Прочетете официалното описание

За МакГордж

McGeorge обучава адвокати за големи и малки адвокатски кантори, правителствени агенции и юридически отдели в Калифорния, в Съединените щати и по целия свят. Това е нашият отличителен белег от 1924 г. и днес е по-истинско от всякога.

Тъй като светът става все по-малък, но още по-сложен, МакГордж реагира чрез строго обучение на нашите студенти за лидерски позиции в глобалната икономика на 21-ви век.

116970_RS49113_McGeorgePhotoshoot2162.jpg

Нашият успех се основава на изтъкнати преподаватели, висококачествени студенти, ангажирани и ангажирани възпитаници, и красив, просторен кампус с най-съвременни класни стаи и ученически съоръжения.

И все пак тя е изградена върху визия. McGeorge е институция в движение, динамично юридическо училище, което се променя и расте, за да отговори на предизвикателствата на световната икономика и да обучи адвокатите, които ще бъдат утрешните лидери.

117054_McGeorgeCommencement20177.jpg

Защо да изберете McGeorge? Защото ще бъдете подготвени за успех:

факултет

 • 45 щатни и 50 задочни преподаватели, които са получили национално и международно признание в своите области.
 • Факултети, които са публикували 30 книги през последните пет години, един от най-високите суми сред юридическите училища в страната.
 • Професори, които са заемали важни длъжности в правителството, водещи правни кантори и всички сегменти на индустрията, и които предават знанията от реалния свят на нашите студенти.
 • Вдъхновяващото присъствие на съдията на Върховния съд на САЩ Антъни М. Кенеди (рет.), Нашият най-дълго продължил член на факултета.

116971_RS49033_McGeorgePhotoshoot282.jpg

Преподаватели

 • Най-добрата подготовка за международно бизнес право на Запад
 • Програми за застъпничество и разрешаване на спорове с най-висок ранг
 • Известна калифорнийска и федерална държавна програма и политика
 • Интензивността на обучението, с 43% повече часове над изискването за ABA за степен JD
 • Акцент върху писането, с две пълни години писане на класове.
 • Баланс на теоретичното образование и обучение, свързано с практиката.

Броят на кандидатите с LSAT резултати в 80% или по-висок диапазон е повече от два пъти.

115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Щракнете тук за виртуална обиколка на кампуса

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

LLM

University of the Pacific

LLM в американското право и политика е разработен специално за международни адвокати или завършили право, които търсят общо въведение в американското законодателство. Ще ... [+]

LLM в американското право и политика е разработен специално за международни адвокати или завършили право, които търсят общо въведение в американското законодателство. Ще изучавате основите на американското право и сте готови да демонстрирате знанията на американското право на служителите и клиентите.

Акценти на програматаОпитните курсове с ученици на JD позволяват пряко наблюдение на обучението на американски адвокатиРаботете с директора на специализацията и международните програми, за да приспособите своя избор към курса, за да се квалифицирате да вземете бар-изпитПроучете основите на американското право, за да бъдете подготвени да демонстрират знанията на американското право на служителите и клиентитеИмате достъп до широката база от възпитаници на McGeorge от цял святПрисъединете се към общност от студенти по право, преподаватели и възпитаници и получавате специална помощ за приспособяване към студентския живот в САЩучебна програма... [-]
Съединени Американски Щати Sacramento
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
University of the Pacific

LLM по транснационална бизнес практика обучава адвокати да практикуват в областта на международното бизнес право. Степента допълнително подготвя адвокати за кариера в гло ... [+]

LLM по транснационална бизнес практика обучава адвокати да практикуват в областта на международното бизнес право. Степента допълнително подготвя адвокати за кариера в глобалната икономика.

Акцент в програмата е достъпът до Глобалния център за бизнес на McGeorge

Акценти на програматаПолучете практически опитНасладете се на часове с ученици от JDВъзползвайте се от уменията на преподавателите в областта на международното правоРабота с директора на магистратуратаИмате достъп до широката база на възпитаниците на McGeorge, които работят в международни правни дружества в повече от 40 страниПрисъединете се към общност от студенти по право, преподаватели и възпитаници на McGeorge, и получавате специална помощ за приспособяване към студентския живот в САЩ... [-]
Съединени Американски Щати Sacramento
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Address
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, Съединени Американски Щати