Прочетете официалното описание

Благодарение на национално признати факултети и програми и истински вдъхновяващо място, изучаването на правото в Pepperdine University е единствен по рода си опит. Научете защо Pepperdine ви подготвя за кариера в закона така, както никое друго училище не може да изследва уникалните ни атрибути.

Опитно обучение

Обучаваме ви не само да "мислите като адвокат", а да практикувате като един. Класирана на 8-то място в страната (второто най-високо класиране в Калифорния) от националния юрист за опитно учене, Pepperdine не просто отговаря на общественото мнение, че юридическите училища трябва да преподават основни умения; ние активно помагаме да ръководим таксата за задълбочаване на правното образование.

Лично внимание

Практиката на правото днес изисква комуникационни умения, етични стандарти и издръжливост, които студентите от първата година често не са развили.

Нашият нов, милиони долари Институт за професионална формация "Парис" започва да оценява и подготвя студентите да бъдат професионалисти още в първия си ден в университета.

Менторинг и качествено обучение

Нашите професори имат двойно изследване / преподаване фокус. Прегледът на принстън наскоро класира нашия факултет на шестия най-добър в страната с най-високата възможна оценка за достъпност.

Национално признати експерти

Благодарение на ниското ни съотношение студент-факултет нашите ученици получават практически указания от публикувани учени и експерти в тази област.

Програми, предназначени за практикуване

Предлагаме широк спектър от програми и специализирани сфери на интереси, които отговарят на личните и професионалните цели. Нашите съвместни степени се предлагат заедно с най-високо класираните училища на Pepperdine University за бизнес, божественост и обществена политика.

 • 1 магистърска степен
 • 3 Juris Опции за доктор
 • 7 опции за LLM Degree
 • 5 института
 • 5 Програми за сертификати
 • 5 Предложения за съвместни степени
 • 10 вътрешни клиники

Институт "Струс" за разрешаване на спорове

Тъй като медиацията, арбитражът и преговорите продължават да се проявяват в популярност в съдебните дела и международните дела, Институтът за разрешаване на спорове на Pepperdine Straus празнува безпрецедентна тринадесета година като водеща програма за разрешаване на спорове в страната, като стартира нова концентрация на LLM в международния арбитраж.

Вдъхновено място за проучване

Насладете се на възбудата на бърз град, заедно с мирната среда на Малибу. Намира се само на 35 мили северозападно от Лос Анджелис - процъфтяващ център за юридически практики и международна култура - нашият 830-акратно кампус предлага спиращи дъха гледки и библиотека с площ от 40 000 кв. Фута.

Място на вярата

Pepperdine празнува своето християнско наследство и факта, че такава основа може да отвори диалога, вместо да я прекрати. Нашият факултет включва практикуващи членове от множество вероизповедания.

Институтът за еврейски изследвания "Глазер" активно разширява обсъждането на юдаизма с конференции и програми в чужбина.

Нашият фокус върху ветераните

Pepperdine не само чества тези, които са служили, но активно набира тези хора за чувството им за гражданска отговорност, ангажираност и професионализъм. Програмата "Жълта панделка" на Pepperdine предоставя на ветераните безплатни уроци.

Има 32 ветерани, записани за 2018-2019 учебна година, с 6 ветерани, които току-що са започнали своята 1L година.

Общност, която издига опита

В Pepperdine School of Law, ние събираме разнообразна класа, която отразява нашата визия за предизвикателно и успешно изучаване. Pepperdine Law е място, където вашите връстници ви предизвикват и подкрепят.

 • Общо записване в JD: 482
 • Жени: 52%
 • Многообразие: 33%

LLM, MDR и сертификационни програми

Програмите на Pepperdine LLM и Master in Resolution Resolution (MDR) привличат студенти от цял ​​свят. Студентите се различават от последните завършили до опитни адвокати и съдии, които са посещавали или сменили програмата от Китай, Корея, Русия, Гърция, Молдова, Испания, Пакистан, Йордания, Великобритания, Германия, Швеция и др.

Пеперидин е привлякъл учени от престижни организации като Фулбрайт, Муски, Организация на американските държави и Ротари фондация.

Инвестиция в стойност

Pepperdine Law продължава да нараства в общественото възприятие - трима от завършилите ни са потвърдени като федерални съдии през последните две години и ние сме една от само 13-те юридически школи, които получиха увеличение на заявленията през миналата година; всъщност само четири други училища по право увеличават кандидатурите с по-висок процент.

Нашият колектив

Намира се в крайбрежната общност на град Малибу, Калифорния, университетът Pepperdine University с площ от 830 акра е класиран като най-красивият университет в страната от The Princeton Review.

Pepperdine Law се намира в университетския университет и разполага с юридическа библиотека с площ от 40 000 квадратни метра, с изглед към океана, както и конферентни зали, класни стаи, зала за хранене, достатъчно технологични услуги и жилищни сгради.

Близостта до Лос Анджелис е допълнителна полза. С една от най-силните юридически общности в света градът предлага достъп до възможности за практическо обучение и стажове в различни области на практиката - недвижимо имущество, международно право, развлечения и спорт, за да назовем само няколко. Както Малибу, така и Лос Анджелис предлагат културни, заведения за хранене и развлекателни дейности, които поддържат здравословен начин на живот близо до едно от най-красивите брегове в света.

Опитът на Pepperdine Law

Приветстваме и насърчаваме потенциалните студенти да посетят нашия университет, за да видят какво предлага Pepperdine Law. Нашите ежедневни посещения включват:

 • Изучавайте многобройните програми и силната общност на Pepperdine Law, като посетите турне, водено от настоящ студент
 • Преживяване на нашата интимна учебна среда, като седите на първокласна легална класа, преподавана от един от нашите отличаващи се преподаватели
 • Срещате се един с един с Admission Advisor, за да получите отговор на въпросите си за кандидатстване и прием
 • Открийте как една степен от Pepperdine Law може да ви помогне в бъдещите ви начинания
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

LLM

Pepperdine University School of Law

LLM в международния търговски арбитраж е предназначен да съчетае солидна академична основа, практически опит в практиката, в който всеки студент ще придобие опит в мистер ... [+]

LLM в международния търговски арбитраж е предназначен да съчетае солидна академична основа, практически опит в практиката, в който всеки студент ще придобие опит в мистериозен международен арбитраж, методичен преглед и практика на процесите на преговори и посредничество и достатъчно избираеми задачи за студентите да може да се яви на изпитите за Ню Йорк или Калифорния.

Защо да получите LLM от Pepperdine?Подгответе се за Ню Йорк или CA бар, докато фокусирате в ADR... [-]
Съединени Американски Щати Malibu
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Pepperdine University School of Law

Най-високопоставеният Институт за решаване на спорове на Страус е накарал нацията в разрешаването на конфликти в училищното училище повече от десетилетие и е класирана на ... [+]

LLM за разрешаване на спорове се счита за водеща програма за разрешаване на спорове и предлага на студентите най-голяма гъвкавост в образованието за разрешаване на спорове. Тази 26 единична програма е структурирана с баланс между теория и практика; Студентите ще се съсредоточат върху различни механизми за АРС, включително преговори, посредничество и арбитраж, както и чрез придобиване на практика чрез необходимата клиника по медиация и външна програма.... [-]

Съединени Американски Щати Malibu
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски