Прочетете официалното описание

Университет Париж 2 Panthéon-Assas застъпва разнообразието и култивира истинско взаимодействие между научните изследвания, инструкциите и приложението. Той предлага широк избор от курсове както в началното, така и в продължаващото обучение, съвместното обучение в чужбина и теренната работа.

Първият университет в Париж 2 Panthéon-Assas, който се счита за първият университет по право в Париж, е посветен на поддържането на традицията, от която е възникнал, запазвайки и все още се стреми да повиши нивото си на високи постижения в следните дисциплини: Частноправни и криминални науки, Политология, Римско право, История на правото, Икономика, Мениджмънт, Информационни и комуникационни науки.

Нашите широки партньорства не само с големи френски, европейски и международни агенции, но и с големи финансови и индустриални фирми, осигуряват закотвяне в професионалния свят и гарантират истинската поливалентност, за която сме известни.

Внимавайки потребностите на студентите, университетът предлага академични програми, адаптирани към и организирани в рамките на рамката за трансгранично сътрудничество. Разнообразни цифрови услуги, уроци, постоянно нарастваща и всеобхватна библиотечна база данни, курсови и професионални консултантски услуги и селекция от извънкласни атлетични и културни дейности, действат съвместно, за да завършат и хармонизират университетското преживяване на всеки студент.

Европейски колеж в Париж

В рамките на университета Париж 2 и като част от него, Европейският колеж в Париж обединява екип от висококвалифицирани професори от Париж 2, специализирани в европейското право, известен със своите отлични постижения в областта на образованието и научните изследвания, както и силните си връзки с френските, Европейските и международните институции, бизнес средите и адвокатите.

Университетът се намира в Латинския квартал, в сърцето на седалките на властта и културата, които правят Париж уникално място за изучаване.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M. (Магистър по право) в европейското право дава възможност на студентите да придобият всеобхватно разбиране за европейското право в повечето области, попадащи в компе ... [+]

Европейският съюз е една от най-сложните, но завладяващи социално-икономически организации в съвременния свят и днес е от съществено значение да разберем функционирането и естеството на неговата правна система. Като основен международен играч Европейският съюз установи връзки с държави по целия свят в областта на търговията, сътрудничеството, финансовия и хуманитарния капацитет. Европейският съюз непрекъснато се разраства и в областта се изискват по-задълбочени експерти. LLM в европейското право на Университета Париж II е уникална и изчерпателна програма, изцяло преподавана на английски език, която ви дава възможност да изучите в дълбочина най-важните области на правото и да получите представа за политическите, правни и финансови последици, които то носи. Един истински европейски екип от висококвалифицирани преподаватели преподава курсове и ви позволява да придобиете необходимите умения, за да посрещнете вълнуващите предизвикателства и възможности на нашето време.... [-]

Франция Paris
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Paris, Île-de-France, FR