Прочетете официалното описание

Откакто записа първия си клас през 1865 г., юридическото училище "Джордж Вашингтон" създаде някои от най-добрите умове в целия спектър от юридически стипендии.

Тази традиция продължава и днес, тъй като завършващите по право в GW използват знанията и уменията, които печелят тук, за да повлияят на критичните правни разговори на нашето време. Училището е акредитирано от Американската асоциация на адвокатите и е чартърен член на Асоциацията на американските правни училища. Юридическото училище се намира в университета GW в центъра на града, известен като Foggy Bottom.

Основният комплекс GW Law се намира на улица 2000 H Street, NW, Вашингтон, DC 20052.

С един поглед

Основана през 1865 г., юридическото училище "Джордж Вашингтон" е най-старото юридическо училище във Вашингтон. Училището е акредитирано от Американската асоциация на адвокатите и е чартърен член на Асоциацията на американските правни училища. Юридическото училище се намира в университета GW в центъра на града, известен като Foggy Bottom. Основният комплекс GW Law се намира на улица 2000 H Street, NW, Вашингтон, DC 20052.

Студентско тяло

Юридическото училище има общо записване на около 2 000 студенти. Приблизително 1400 студенти са на редовно разделение за степен JD и 300 са записани в отдела за непълно работно време. 300 студенти, много от чужбина, са записани в програми за завършено висше образование.

Възпитаници

Юридическото училище " Джордж Вашингтон" има повече от 24 000 живи възпитаници, от които около 150 са съдии, които служат на местните, щатските и федералните пейки, включително 10 съдии по върховните съдилища. Юридическото училище се нарежда сред изтъкнати възпитаници на покойния Джон Фостър Дълес, покойния Дж. Уилям Фулбрайт и покойния американски сенатор Даниел К. Инуей (JD '52); бившият главен прокурор Уилям П. Бар (JD '77), бившият министър на финансите Джон У. Сноу (JD '67) и американският сенатор Хари Рийд (JD '64), трима бивши комисари на службата за вътрешни приходи и много известни лидери в бизнеса, индустрията и правителството.

Специални програми

 • JD на пълен работен ден
 • LLM в бизнес и финансовото право
 • LLM в областта на енергетиката и околната среда
 • LLM в областта на околната среда
 • LLM в Закона за държавните поръчки
 • LLM в областта на държавните поръчки и правото в областта на околната среда
 • LLM в областта на интелектуалната собственост
 • LLM в международното и сравнителното право
 • LLM в международното екологично право
 • LLM в съдебните спорове и разрешаването на спорове
 • LLM в Закона за националната сигурност
 • Общи LLM
 • SJD в различни области

Съвместни програми за обучение

 • JD / магистър по бизнес администрация
 • JD / магистър по публична администрация
 • JD / магистър по публична политика
 • Магистър по международни отношения
 • Магистърска степен по международни изследвания на развитието
 • УО в международната търговия и инвестиционна политика
 • Магистърска степен по международна научно-технологична политика
 • Магистърска степен по политики за сигурност
 • Магистърска степен по Близкоизточни изследвания
 • УО в глобалната комуникация
 • Магистърска степен по азиатски изследвания
 • Магистър по европейски и евразийски изследвания
 • Магистърска степен по латиноамериканско и полусферични изследвания
 • JD / MA в женските изследвания
 • ДД / магистър по публична политика с концентрация в областта на женските изследвания
 • JD / MA в историята с концентрация в правната история в САЩ
 • JD / магистър по обществено здраве
 • LLM / магистър по обществено здраве
 • LLM / MA в историята с концентрация в правната история в САЩ

история

В ранните години на републиката, когато новата столица на нацията не беше нищо повече от малка колекция от обществени сгради, разделени от пасища, президентът Джордж Вашингтон посъветва Конгреса да създаде национален университет в седалището на правителството.

Неговата цел беше да се образоват бъдещите поколения държавни служители и по този начин да се изгради национална идентичност, основана на "принципи, приятелски настроени към републиканското правителство и на истинските и истински свободи на човечеството". Той е оставил в волята си 50 акции в Potowmack Canal Company за дарение на университет ", на който младежите с богатство и таланти от всички части от тях могат да бъдат изпратени за завършването на своето образование във всички сфери на учтивата литература - в изкуствата и науките - в придобиването на знания в принципите на политиката

Макар че би било десетилетия, преди унифицираният университет на Джордж Вашингтон да бъде учреден с Конвент, Конституцията на Джордж Вашингтон, създадена през 1865 г., е първото юридическо училище в окръг Колумбия. Днес училището продължава да въплъщава стремежите на първия президент на нацията.

Защо законът GW?

Защо трябва да избирате GW Law? Ще ви дадем пет причини за начало.

Извънредно юридическо образование

Законните студенти по право се преподават от учени от световна класа и опитни практици. С повече от 275 избираеми курса нашите ученици могат да предприемат широко, но задълбочено проучване на закона. Ние инвестираме в успеха на всеки студент чрез силна академична и лична подкрепа, която включва наставничество, работа в мрежа и индивидуално консултиране в кариерата, което набляга на това, да помогне на студентите да намерят най-подходящия за техните интереси закона.

Идеално място във Вашингтон

Нашето местоположение в сърцето на Вашингтон, DC поставя нашите ученици в центъра на най-динамичната правна и политическа дейност в САЩ. Белият дом, Световната банка и Международния валутен фонд, Държавният департамент на САЩ, Големият закон за улица K и Апелативният съд на САЩ за Федералната верига се намират в непосредствена близост до колежа. Краткото пътуване до метрото, което има удобна станция в университета, позволява на студентите да разсъждават сутринта във Върховния съд и да се връщат за следобед в клас.

Практически възможности за учене

Поради близостта ни до близките съдилища, фирми, неправителствени организации, правителствени и международни агенции нашите ученици се възползват от целогодишните ексурми на тези институции. В допълнение, нашият допълнителен факултет се състои от водещи практици от тези съседни институции.

Колегиална общност

Известно ни е, че сме жива и ангажираща общност, в която професор по договори може да помага на студент в лов на лятната работна ръка - дори ако този студент търси позиция в друга област на закона. Нашите ученици излъчват сътрудничество, а не конкуренция, така че да се чувстват свободни да споделят очертанията на класа или да си помагат взаимно за подготовка за конкурси на съда.

Магистър по право

Завършилите програми в GW Law извличат силна сила от близките си отношения с програмата JD. С изключение на програмата за разрешаване на спорове и разрешаване на спорове, която е ограничена до кандидатите за специалност LLM, завършилите студенти по право се обучават със студенти от JD, а резултатът от обмена на идеи е от полза и за двете групи. Завършилите студенти могат да съчетаят традиционно преподаваните курсове с задълбочени семинари, стажове, обучение на умения и клиничен опит за цялостен подход към юридическото образование. Преподавателите във факултета на пълен работен ден във всяка специализирана област осигуряват инструктаж, академично консултиране и надзор на тезата.

Всички дипломирани програми на GW се възползват от местоположението на юридическото училище във Вашингтон, което осигурява достъп до несравними академични възможности, както и многото отличени експерти, държавни служители и съдии, които преподават на допълнителна основа.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

LLM

GW Law | George Washington University

Общата програма LLM позволява на студента да изработи свой собствен курс на обучение, за да разгледа редица въпроси в американското право. ... [+]

Общата програма LLM позволява на студента да изработи свой собствен курс на обучение, за да разгледа редица въпроси в американското право. Студентите, работещи за Генералния университет, трябва да се консултират със старши академичен декан по академичните въпроси и с определения съветник по дисертации, за да разработят цялостна програма за обучение, съобразена със специфичните нужди на студентите. Студентите могат да пожелаят да съсредоточат своето обучение в една или повече области като конституционно, наказателно, трудово, корпоративно или здравно законодателство, но могат да избират курсове от всички области на учебната програма. Теза (6690-91) и минимум 20 кредита са необходими. Ако тезата бъде отменена, се изискват допълнителни 4 кредита, включително две, определени на базата на изследователска статия.... [-]

Съединени Американски Щати Washington
Август 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски