Прочетете официалното описание

The Columbus училище на закона блести като скрит скъпоценен камък в рамките на юридическото образование в Washington, DC Това е академия, съставена от колегиални и състрадателни учениците, подкрепяща и академично отличава факултет, и един завършен и добре свързани възпитаници база, която е готова да помогне на днешните студенти да постигнат целите си.

Нашите ученици се отличават индивидуално и колективно. Те печелят стипендии, externships, и стипендии; някои също публикува в правни списания. Нашите симулация на съдебен процес и опитите отбори печелят отличия в състезания от Пуерто Рико до Виена до Хонг Конг. студенти CUA право застъпват за реални клиенти чрез нашите пионерска правна клиника, доказващи ежедневно истината за древната максима: правя и аз разбирам.

Съотношението на преподаватели-студент е малък. Професори да полага допълнителни усилия за подпомагане на ученици с препоръки и при вземането на професионални връзки. Добави в този закон, училищна среда отбележи за другарство, където студентите искат да се виждат един друг успее, и имате основите на една незабравима закон училище опит.

Учители и изпълнители, пълен нашето време и хонорувани преподаватели са професори, учени, изследователи, практици, и доктрината на първия ред. Някои остане активен в съдебната зала. Други са автори бенчмарк текстове в теми като непозволено ценни книжа право. Те представят на конференции и на панели по целия свят. Те се чете, цитиран, цитиран, и уважаван. Преди всичко, нашата способност е посветена на високи постижения в учението на закона и за успеха на изпълнение на нашите ученици.

Нашата състоянието на най-съвременните сграда се намира само на няколко минути от центъра на Вашингтон, окръг Колумбия, на нацията правна епицентър и най-добрият град в Америка за изучаване на закона. The Columbus училище по право е член на Асоциацията на Американския закон училища (лудите братя) от 1921 и Американската асоциация на юристите (ABA) от 1925 година.

Каним ви да разгледате нашата уеб сайт и да научат за това, което прави на Колумб училище по право заемат. От 1897 г. на закона училището приветства студентите от всеки вяра и фон, преподаване, водещ, и подпомага превръщането им в някои от най-добрите правни специалисти в Америка.

CUA Закон Advantage

Намира се във Вашингтон, окръг Колумбия, Католическия университет на Америка Колумб училище по право (CUA право) е сред най-добрите избор можете да направите, ако вашата цел е да завърша с уменията - като критичен правен анализ, правен писмено, и устно застъпничество - които са от съществено значение за успешното правна практика в 21-ви век.

На всяка крачка, подход CUA Закон за правното образование може да се обобщи с три думи: Практически, Фокусирани, и е свързана, също като предимство CUA закон. Това в съчетание със силно чувство на услуги и се намира в столицата на страната, направи CUA право на опит юридическо образование, което ще ви позволи да растат както в професионален и като индивид.

Обслужване

закон CUA има уникална мисия на услугата. Тази мисия е илюстриран от нашата отдаденост към про боно работа, ангажимент споделя от студенти, преподаватели, така и възпитаници. Клинични умения са заложени в основата на това как функциите право като инструмент, за да помогне и защита на другите, особено на обществото най-уязвимите.

Студентите, които са привлечени от услуги имат много възможности за ангажиране в дългосрочна и краткосрочни проекти, социална справедливост, както и студентски организации, които дават обратно към местен ОБЩНОСТТА. CUA закон също така помага на студентите, които желаят да упражняват следдипломни специализации и други възможности за заетост в обществен интерес и настройки за обществени услуги.

Мисия Закон резюме

The Columbus училище по право е неразделна част от Католическия университет на Америка и да го подкрепя и аванси на целите и задачите на университета като цяло, тъй като те са били потвърди в цялата история на университета и в момента се посочва в изявление на мисията на университета. Тези задачи и цели да се проявят в основен ангажимент към идеалите на достойнството на всяко човешко лице; зачитане на неприкосновеността на всички човешки живот; справедливост корени в името на общото благо; признаването и защитата на правата на човека като подаръци на Твореца; грижа за бедните, пренебрегвани, а уязвимите; и задължението на любов един към друг. Като закон училище, ние се стремим да открием, да се запази, и да разпространява истината във всичките му форми; за постигане на академично отличие в католическата интелектуална традиция; и за да се гарантира, в институционален начин, вярност към християнското вдъхновение на университета.

чувство за институционална цялост и общността на училището отразява неговата вярност към католическите идеали и убеждения. Като такива, училището се ангажира с насърчаването на вече силните си връзки с общността, като продължи да насърчава и да поддържа връзка за и сред преподаватели, администратори, студенти, служители и възпитаници, и зачитане на разнообразието на фонове, религиозна принадлежност, гледни точки, и вноски, които членовете донесе на закона училищната общност.

Ние събере способен и разнообразна студент тялото и предоставя на студентите с изключителен професионалист образование, предназначени да подготвят и да ги мотивира да служат с интелигентност, почтеност и жизненост на нуждите на клиентите, общности, на нацията, на гражданското общество и международната общност. Ние се стремим да придаде на нашите ученици цялостен набор от практически умения, широка гама от доктринална знания, и непоколебима ангажираност към етичната практика на закона. Отвъд първата година от следването ние насърчаваме учениците да вземете участие в структуриран специализация чрез масив от институти, клинично обучение, центрове и програми, които да повишават уменията, които са от съществено значение за осигуряване на най-високо качество на юридическо представителство. Чрез предоставянето на висококачествено обучение, строга стипендия, професионални постижения и обществена дейност, Закона училището е решен да направи съществени и трайни принос към обогатяването на знанията, на целостта на юридическата професия, и повишаване на благосъстоянието на по-широките общността, нацията, и Църквата.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Juris Doctor

The Catholic University of America - Columbus School of Law

CUA закон има процъфтяваща Division Evening Почасова JD програма. Проектиран около нуждите на работещи професионалисти, които искат да допълнят настоящите им кариера или ... [+]

Приемна, поддържащо, и Quality Learning Environment

CUA закон има процъфтяваща Division Почасова Evening JD програма. Проектиран около нуждите на работещи професионалисти, които искат да допълнят настоящите им кариера или началото на една нова, всички класове отговарят 6:30-21:30, от понеделник до четвъртък.

многообразието на дивизията вечер разполага студенти, които са професионалисти от много индустрии и фонове. Те притежават различни степени, като доктор на науките, MD е, Masters, както и бакалаври. Някои винаги са искали да работят за диплома по право, докато са намерени други диплома по право ще помогне отворени нови възможности за кариера за себе си. А в някои случаи те са физически лица, които са фокусирани върху създаването на семейство и сега са решили да работят върху тяхната кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
The Catholic University of America - Columbus School of Law

Решението да присъстват на закона училище остава здрава, умна, и изпълнението на инвестиции в себе си и бъдещето си. В един сложен свят изправена пред много сериозни пред ... [+]

Admissions

Решението да присъстват на закона училище остава здрава, умна, и изпълнението на инвестиции в себе си и бъдещето си. В един сложен свят изправена пред много сериозни предизвикателства, необходимостта от компетентни, етични и хуманни практикуващите юристи е по-силна от всякога.

Намира се в близост до центъра на Вашингтон, окръг Колумбия, един град, като никой друг, а центърът на правната система на нашата нация, Католическия университет на Америка Колумб училище по право (CUA право) е сред най-добрите решения, можете да направите, ако вашата цел е да завърша с уменията - като критичен правен анализ, правен писмено, и устно застъпничество-, които са от съществено значение за успешното правна практика в 21-ви век.... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

LLM

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Учителят по право (Магистър) е модерна програма на правно проучване, че е персонализиран за нуждите на отделния студент. Магистър кандидати, наставляваха от експерт факул ... [+]

Магистърът на законите (LL.M.) е модерна програма на правно проучване, че е персонализиран за нуждите на отделния студент. Магистър кандидати, наставляваха от експерт факултет, планират курс на обучение в една от следните концентрации: Закон и технологиите, Закон за ценни книжа, или сравнително и международно право. Чуждестранни LL.M. Студентите имат възможност да следват учебна програма, която им помага да се подготвят за американски разпит, като същевременно придобият широко разбиране за системата на общото право на САЩ. Чрез обширните учебни предложения на юридическото училище, LL.M. Кандидатите повишават знанията си за практиката, като придобиват значителен опит в областта на специализацията, която са избрали, както и усъвършенстват уменията си в правните научни изследвания, анализи и правни писания в САЩ. ... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 36 месеца
Кампус
Научете повече на английски
The Catholic University of America - Columbus School of Law

Учителят по право (Магистър) е модерна програма на правно проучване, че е персонализиран за нуждите на отделния студент. Магистър кандидати, наставляваха от експерт факул ... [+]

Магистърът на законите (LL.M.) е модерна програма на правно проучване, че е персонализиран за нуждите на отделния студент. Магистър кандидати, наставляваха от експерт факултет, планират курс на обучение в една от следните концентрации: Закон и технологиите, Закон за ценни книжа, или сравнително и международно право. Чуждестранни LL.M. Студентите имат възможност да следват учебна програма, която им помага да се подготвят за американски разпит, като същевременно придобият широко разбиране за системата на общото право на САЩ. Чрез обширните учебни предложения на юридическото училище, LL.M. Кандидатите повишават знанията си за практиката, като придобиват значителен опит в областта на специализацията, която са избрали, както и усъвършенстват уменията си в правните научни изследвания, анализи и правни писания в САЩ. ... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 36 месеца
Кампус
Научете повече на английски
The Catholic University of America - Columbus School of Law

Учителят по право (Магистър) е модерна програма на правно проучване, че е персонализиран за нуждите на отделния студент. Магистър кандидати, наставляваха от експерт факул ... [+]

Магистърът на законите (LL.M.) е модерна програма на правно проучване, че е персонализиран за нуждите на отделния студент. Магистър кандидати, наставляваха от експерт факултет, планират курс на обучение в една от следните концентрации: Закон и технологиите, Закон за ценни книжа, или сравнително и международно право. Чуждестранни LL.M. Студентите имат възможност да следват учебна програма, която им помага да се подготвят за американски разпит, като същевременно придобият широко разбиране за системата на общото право на САЩ. Чрез обширните учебни предложения на юридическото училище, LL.M. Кандидатите повишават знанията си за практиката, като придобиват значителен опит в областта на специализацията, която са избрали, както и усъвършенстват уменията си в правните научни изследвания, анализи и правни писания в САЩ. ... [-]

Съединени Американски Щати Вашингтон
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 36 месеца
Кампус
Научете повече на английски