Прочетете официалното описание

Opportunity. На Общността. Иновация.

Проектиран за завършилите международно и национално право, нашите LL.M. Програмите включват гъвкави учебни програми, които включват богата гама от специализирани курсове по право и семинари и възможности за учене чрез опит. Като студент ще бъдете подкрепени от общност от юридически школи, която е уникална съвместна работа, включително факултети, които са страстни за образованието и глобална мрежа от LL.M. възпитаници. LL.M. Програмите в AUWCL включват богата гама от курсове, възможности за учене чрез опит и специални събития, които предлагат на учениците ценни възможности да взаимодействат с водещи адвокати, политици, бизнес лидери и дипломати. Каним ви да разберете коя степен от AUWCL може да направи за вас.

Международни студенти в учебното заведение LL.M. Програмите в AUWCL могат да се класират за проверка в Ню Йорк. Повечето от тези студенти вземат американски правни институции, правни изследвания и писане, правна етика и два курса по основите на американската система.

Как да кандидатствам

Магистър по право Изисквания за допустимост

За да могат да кандидатстват за LL.M., кандидатите трябва:

· Заемете Juris Doctor (JD) от американско юридическо училище, акредитирано от Американската асоциация на адвокатите (АБА) или първа степен по право от чуждестранно училище по право с еквивалентни стандарти.

· Изпратете попълнен формуляр за кандидатстване заедно с оправдателните документи преди крайния срок за кандидатстване

· Международните кандидати трябва да отговарят на изискването за владеене на английски език

· Кандидатите на LL.M. в международните права на човека

Магистър по право Стипендии

  • Изисквания и стипендии, основани на заслуги: Всички пет LL.M. програми предлагат стипендии. Тези частични стипендии за обучение са достъпни за ограничен брой LL.M. студенти. Заявленията за стипендии трябва да бъдат подадени заедно с вашата LL.M. приложение. Стипендиите се отпускат въз основа на академични заслуги и финансови потребности. За повече информация относно стипендиите, моля, проверете нашия уебсайт за стипендии.

  • Фонд на библиотеката на ILSP: The LL.M. в Международните правни изследвания предлага шест стипендии за пълна подготовка. Стипендиите от фонд "Алумни фондове" се отпускат на новоприети студенти, които показват строго академично посвещение на напредъка по международното право. Заявленията за стипендии трябва да бъдат подадени с завършено LLM приложение. Непълните заявления няма да бъдат взети под внимание. Крайният срок за кандидатстване е 1 март за наградата за есента и 1 октомври за пролетната награда. Посетете страницата за стипендии на фонд "Алумни фонд" за подробни правила и информация за кандидатстването за кандидатстване.

  • Магистър по право Практически стипендии

  • Стипендии за летни програми: Кандидатите, които са участвали в лятна програма в нашето юридическо училище, могат да кандидатстват за специални стипендии.

Сроковете

Поради изискването за виза LL.M. Програмите имат по-ранен краен срок за кандидатстване за всички международни кандидати, които трябва да поискат виза.

Крайни срокове за приемане

· Международни студенти 1 май

· Американски гражданин / постоянно пребиваващи студенти 1 юли *

Срокове за пролетното приемане

· Международни студенти 1 октомври

· Американски гражданин / постоянно пребиваващи студенти 1 ноември *

· Hybrid LL.M. 1 декември

* При определени обстоятелства програмата може да удължи крайния срок за кандидатстване за граждани на САЩ и постоянни жители. Моля, свържете се директно с Office of Graduate Admissions, за да видите дали отговаряте на условията за това изключение. Поради сроковете за обработка на визите всеки кандидат, изискващ виза, трябва да спазва определените срокове.

· Официални копия на академичните записи

Кандидатите трябва да представят официални преписи или нотариално заверени копия на всички записани закони, висши училища и университети, включително запис на всички курсове, изпити и оценки.

"Официално" означава копие от оригиналния документ, заверено от служител на вашето училище или от нотариус. Факс копия и фотокопия от академични записи няма да бъдат приемани. Преписите трябва да бъдат написани на родния език на училището. Ако този език не е английски, документите трябва да бъдат придружени от заверен превод. Институциите трябва да изпратят необходимите документи директно на Службата за докторанти.

Международните кандидати, кандидатстващи онлайн чрез LSAC, имат възможност да подават преписи чрез службата за събрание на документи на LSAC. Тази услуга е включена в регистрационната такса на LSAC за използване на онлайн услугите. Освен това международните кандидати, използващи системата LSAC, могат да изберат (не се изисква) да се регистрират за допълнителна такса за услугата за автентификация и оценка на международни преписи на LSAC. Чрез използването на тази система LSAC ще удостоверява и оценява международните академични записи.

Въпреки че не се изисква, LL.M. Програмите също така приемат преписи и заверени копия на академични документи от EducationUSA и WES. Заявителят трябва да се свърже директно с WES, за да организира подаването. Намерете повече информация за EducationUSA и WES онлайн.

· 2 препоръчителни писма

Кандидатите трябва да представят най-малко две препоръчителни писма от професори по право, работодатели или други, запознати с академичната и професионалната квалификация на кандидата. Личните препоръки не се приемат. Заявителят следва да запознае с LL.M. Програмата и всяко позоваване конкретно адресира способността на кандидата за предприемане на завършено юридическо обучение. Кандидатът трябва също да обясни, че комисията по приемане отдава голямо значение на писмата. Писмата за препоръки могат да бъдат изпратени в запечатани и подписани пликове заедно със заявлението или изпратени директно на Службата за докторанти.

· Лична декларация

Кандидатите трябва да изпратят есе на 1-2 страници с едно разстояние, което адресира следното:

· Защо желаете да преследвате LL.M. в American University Washington College of Law .

· Как мислите, че LL.M. ще ви помогне да постигнете своите краткосрочни и дългосрочни професионални и лични цели.

· Какви работни места и други преживявания, които смятате, са особено подходящи за вашата кандидатура.

· $ 55.00 Такса за кандидатстване

Всяко заявление за допускане трябва да бъде придружено от такса за кандидатстване за $ 55, която може да бъде платена онлайн чрез онлайн формуляра за кандидатстване. Таксата за кандидатстване не се възстановява. Ако е необходимо, чек или парите в САЩ, платими на "Вашингтонския колеж по право", могат да бъдат изпратени по програмата по пощата. Всички проверки трябва да се правят на банка, която има клон в Съединените щати. Тайните Кук и пътническите чекове на Баркли също са приемливи форми на плащане. Паричните средства не могат да бъдат приемани.

· Официално доказателство за компетентност на английски

Независимо от гражданството, кандидатите, чийто първи език не е английски, трябва да вземат изпита TOEFL, IELTS, PTE или Канзас и да отговарят на минималните оценки, посочени по-долу.

Изключения от тази политика ще бъдат предоставени на кандидати, които:

· A. Да притежавате първа степен по право от институция, в която английският е езикът на преподаване и официален език на страната, в която се намира университетът, е английски език (вижте пълния списък на страните, които отговарят на условията за изключение) или

· B. Заемете бакалавърска, магистърска или докторска степен от институция, която е акредитирана от американска регионална агенция по акредитация (Моля, проверете уебсайта за пълен списък на страните).

Резултатите от тестовете по английски език не могат да бъдат повече от две години. Моля, посетете сайтовете по-долу, за да уредите дата за изпитание или да поискате резултати, които да бъдат изпратени в Американския университет.

· Тест за английски език като чужд език (TOEFL) Кодът на институцията за American University Washington College of Law е 8188, а кодът на отдела е 03.

· Международна система за тестване на английски език (IELTS)

· Тест на английски език (PTE)

Минимален рейтинг на английски език

За да бъдат разгледани за приемане, минималните необходими резултати са както следва:

· TOEFL 84 ibt или 563 хартия

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Канзас 70 или по-висока на всеки подраздел; 350 или по-висока от общия резултат

Моля, имайте предвид: Резултатите по-горе са минималните оценки за прием. Задоволяването на изискването за минимална оценка не гарантира допускане до програмата. Ако не отговаряте на минималните изисквания, моля, свържете се с Office of Graduate Admissions относно програмите за английски език, достъпни чрез Американския университет.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

American University Washington College of Law

Магистърът по Закона за застъпничество (Advocacy LL.M. Programme) в American University Washington College of Law , ръководен от юридическото училище Stephen S. Weinstein ... [+]

Магистърът по Закона за застъпничество (Advocacy LL.M. Programme) в American University Washington College of Law , ръководен от юридическото училище Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, съчетава строг академичен компонент и широк спектър от практически съдебни спорове. Програмата предлага редица курсове, външни курсове и възможности за преследване на юридически стипендии и придобиване на преподавателски опит. Важни акценти на адвокатурата LL.M. Програмата е използването на съвременни технологии в съдебните спорове и обучението на адвокати по етични изпитания. Иновативната учебна програма на програмата ще подпомогне завършващите в подготовката за всички аспекти на съдебния процес.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) предлага уникален магистър по право (LL.M.) в областта на интелектуалната собственост (IP Law) чрез един от водещите ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) предлага уникална степен "магистър по право" (LL.M.) в областта на интелектуалната собственост чрез един от водещите световни центрове за изследване на интелектуалната собственост и информационното право. Заявленията понастоящем се приемат за стипендии за информационно правосъдие - стипендия за стипендии, стажантска и наставническа програма за изключителни кандидати.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
American University Washington College of Law

Като едно от водещите международни закони LL.M. Програмите за международни правни изследвания в САЩ предлагат редица специализации, включително международното търговско п ... [+]

Когато светът се среща с правото на учене

Като едно от водещите международни закони LL.M. програми в САЩ, Международната програма по правни науки (ILSP) предлага всеобхватно образование, което включва богата гама от курсове и семинари по международно право, възможности за учене чрез опит и специални събития, които насърчават взаимодействието с международни адвокати, дипломати, бизнес лидери и политиците. Нашият отличителен факултет и администрация установиха силни връзки с различни международни, правителствени и неправителствени организации във Вашингтонската метрополия и в чужбина.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
American University Washington College of Law

Американският университет предлага два различни сцена за правата на човека - хибридната LL.M. в международното право за правата на човека и хуманитарното право и специали ... [+]

Американският университет предлага два различни сцена за правата на човека - хибридната LL.M. в международното право за правата на човека и хуманитарното право и специализацията в областта на правата на човека в областта на правата на човека в програмата за международни правни изследвания . И двете програми се занимават с необходимостта от специализирано обучение в международното право в областта на правата на човека в Съединените щати и по света днес. Хибридната програма, включваща както домашни, така и онлайн компоненти, позволява висококачествена учебна програма с гъвкав и удобен формат. Учениците от двете програми взаимодействат с над 40 световноизвестни експерти, включително експерти по човешките права и хуманитарното право, идващи от академични среди, международни трибунали, организации на гражданското общество и международни организации.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 24 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
American University Washington College of Law

В сърцето на Вашингтон DC, LL.M. в Програмата по право ... [+]

LL.M. с разлика

American University Washington College of Law Магистър по право и правителство (LL.M.) ще ви подготви да се докоснете до проблемите, които са в пресечната точка на правото, политиката и всички нива на управление чрез широко базиран преглед на публичните закон в Съединените щати.

Това е LL.M. с разлика. Проектиран както за местни, така и за международни студенти, които имат силен интерес към правителството и политиката на САЩ, динамиката на демокрацията и значението на върховенството на закона, LL.M. в областта на правото и правителството поема учениците на широко и задълбочено проучване на най-важните въпроси, свързани с обществената политика на онова време. Нашият организиращ образователен принцип е, че най-добре подготвените адвокати и анализатори в областта на регулаторното право не само имат твърдо усещане за конкретни теми, но и майсторство на теории, политически сили и институционални реалности, които определят публичното право в Съединените щати.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 3 семестри
Кампус
Научете повече на английски
American University Washington College of Law

Тази програма признава характера на международното право за правата на човека, както е мултикултурна и многоезична страна, в която правозащитници, адвокати и представител ... [+]

През последните 15 години, координиращи Програмата за академични изследвания на Академията на правата на човека и международното хуманитарно право, ние сме идентифицирали ясна необходимост от обучение и обучение за професионалисти, особено в чужбина, с особен интерес към правата на човека.

Тази програма признава характера на международното право за правата на човека, както е мултикултурна и многоезична страна, в която правозащитници, адвокати и представители на правителството обсъждат и оформят нови стандарти за човешкото достойнство, че всички членки на международната общност Те трябва да се спазват. В LL.M. Права на човека и международното хуманитарно право, управлявани изцяло на испански недвусмислено разглежда необходимостта от специалист по международно право на правата на човека в САЩ и по целия свят обучението.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 24 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16