Прочетете официалното описание

Mildred Elley е обучавал по-големия столичен квартал в програми, насочени към кариера, в продължение на повече от 100 години.

Мисия

Мисията на Mildred Elley е да осигури качествено кариерно образование и техническо обучение, което да позволи на студентите с разнообразни образователни, културни и лични познания да станат успешни в непрекъснато променящата се глобална икономика. Mildred Elley стреми да осигури на студентите възможности за качествено наставничество и да импулсира във всички наши завършили желание за образование и учене през целия живот.

Институционални цели

Учебни планове: Да предложим добре закръглено академично преживяване, което съчетава професионалното образование и либералните изкуства и науки, за да подготви по-добре нашите студенти за кариери в различни професионални направления в здравеопазването и уелнес, бизнеса и технологиите, обслужването на другите и за напредъка към по-нататъшно висше образование.

Факултет: Да се ​​развие изключителен факултет, състоящ се от лица, които са висококвалифицирани от опит и подготовка и са посветени на индивидуалното развитие на студентите.

Студенти: Да предоставят широк спектър от академични и студентски услуги, включително академични консултации, финансова помощ, уроци, кариерно консултиране, организирани дейности и услуги за подкрепа, посветени на индивидуалното развитие на студентите и ученето през целия живот.

Ресурси: Да подкрепяме академичната учебна среда с учебни центрове, да предоставяме силни технологични ресурси и да осигурим сигурна, уважаваща, разнообразна и колегиална общност за учене за студенти, преподаватели и персонал.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Mildred Elley

Паралелът е основен елемент на екипа за правна помощ. Паралегалите извършват експертни правни изследвания, проектират документи, поддържат файлове, взаимодействат с клиен ... [+]

Паралелът е основен елемент на екипа за правна помощ. Паралегалите извършват експертни правни изследвания, проектират документи, поддържат файлове, взаимодействат с клиенти, както и предоставят административна подкрепа. Програмата Paralegal Studies въвежда студенти и студенти по сертификати за основните компютърни приложения, необходими в правната област.

Студентите от паралегалните проучвания ще научат принципите на правото и основните принципи, за да гарантират, че адвокатската кантора, правителствената агенция или организация работят в рамките на приложимите правни рамки. Студентите и сертификатите ще научат умения за комуникация, писане, разрешаване на конфликти и правни преговори. Участникът в паралелските курсове ще научи умения за компютърни умения за правна научноизследователска дейност и подкрепа за съдебни спорове. Те ще използват тези компютърни умения, за да организират и поддържат документация, експонати и свидетелски показания. Тъй като paralegals работи в тясно сътрудничество с клиенти, свидетели и противоположни адвокат, студентът по степен и сертификат ще създаде междуличностни умения за изграждане на добри отношения и ще позволи на клиентите и свидетелите да се чувстват комфортно да говорят с паралегалия студент. Критичен за студент по паралелгал е изследователските умения и се научават да събират фактите по случая, за да помогнат за изготвянето на законови документи. Всички тези умения ще бъдат съсредоточени в програмата Mildred Elley Paralegal Studies.... [-]

Съединени Американски Щати Albany Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски