Paralegal

Представление

Прочетете официалното описание

Предимството на Paralegal .edu

Центърът за напреднали правни изследвания се специализира изключително в образованието и обучението на паралегали от 1987 г. насам. Поради способността на нашите възпитаници и репутацията на нашия факултет и персонал, юридическата общност признава Центъра като лидер в образованието на Paralegal . Изброените по-долу са повече предимства, които можете да очаквате при избора на Център за разширени правни изследвания.

Акредитивни писма

С по-бързото от средното нарастване на броя на работните места за паралеглите се очаква конкуренцията в областта на трудовата заетост сред паралегалите да бъде силна в обозримо бъдеще. Това увеличено търсене на работа повишава нуждата от правилно образование и обучение за успех в тази професия. CALS предлага 24 семестъра сертификат за Paralegal и часов асистент по приложни науки, за да даде възможност на заинтересованите от закона да влязат в професията като Paralegal .

Завършил е 8 месеца

Програмата Paralegal Certificate е предназначена да предостави на студентите достъпна и достъпна пътека за придобиване на Paralegal на Paralegal . Тази програма е рационализирана, за да осигури образование в най-работещите и взискателни области на закона. Студентите могат да вземат своите класове 100% онлайн или да посещават университета в Хюстън, Тексас за традиционното преживяване в класната стая.

Национална акредитация

Акредитацията е процес на външен преглед на качеството, използван от висшето образование, за да се изследват колежи, университети и образователни програми за осигуряване на качеството и подобряване на качеството. Центърът е постоянно акредитиран от 1987 г. насам.

100% Онлайн опция

Нашата онлайн интерактивна инструкция ™ използва нов подход към онлайн образованието на Paralegal . Посетете класове където и да сте с вашия компютър, лаптоп, iPad, iPhone и широколентова интернет връзка. Студентите са в състояние да видят и да чуят своите инструктори и съученици в реално време, което дава възможност за цялостна дискусия и взаимодействие в класната стая. Ние ви донасяме класна стая.

Финансова помощ

Взимането на решение да отидете в колежа може да повдигне някои финансови въпроси. Какво ще стане, ако струва повече, отколкото смятате, че можете да си позволите? Каква финансова помощ можете да получите? Студентите, които посещават CALS, могат да кандидатстват за средства от дял IV, за да помогнат за заплащането на тяхното образование.

Специализиран колежа " Paralegal "

Ако искате да започнете кариера в Paralegal , може да ви бъде трудна задача да изберете къде да получите образованието си в Paralegal . Има много програми на Paralegal там; как да избереш най-доброто за теб? Избирайки колежа, специализирано изключително в образованието и обучението в Paralegal можете да продължите с увереността, че вашето образование и успех е най-важният приоритет на училището.

Кариерни услуги

Всеки студент от Paralegal който се готви да завърши и е в добро състояние, получава възможности за търсене на работа на традиционни и нетрадиционни пазари. Екипът ни за кариерни услуги работи директно с работодателите, за да им помогне да запълнят своите Paralegal и други законодателни позиции. Помагането на завършилите да започнат кариерата си в Paralegal е нашият най-голям приоритет.

Нашата мисия

Мисията на CALS е да предостави на студентите умения и практически и етични знания, необходими за превъзходство като paralegals и задоволяване на нуждите на юридически, правителствени и корпоративни общности.


Нашите цели

След завършване на учебната си програма завършилите CALS ще могат:

  • Въведете адвокатската професия като Paralegal .
  • Ефективно подпомагане на адвокатите при предоставянето на правни услуги.
  • Излагайте практически знания в подготовката на документи и правните изследвания.
  • Показване на усъвършенствани умения и познания за приложимите софтуерни програми.
  • Демонстрирайте етичните стандарти и принципи.

Места

Хюстън

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати