Penn State Dickinson Law

Представление

Прочетете официалното описание

Учебен план

  • Бизнес право
  • Закон за здравето и политика
  • Международно съдебно застъпничество
  • Право обществен интерес
  • Съдебно застъпничество и съдебни спорове

112723_cropped.png

LL.M. Самостоятелно обучение и опитно обучение LL.M. студентите могат да вземат независими учебни курсове за до 3 кредита във всеки един семестър и не повече от общо 4 кредита през двата семестъра на магистърската програма. програма. С одобрението на асоциирания декан по академични въпроси, LL.M. студентите могат да се запишат в експериментални обучения курса, предлагани в юридическия факултет, включително про боно, клинични и стажантски програми. Магистър по право студентите могат да кандидатстват да останат за трети семестър на юридическо обучение с намерение да завършат програма за опит в обучението или да се подготвят за американски изпит.

Стажове Тъй като Юридическото училище на Дикинсън е разположено на по-малко от 20 мили от столицата на щата и на по-малко от два часа от Вашингтон, окръг Колумбия, нашите студенти имат възможност да стажуват с националните адвокатски кантори; държавни агенции на местно, държавно и федерално ниво; частни корпорации; и нестопански организации - и по този начин да придобият усещане за градски, крайградски и селски правни общности.

  • Служба за събиране на данъци

  • Военноправен каук (MLC)

Мрежа на възпитаници Не само ще станете част от това дълго и гордо наследство на завършилите Дикинсън право, но и ще станете член на възпитаниците на мрежата на Penn State от над 700 000 - най-голямата активна, изплащаща такси възпитаници в мрежата свят. Законът на Дикинсън има LL.M. възпитаници, работещи по целия свят.

Кариерни услуги За да помогне на студентите да договорят днешния труден пазар на труда, законът на Дикинсън предлага редица ресурси, които надхвърлят традиционните кариерни услуги. Обширните мрежи на лоялни възпитаници както от щата Пен, така и от закона на Дикинсън са ангажирани да помагат на нашите студенти да успеят в желаните от тях професии. Завършилите Dickinson Law се радват на възнаграждаващи кариери в различни области на правната практика, както и в бизнеса и индустрията, правителството и академичните среди.

Места

Карлайл

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Карлайл, Пенсилвания, Съединени Американски Щати