Penn State Dickinson Law

Представление

Прочетете официалното описание

Законът на Dickinson Penn State се ангажира да произвежда адвокати, които са готови да подготвят професии, оборудвани с доктринални знания, практически умения и извънсъдебни компетенции, необходими за превъзходство в един все по-глобален правен пазар. Отличителните белези на образованието на Dickinson Law са иновативна учебна програма, която още от първия ден на юридическото училище разчита в голяма степен на ученето в опит да подготви нашите ученици да практикуват право, както и приветстваща и подкрепяща общност. Основана в Карлисъл, Пенсилвания през 1834 г., Дикинсън Закон е най-старото юридическо училище в Пенсилвания и е петата най-стара в страната. През последните 182 години завършилите Дикинсън право са включили най-известните адвокати, съдии, държавни и корпоративни лидери и юристи. Сътрудничеството ни през 1997 г. с Penn State разшири репутацията ни, мрежата и съвместни програми, допълвайки наследството на Dickinson Law като иновативен лидер в обучението по преживяване. За да се гарантира, че можем да предоставим практическо обучение на нашите студенти, Dickinson Law ограничи всяка LL.M. кохорта на 20 студенти. Този умишлено малък размер на класа гарантира, че студентите получават фокусирано внимание от страна на преподавателите, гарантират достатъчно възможности за учене в практически занятия и изпълняват обещанието на юридическото училище най-добре да позиционират своите студенти, за да си осигурят заетост на конкурентен пазар.

Основни принципи Факултетът на Dickinson Law на Penn State приема следните основни принципи, които отразяват и ръководят ценностите и стремежите на институцията:

1. Да осигурим на нашите студенти цялата гама от конкретни адвокатски умения, необходими за най-ефективно изпълнение като правни професионалисти на местно, държавно, национално, транснационално и международно ниво през двадесет и първи век.

2. Да се ​​ангажираме с непрекъснато търсене на знания и мъдрост, които споделяме не само с нашите ученици, но и с юристи, учени, политици и други, в съответствие с ролята на Penn State като изследователски университет от световна класа.

3. Да съдействаме доброволно за услугите ни в университета и за усилията на местно, държавно, национално и международно ниво за подобряване на световното разбирателство, живота и благополучието на нашите ученици и света, в който те ще живеят.

4. Да се ​​стремим ежедневно да насърчаваме чувството за общностна и взаимна подкрепа между преподавателите, студентите и персонала и в нашите взаимодействия извън юридическото училище.

учебна програма

LL.M. Програмата е 24-кредитна, а една учебна година. Студентите трябва да се запишат в поне 12 кредита на семестър и могат да се запишат в не повече от 17 кредита на семестър. Основните курсове на програмата ви запознават с нашите уникални аналитични методологии. След това студентите могат да избират курсове от нашата програма "Адвокат като ...", разделени на специализирани области на обучение, и да създават персонализирани пътеки, базирани на области от интерес. Магистър по право студентите могат да се запишат в богат набор от курсове, предлагани в учебната програма по право, включително фокусиран курс в едно от следните специализирани области:

 • Арбитраж, медиация и преговори
 • Бизнес право
 • Конституционно и административно право
 • Наказателно право и процедура
 • Кибер право, Защита на личните данни
 • Старият закон
 • Здравно право и политика
 • Интелектуална собственост
 • Международна съдебна застъпническа дейност
 • Закон за обществения интерес
 • Закона за сигурността
 • Данъчен закон
 • Пробно застъпничество и съдебно производство

112723_cropped.png

Магистър по право Самостоятелно обучение и опитно обучение LL.M. студентите могат да вземат независими учебни курсове за до 3 кредита във всеки един семестър и не повече от общо 4 кредита през двата семестъра на LL.M. програма. С одобрението на асоциирания декан по академични въпроси, LL.M. студентите могат да се запишат в курсове за опит в обучението , предлагани в юридическия факултет, включително про боно, клинични и стажови програми. Магистър по право студентите могат да кандидатстват да останат за трети семестър на юридическо обучение с намерение да завършат програма за опит в обучението или да се подготвят за изпит в САЩ.

Стажове Тъй като училището "Дикинсън закон" се намира на по-малко от 20 мили от държавната столица и по-малко от два часа от Вашингтон, нашите студенти имат възможност да се занимават с национални правни кантори; държавни агенции на местно, държавно и федерално ниво; частни корпорации; и организации с нестопанска цел - и по този начин да придобият чувство за градски, крайградски и селски правни общности.

Практикуващи семинари в практиката Дикинсън закон студентите имат възможност да продължат своя преход от обещаващ студент към практикуващ адвокат, като участва в Semesters-in-Practice на Правната школа. Тези потапящи програми позволяват на студентите да прекарат един семестър, работещ на пълен работен ден, в различни правни заведения в Харисбърг, Пенсилвания; Вашингтон; или на международно място. Миналите разположения са включвали:

 • Международен наказателен трибунал за бивша Югославия (Хага, Холандия)
 • Върховният комисар на ООН за бежанците (Кейптаун, Южна Африка)
 • Международна асоциация на адвокатите
 • Human Rights Watch
 • Служба за събиране на данъци
 • Комисията за ценни книжа и борси в САЩ
 • Министерство на правосъдието на САЩ, отделение по прилагане на законодателството в областта на околната среда
 • Отдела на Министерството на правосъдието, правата на човека и специалната прокуратура на САЩ
 • Министерство на финансите на САЩ, Служба за контрол на чуждестранните активи
 • Комисията за равни шансове за заетост в САЩ
 • Проект за правителствен надзор (агенция за защита на whistleblower)
 • Пенсилвания Главна прокуратура
 • Пенсилвания държавна система на висшето образование
 • Юридически център за домашно насилие на YWCA

Факултетът по факултета "Дикинсън" се обучава от отличителен и всеотдаен факултет на пълен работен ден, допълнен от допълнителен факултет от практикуващи адвокати и съдии. Значително е, че всички преподаватели на пълен работен ден са прекарали години, практикуващи право, и продължават да се занимават национално и международно с адвокатската професия чрез съдебни спорове, посредничество, консултативни комитети и стипендии. Факултетът смята, че техните научни и преподавателски мисии трябва да се допълват. Като ангажирани учени, те приемат, че наличието на солидно разбиране на теорията е незаменимо за способността на нашите студенти да работят като юристи в все по-глобална, разнообразна и сложна правна среда. Факултетът е изцяло ангажиран с общността и подкрепя успеха на нашите ученици. Много преди да стане на мода, факултетът прегърнал политика на отворени врати, която насърчавала студентите да спират от кабинетите на факултета без назначена среща.

Обществен интерес и Про Боно Правилата за професионално поведение задължават всеки адвокат, независимо от неговата или нейната практика, да предоставя правни услуги на недостатъчно представените. Дикинсън Закон подкрепя това изискване и вярва, че оказването на помощ на хората в неравностойно положение е една от най-възнаграждаващите части на работата на адвоката. Програмата Милър Център "Про Боно" на Юридическия факултет гарантира, че студентите имат възможност да се занимават с благотворителни обществени дейности още в първия си семестър. Dickinson Law дава стипендии за стипендии за летен обществен интерес, а програмата за подпомагане на връщането на стипендии и заем на училището помага на студентите да се занимават с работа на пълен работен ден след завършване на курса.

112721_Studentorgfair2.jpg


Асоциация на студентите по Черно право (BLSA) Приобщаваща общност Ние вярваме, че разнообразието обогатява образователния опит на всички. Ние сме толкова ангажирани да посрещаме хора от различни култури и начин на живот, както и да ги подготвим да се превърнат в следващото поколение адвокати, готови за практика. Като всеобхватна общност, законът на Дикинсън дефинира разнообразието като включващо расови и етнически малцинства, жени, лица с увреждания, членове на LGBTQ общността, ветерани, студенти от първо поколение, възрастни обучаеми и всички други, които са преживели подчинение, маргинализация или изолация в академичните общности поради техния статут на идентичност. За нас е удоволствие да подкрепим различни организации за студентски афинитети като:

 • Латино / студентска асоциация по право (LLSA)
 • Кавказко военно дело (MLC)
 • OutLaw (студентската асоциация на LGBTQ)
 • Женски касов закон (WLC)

Освен това основните курсове на Dickinson Law интегрират разнообразни гледни точки и разглеждат релевантността на разнообразието към закона, правния процес и практиката. Чрез предлагането на учебните програми на Юридическото училище и извънкласните му дейности, студентите от "Дикинсън закон" могат да развиват културни компетенции и да разбират по-добре гледните точки на малцинствата.

Алумна мрежа Не само ще станете част от дългото и гордо наследство на завършилите "Дикинсън право", но и ще станете член на Пенсионната академична мрежа на Пенсил-Стан, която е повече от 700 000 - най-голямата активна, възнаграждаваща се компания, изплащаща абонаментни такси в света. Dickinson Law има LL.M. възпитаници, работещи по целия свят.

Съоръженията на напълно реновиран исторически дом на Dickinson Law в Карлисъл, Пенсилвания, са умишлено създадени, за да подкрепят ангажимента на Юридическия факултет към общността. Това съоръжение, сертифицирано по LEED, разполага с най-съвременни класни стаи и семинарни зали; съдебна зала подписващ мотив с 200-местна обсерватория; законодателна зала за изслушване; триетажната библиотека "Law Ladge" Montague, Jr. стаи за групи; Ridge Commons; двор; и кафене. Всички класни стаи са оборудвани със сложна аудиовизуална технология, която позволява на студентите и преподавателите да комуникират в реално време с колеги и професионалисти по целия свят.

Кариерни услуги За да помогне на студентите да преговарят за предизвикателния пазар на труда днес, Dickinson Law предлага редица ресурси, които надхвърлят традиционните кариерни услуги. Обширните мрежи от лоялни възпитаници от Penn State и Dickinson Law се ангажират да помогнат на нашите ученици да успеят в желаните от тях професии. Завършилите Дикинсън право се радват на отлична кариера в различни области на правната практика, както и в бизнеса и индустрията, правителството и академичните среди.

Финансова помощ и стипендии Ограничен брой стипендии, основаващи се на заслуги, са на разположение за постигане на високи резултати на магистърска степен. кандидати. Магистър по право програмното обучение, таксите и прогнозните разходи са изброени на уебсайта на закона за Дикинсън .

Магистър по право Прием на LL.M. Комитетът за приемане в Dickinson Law от Penn State преразглежда заявленията си постоянно. Въпреки че комисията по приемане се опитва да уведоми кандидатите, чиито досиета са непълни, в крайна сметка отговорността на заявителя е да осигури своевременното попълване на молбата му. Докато повечето студенти се стремят да се запишат в есенния семестър (август), Dickinson Law на Penn State предлага възможността да се започне LL.M. програма през пролетния семестър (януари). Решения за финансова помощ и стипендии за Dickinson Law от Penn State LL.M. се разпространяват на ротационен принцип и следват уведомяване за допускане до LL.M. програма. Нашият LL.M. кохортата се води умишлено малка с не повече от 20 ученика, за да се насърчи по-голямото взаимодействие със студентите от ДД и с факултета по право, както и със съдии и адвокати в районите Харисбърг и Вашингтон. Penn State University е последователно класиран сред най-добрите изследователски и образователни институции в света. Елате да научите с нас в Dickinson Law на Penn State! За да научите повече за LL.M. Програма в Penn State Dickinson Law , свържете се с координатора на международните програми, Sarah Guillén.

Места

Карлайл

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Карлайл, Пенсилвания, Съединени Американски Щати