Loyola University New Orleans College of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Повече от 100 години на академичните среди, справедливост и услуги.

През 1914 г., на Лойола колеж по право отвори врати и е отварянето на съзнанието на бъдещите специалисти по право и досега. Тук, в залите и класните стаи на Uptown Ню Орлиънс кампуса на колежа, ние нататъшно йезуит традиция на академична взискателност, преследването на справедливост, и услугата на други лица чрез нашите програми АБА-акредитирана гражданска и обичайното право. Федералните съдии, държавни и местни политици, право фирмени партньори, корпоративни адвокати и мениджъри-те всички започнаха да си знаменит кариера право с образование Лойола. Както ние започваме нашия втори век, ние с нетърпение очакваме да образоване на следващото поколение на юристите, ангажирани с помощта на закона, за да направят разлика в света.

Колеж по право в Loyola University New Orleans от Университета Лойола на Vimeo.

Академици

Започни тук. Отиди навсякъде.

Ние знаем, че учениците имат свои собствени уникални пътеки. Ето защо на Лойола колеж по закон предлага изобилие от възможности, които отговарят на целите на всеки студент.

Ние сме един от малкото училища в страната, който предлага програми в граждански и общ закон, който ви дава възможности за практикуване на закона в щата Луизиана, в цялата страна, или в целия свят. Три съвместни специалности и девет сертификати в специализирани области ще ви даде необходимите знания и пълномощията, което трябва да се практикува от вида на закон, който ви интересува най-много. И тъй като ние знаем, че за някои студенти ще юридическия факултет на пълно работно време не е опция поради изисквания на живота, ние предлагаме на непълно работно време денем и нощем програми, така че можете да получите вашата степен на вашите условия.

Специалности

 • Juris докторска степен
 • Магистър в законодателството на САЩ
 • Индивидуален Проучване магистър за USJD Завършилите

Комбинирани специалности

 • Juris Doctor (JD) / Магистър по бизнес администрация (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / магистър по публична администрация (МФК)
 • Juris Doctor (JD) / майстор на Urban и регионално планиране

Програми Сертификат

 • Сертификат по гражданско право и общо право
 • Сертификат по екологично право
 • Сертификат по международни правни изследвания
 • Сертификат по право, технологии и предприемачество
 • Сертификат на социална справедливост
 • Сертификат по право Данъчно облагане
 • Сертификат по имиграция и гражданство закон и практика
 • Сертификат в Закон за здравето

Клиника закон

Клиника Stuart H. Smith право и Център за социална справедливост

Защо Ню Орлиънс?

Ню Орлиънс е оживен град сам по себе си, и нейната правна общност е също толкова активен. Редица регионални и национални фирми имат офиси в Ню Орлиънс, както и много големи, фирми среда, и бутикови право, базирани в Луизиана.

Юридическия колеж предлага много и различни области на фокус, за да служат на една разнообразна популация от корпорации, предприемачи, интересите на околната среда, артисти, местни и федерални правителствени агенции, военни нужди, международни интереси, семейства и обществото като цяло.

Ню Орлиънс е и основен център за федералните и държавни съдебни системи. На държавно ниво, тя е дом на Луизиана Върховния съд, Луизиана четвърти апелативен съд, както и множество окръжни съдилища с гражданска и наказателна юрисдикция. На федерално ниво, тя е дом на САЩ Пето апелативен съд и Районния съд на САЩ за за източната част на област на Луизиана, както и различни федерални административните съдилища.

Ню Орлиънс, с нейните традиции и вълнуващ пейзаж, служи като идеален фон за учене и работа към справедливост.

Музеи

Ню Орлиънс е дом на редица първокласни музеи, включително музей Национален Втората световна война, Музеят на изкуствата в Ню Орлиънс, Музея на Южна Art Ogden, за съвременни изкуства център в Ню Орлиънс, The Cabildo.

Фестивали

Някои от нацията най-уникалните и популярните фестивали са базирани в Ню Орлиънс, включително Mardi Gras, Джаз Ню Орлиънс и фестивал наследство, опит на Voodoo Music + изкуства, френски Квартал фестивал, и още десетки.

музика

Въпреки, че Ню Орлиънс отдавна се смята американският епицентъра на джаз и блус музиката, градът разполага с повече от 80 живи места за музика, която е домакин на фолк, Cajun, фънк, рок и R & B музиката.

Храна

Ню Орлиънс е нацията на крайната кулинарна смесица! Е над 1000 заведения обхващат района на Голям Ню Орлиънс. Независимо дали търсите за креолски и Cajun специалитети, традиционна Южна домашно готвене, авангардни кулинарни изкушения, европейски стил билет, или пресните морски дарове в Юга, вие със сигурност ще го намерите в Big Easy.

спортен

The Crescent City е дом на футболния отбор New Orleans Saints NFL, Ню Орлиънс Пеликани NBA баскетболен отбор, бейзболния отбор New Orleans Zephyrs AAA, и екипа на Ню Орлиънс Jesters Националната Premier League Soccer. За пълния списък на Ню Орлиънс спортни екипи и събития, моля посетете www.sportsnola.com.

посещение

Каним ви да откриете Loyola University New Orleans колеж по право в лицето. Моля, свържете се с Tori Luwisch да планирате индивидуално посещение или група информационна сесия, за да се опита гледки и звуци на Лойола и Ню Орлиънс.

Места

Ню Орлиънс

Address
526 Pine Street,
70118 Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени Американски Щати