Columbia University, Columbia Law School

Представление

Прочетете официалното описание

За Юридическия факултет на Колумбия

Юридическият факултет на Колумбия е известен с интелектуалната строгост на учебната си програма и с новаторската си научна дейност. Извличайки сила от обширните интердисциплинарни ресурси на нашия изтъкнат изследователски университет - и световната сцена на Ню Йорк - нашите студенти завършват своето юридическо обучение, готово да се ангажира с най-трудните въпроси в световен мащаб, юрисдикции, теми, сектори и индустрии.

Известен факултет

Нашите преподаватели са водещи учени и водещи специалисти в своите области, оформящи обществената политика и практиката на правото по света.


Иновативни изследвания

Изследователските центрове и програми на Columbia Law School отразяват широкия спектър от познания, обхванати от нашия факултет. Нашите центрове и програми се основават на строгите факултетски стипендии за изследване на фундаментални, нововъзникващи и интердисциплинарни области на закона. Те събират политици, съдии, бизнес лидери и учени от цял свят и предоставят на студентите възможност да работят директно с преподаватели и опитни професионалисти.


Глобално юридическо училище

Юридическият факултет на Колумбия е в центъра на международната научна и професионална дейност. Нашият факултет, центрове и институти разширяват въздействието си извън кампуса и в международната общност. Нашите студенти имат достъп до редица глобално ориентирани възможности, базирани както в Ню Йорк, така и по целия свят. Нашите възпитаници са добре подготвени за трансгранични кариери, обхващащи публичния, частния и нестопанския сектор.


Традиция на обществената служба

Едно от първите юридически училища с изискване pro bono, Columbia Law поддържа ангажимента за насърчаване на обществените услуги.

Инициативите за социална справедливост (SJI) осигуряват кариерни услуги и програмиране за студенти и висшисти, които се интересуват от обществен интерес, международни права на човека, обществени услуги / правителство и законна доброволна работа. SJI също изпълнява и контролира Про Боно програмата на Колумбийския юридически факултет, която свързва студенти с адвокатски проекти в общественото благо, както и с програмата за гарантирано лятно финансиране на юридическото училище.


Опитното обучение

Опитното учене е фундаментален начин, по който Колумбийското юридическо училище обучава студентите да станат ефективни, етични адвокати.

Започвайки с класа на 2019 г., американските стандарти за асоциация на адвокатите изискват всеки студент да получи поне шест емпирични кредита, за да завърши.

Устойчивите клинични и външни програми на юридическия факултет дават възможност на студентите да се справят с реални правни проблеми.

Кариерни услуги

Завършилите право на Колумбия се търсят от най-добрите работодатели в света. Нашите студенти са постигнали лидерски позиции в изявени организации за социална справедливост, адвокатски кантори, неправителствени организации, държавни институции и академични институции.

Места

Манхатън

Address
435 West 116th Street
10027 Манхатън, Ню Йорк, Съединени Американски Щати