Прочетете официалното описание

През 1916 г. Университетът "Емори" създава юридическо училище с преподаватели от велики учители с дипломи от най-високоценните институции от епохата, библиотека с над 5000 тома и клас от двадесет и седем ученици.

Днес Училището по право на Университета "Емъри" съчетава практическа и дисциплинирана гледна точка към изучаването на закона, като се ангажира да предостави на своите ученици възможности за учене чрез опит, които да ги ангажират в разнообразните и неразделни роли, които законът играе в нашата общност, общество и света. Фокусът , насочен към студентите към " Emory Law " , иновативните програми, външните работи и ангажираността към научни изследвания гарантират, че нашите завършили студенти са готови да окажат непосредствено въздействие след дипломирането.

Мисия

Чрез стипендия, преподаване и потапяне в света и в неговите общности, мисията на Emory Law е:

  • Извършване на стипендии и образоване на студентите относно ролята на закона при определянето и решаването на социалните проблеми; структуриращ конфликт; проектиране на ефективни правни, политически и пазарни институции; информиране и ограничаване на правителствата; и помпориране на обществените ангажименти.
  • Подкрепете върховенството на закона и произтичащите от него ползи от отчетността, индивидуалните права, социалната справедливост, процъфтяващите пазари и икономическото развитие.
  • Да се ​​култивират лидери, които служат на общността чрез роли в съдебната власт, в правителството, в правното образование, в закона за обществените интереси, в корпорациите и в адвокатските кантори.
  • Подгответе студентите за различни кариери и непрекъснато променящите се правни, политически, социални и пазарни условия, като осигурите строго образование, което обединява теорията, доктрината и ученето в опит.
  • Насърчавайте високите постижения, като се стремите към разнообразие на студентското тяло, факултета и персонала и като улеснявате научната производителност и интердисциплинарния обмен с членовете на университета, с по-широката академична общност в Съединените щати и в чужбина и с юридическата професия.

история

Основните години

Професор Хершел У. Арант и епископ Уорън А. Канлер, канцлерът на университета "Емори", се стремяха да създадат юридическо училище, което да се присъедини към юридическите школи на национално признатите университети, да подчертае "етиката и идеалите на древна и почтена професия , "и насърчаване на службата на закона.

През 1916 г. Emory Board of Trustees назначава новото училище LQC Lamar School of Law. Ламар завършва колеж "Емори" през 1845 г. и има отлична кариера като държавник, учен и адвокат. Първоначалното местоположение (сега "Карлос Хол") беше една от оригиналните сгради на квартал Емори. Сградата с елегантно централно стълбище и мраморна фасада в Грузия е проектирана от високопоставения архитект Хери Хорнбосъл от Beaux-Arts. Двадесет и осем студенти се записват през есента на 1916 г.

Под ръководството на Самюъл К. Уилямс, първият декан, юридическото училище беше първото в Грузия, за да получи членство в Асоциацията на американските правни училища. Американската адвокатска асоциация класифицира "Емори" като училище "клас А" през 1923 г. Единствените други училища в Югоизточна Азия, които трябва да бъдат почитани с това наименование, са Университетът на Вирджиния и Университетът Уошингтън и Лий.

Д-р Смит Гамбрел, завършил Харвардското юридическо училище, се присъединява към помощния факултет през 1924 г. Той служи на факултета до навечерието на Втората световна война и по-късно осигурява подаръка, който позволи изграждането на днешната сграда на училището по закон - Gambrell Зала, кръстена в памет на родителите си.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

LLM

Emory Law

Юридическият факултет на Университета "Емори" предлага практичен, дисциплиниран подход към изучаването на правото, който ангажира учениците в ролите, които законът играе ... [+]

Юридическият факултет на Университета "Емори" предлага практичен, дисциплиниран подход към изучаването на правото, който ангажира учениците в ролите, които законът играе в нашата общност, общество и свят. Нашият фокусиран върху студентите фокус, иновативни програми и ангажираност към стипендиите подготвят завършилите за незабавно и трайно въздействие.

LLM на Emory Law може да бъде завършена на пълно работно време за период от девет месеца или на непълно работно време до четири години. Има няколко концентрации или програмата може да бъде персонализирана според специфичните интереси на студентите чрез общата опция за проучване. Програмата LLM е отворена за физически лица, притежаващи чуждестранна право степен и / или американски диплома за висше образование от акредитирано от ABA юридическо училище.... [-]

Съединени Американски Щати Атланта
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
9 - 48 месеца
Кампус
Научете повече на английски

MLS

Emory Law

Магистърската степен по правосъдие осигурява на професионалистите основополагащо юридическо обучение, специфично за техните области на интереси, като им помага да развива ... [+]

Магистърската степен по правосъдие осигурява на професионалистите основополагащо юридическо обучение, специфично за техните области на интереси, като им помага да развиват своята кариера. Налице са нови онлайн формати на обучение в законодателството в областта на здравеопазването и търговското право за записването през август или януари.

Правно обучение за не-адвокати

Програмата Juris Master на Emory Law магистърска степен по право от 30 кредита, е предназначена да помогне на не-адвокатите да подобрят познанията си за закона и да развият кариерата си. Учителят по право може да помогне на опитни професионалисти или колежани да разширят влиянието си в избраната от тях област.... [-]

Съединени Американски Щати Атланта
Януари 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
9 - 48 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски