяват в Унгария, се отразяват в неговата висока концентрация на обекти на световното културно наследство на ЮНЕСКО, много от които могат да бъдат намерени в столицата.

Будапеща е кошер на първокласна музика и изкуство, с една от най-добрите оперни къщи в света и множество музеи и галерии. Нейните фестивали от всякакъв вид (може би те са изобразително изкуство, музика или гастрономия) се провеждат през цялата година. Езерото Балатон, идеално за плаване и слънчеви бани, е най-голямото езеро в Централна Европа. В близост се намира известният спа град Хевиз, където можете да се насладите на удоволствието от къпане в естествено термално езеро дори в дълбините на зимата. Унгарските извори подкрепят културата на къпане от римско време. Независимо дали сте след релаксация, освежаване, подмладяване или възстановяване, Унгария не може да не успее да отговори на вашите нужди.

Ако искате да останете активни и да се върнете към природата, има безброй маркирани маршрути за туризъм, колоездене или конна езда, често чрез зашеметяващ пейзаж.

Тази страна е родното място на световноизвестни изобретатели, учени, изследователи, композитори и спортни звезди.

Имейл: international@kre.hu и llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

Karoli Gaspar University

Едногодишна акредитирана програма с пълен работен ден за адвокати в сърцето на Централна Европа от Юридическия факултет на Университета Кароли Гаспар в Реформаторската цъ ... [+]

Едногодишна акредитирана програма на английски език на магистрален език с дневни курсове за адвокати в сърцето на Централна Европа от Юридическия факултет на Университета "Кароли Гаспар" в Реформаторската църква в Унгария, Будапеща.

Продължителност: септември 2018 г. - юни 2019 г.Учебно заведение: Будапеща, Унгария (ЕС)Краен срок за кандидатстване: 30 април 2018 г.СТРУКТУРА НА ПРОГРАМАТА... [-]
Унгария Будапеща
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Károli Gáspár Református Egyetem
Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Будапеща, Унгария