Pepperdine University School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

Благодарение на национално признати факултети и програми и истински вдъхновяващо място, изучаването на правото в Pepperdine University е единствен по рода си опит. Научете защо Pepperdine ви подготвя за кариера в закона така, както никое друго училище не може да изследва уникалните ни атрибути.

Опитно обучение

Обучаваме ви не само да "мислите като адвокат", а да практикувате като един. Класирана на 8-то място в страната (второто най-високо класиране в Калифорния) от националния юрист за опитно учене, Pepperdine не просто отговаря на общественото мнение, че юридическите училища трябва да преподават основни умения; ние активно помагаме да ръководим таксата за задълбочаване на правното образование.

Лично внимание

Практиката на правото днес изисква комуникационни умения, етични стандарти и издръжливост, които студентите от първата година често не са развили.

Нашият нов, милиони долари Институт за професионална формация "Парис" започва да оценява и подготвя студентите да бъдат професионалисти още в първия си ден в университета.

Менторинг и качествено обучение

Нашите професори имат двойно изследване / преподаване фокус. Прегледът на принстън наскоро класира нашия факултет на шестия най-добър в страната с най-високата възможна оценка за достъпност.

Национално признати експерти

Благодарение на ниското ни съотношение студент-факултет нашите ученици получават практически указания от публикувани учени и експерти в тази област.

Програми, предназначени за практикуване

Предлагаме широк спектър от програми и специализирани сфери на интереси, които отговарят на личните и професионалните цели. Нашите съвместни степени се предлагат заедно с най-високо класираните училища на Pepperdine University за бизнес, божественост и обществена политика.

 • 1 магистърска степен
 • 3 Juris Опции за доктор
 • 7 опции за LLM Degree
 • 5 института
 • 5 Програми за сертификати
 • 5 Предложения за съвместни степени
 • 10 вътрешни клиники

Институт "Струс" за разрешаване на спорове

Тъй като медиацията, арбитражът и преговорите продължават да се проявяват в популярност в съдебните дела и международните дела, Институтът за разрешаване на спорове на Pepperdine Straus празнува безпрецедентна тринадесета година като водеща програма за разрешаване на спорове в страната, като стартира нова концентрация на LLM в международния арбитраж.

Вдъхновено място за проучване

Насладете се на възбудата на бърз град, заедно с мирната среда на Малибу. Намира се само на 35 мили северозападно от Лос Анджелис - процъфтяващ център за юридически практики и международна култура - нашият 830-акратно кампус предлага спиращи дъха гледки и библиотека с площ от 40 000 кв. Фута.

Място на вярата

Pepperdine празнува своето християнско наследство и факта, че такава основа може да отвори диалога, вместо да я прекрати. Нашият факултет включва практикуващи членове от множество вероизповедания.

Институтът за еврейски изследвания "Глазер" активно разширява обсъждането на юдаизма с конференции и програми в чужбина.

Нашият фокус върху ветераните

Pepperdine не само чества тези, които са служили, но активно набира тези хора за чувството им за гражданска отговорност, ангажираност и професионализъм. Програмата "Жълта панделка" на Pepperdine предоставя на ветераните безплатни уроци.

Има 32 ветерани, записани за 2018-2019 учебна година, с 6 ветерани, които току-що са започнали своята 1L година.

Общност, която издига опита

В Pepperdine School of Law, ние събираме разнообразна класа, която отразява нашата визия за предизвикателно и успешно изучаване. Pepperdine Law е място, където вашите връстници ви предизвикват и подкрепят.

 • Общо записване в JD: 482
 • Жени: 52%
 • Многообразие: 33%

LLM, MDR и сертификационни програми

Програмите на Pepperdine LLM и Master in Resolution Resolution (MDR) привличат студенти от цял ​​свят. Студентите се различават от последните завършили до опитни адвокати и съдии, които са посещавали или сменили програмата от Китай, Корея, Русия, Гърция, Молдова, Испания, Пакистан, Йордания, Великобритания, Германия, Швеция и др.

Пеперидин е привлякъл учени от престижни организации като Фулбрайт, Муски, Организация на американските държави и Ротари фондация.

Инвестиция в стойност

Pepperdine Law продължава да нараства в общественото възприятие - трима от завършилите ни са потвърдени като федерални съдии през последните две години и ние сме една от само 13-те юридически школи, които получиха увеличение на заявленията през миналата година; всъщност само четири други училища по право увеличават кандидатурите с по-висок процент.

Нашият колектив

Намира се в крайбрежната общност на град Малибу, Калифорния, университетът Pepperdine University с площ от 830 акра е класиран като най-красивият университет в страната от The Princeton Review.

Pepperdine Law се намира в университетския университет и разполага с юридическа библиотека с площ от 40 000 квадратни метра, с изглед към океана, както и конферентни зали, класни стаи, зала за хранене, достатъчно технологични услуги и жилищни сгради.

Близостта до Лос Анджелис е допълнителна полза. С една от най-силните юридически общности в света градът предлага достъп до възможности за практическо обучение и стажове в различни области на практиката - недвижимо имущество, международно право, развлечения и спорт, за да назовем само няколко. Както Малибу, така и Лос Анджелис предлагат културни, заведения за хранене и развлекателни дейности, които поддържат здравословен начин на живот близо до едно от най-красивите брегове в света.

Опитът на Pepperdine Law

Приветстваме и насърчаваме потенциалните студенти да посетят нашия университет, за да видят какво предлага Pepperdine Law. Нашите ежедневни посещения включват:

 • Изучавайте многобройните програми и силната общност на Pepperdine Law, като посетите турне, водено от настоящ студент
 • Преживяване на нашата интимна учебна среда, като седите на първокласна легална класа, преподавана от един от нашите отличаващи се преподаватели
 • Срещате се един с един с Admission Advisor, за да получите отговор на въпросите си за кандидатстване и прием
 • Открийте как една степен от Pepperdine Law може да ви помогне в бъдещите ви начинания

Места

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия