Holsby Bible School

Представление

Прочетете официалното описание

КОИ СМЕ НИЕ

Холсби е международно библейско училище и лагер

КАКВО ВЯРВАМЕ

Нашето изявление за вяра е това на "Torchbearers International", на което сме член на училище:

 • Бог е троичният Бог: Отец, Син и Святи Дух.
 • Господ Исус Христос е Божият Син, който е един с Отца. Всички неща са създадени от Него и за Него.
 • Чрез действието на Светия Дух и роден от Дева Мария, Той стана човек.
 • Той е бил без грях и със свободната Му воля и чрез жертвената Си смърт на Кръста Той е довел до спасение за този паднал свят.
 • Той е единственият посредник между Бог и човека и приемайки спасението Му чрез вяра, човекът е оправдан от греховете си и получава прошка и вечен живот.
 • Исус Христос е възкръснал телесно от мъртвите.
 • Исус Христос ще се върне, за да достави справедливост и да довърши всичко.
 • Святият Дух е Бог в единство с Отца и Сина.
 • Чрез изливането на Светия Дух Исус Христос идва да живее в онези, които Го приемат чрез вяра. Чрез присъствието на Светия Дух човек става ново създание и се превръща в подобие на Исус Христос.
 • Исус Христос добавя тези, които вярват в Него в Неговото тяло. Това е Неговата църква на земята, на която Той е Главата.
 • Библията е, в своята цялост, откровението на Бога за човечеството, вдъхновено от Светия Дух.

НАШИЯТ ПЕРСОНАЛ

"... бяхме щастливи да споделим с вас не само Божието благовестие, но и живота ни ..."

-1 Солунци 2: 8

Нашата привилегия е персоналът да инвестираме в живота на хората, които Господ донася на Холсби всяка година. Независимо дали става въпрос за дискусии в класната стая, за късни нощи в чакъла, които се сервират един до друг в кухнята или се въртят високо в земята, ние с нетърпение очакваме да опознаем гостите, които Господ носи тук и виждайки живота им, засегнат от Христос.

СЪОРЪЖЕНИЯ

Brunnsgården

Brunnsgården е главната сграда на Holsby, с голяма трапезария с капацитет до 120 души, четене, компютърна зала, главни офиси, кухня и други съоръжения. Стаите за гости на горния етаж на Brunnsgården служат като женско общежитие по време на библейската учебна година.

Параклисът

В параклиса се провеждат неделните сутрешни услуги, както и всички лекции през седмицата. В горната част на фоайето, наречен Bik е оборудвана с маса за флосбол, кушетки и киоск, където могат да се закупят освежителни напитки.

Ekhaga

Екага е нашата студентска резиденция за мъже през учебната година и през лятото има къщи, посещаващи лагерни и рекреативни групи. Всяка стая е с капацитет от 2 до 4 души, с общ санитарен възел и душове. Построен през 1880-те години, сградата е наскоро реновирана и разполага с уютна зали за сядане с канапе и камина. В Екага се помещава и стаята за тежести на Холсби.

Solhult

Тази сграда, датираща от средата на 18-ти век, е най-старата структура в кампуса. Сега тя се използва като резиденция на персонала / постоянно и понякога като студентска общежитие. На долния етаж има общ хол и кухня. Всяка стая има 1-4 легла, мивка, а някои имат и тоалетна. В салона се намират допълнителни тоалетни и душове.

спортен

Holsby има много възможности за отдих и дейности, които да предложи. Студентите могат да използват спортното поле в свободното си време, да играят футбол или най-доброто фризби. През есента и пролетта курсът с високи въжета е отворен за студентите. Кану, пешеходен туризъм и скално катерене също са на разположение. Холсби разполага с зала за тежести, както и баскетбол и тенис корт за ползване от студентите.

Места

Vetlanda SO

Address
Brunnsvägen,31
570 15 Vetlanda SO, Окръг Йонкопинг, Швеция

Програми

Това училище също предлага: