Прочетете официалното описание

Massachusetts School на мисията закон е да осигури строго академичен достъпни юридическо образование с акцент върху етиката, застъпничество, лидерство и професионални умения. MSLAW осигурява достъпни и финансово юридическо образование към утрешните лидери в закон, бизнес и технологии, които имат за цел да допринесе за техните общности, като адвокати, юристи и лидери. Адвокатите имат съществено влияние в нашето общество и MSLAW подготвя своите възпитаници да използват тази сила, за да помогнат на своите клиенти и да се получи обществен напредък, че диплома по право по традиция предоставя.

За да изпълни своята мисия, Масачузетс училище на закона обединява разнородна група от учени, съдии, експерти лекари и други специалисти, които да предоставят на лицата от всички среди строга, професионално изгодно, на достъпни цени юридическо образование, така че те могат да подобрят живота си и да обслужва по-добре си общности.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Juris Doctor

Massachusetts School of Law

A Juris Doctor степен е не само професионална диплома по право. Получаване на степен JD е основата, която ще се отвори един свят на възможности в света на правото, бизнес ... [+]

Juris Doctor

В Масачузетс Юридическия факултет осигурява високо качество, практични и достъпни юридическо образование. Ролинг прием се предлагат и LSAT не се изисква. Масачузетс училище на закона предлага най-ниската такса за обучение в сравнение с който и да е закон училище в Нова Англия.

Описание на програмата:

A Juris Doctor степен е не само професионална диплома по право. Получаване на степен JD е основата, която ще се отвори един свят на възможности в света на правото, бизнеса и безброй други професии. В Масачузетс училище по право, имате възможност да се съсредоточите си Juris Doctor в различни аспекти на правото, като бизнес, граждански права, наказателно, международно, телесни повреди и др.... [-]

Съединени Американски Щати Andover
Септември 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски