Прочетете официалното описание

Опитът дипломация

Само на няколко минути от Ню Йорк и в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, училище по дипломация Сетън Хол и международни отношения е идеално място за проучване на глобалните въпроси и практика дипломация от първа ръка в професионален, динамичен и богата културна обстановка. Абитуриент кандидати идват заедно от територията на Съединените щати и 25-те страни от целия свят и за двете проучване и прилагат мултидисциплинарен учебна програма, която набляга на глобални проучвания, разрешаване на конфликти, Международна икономика и лидерство.

специализиран стаж и професионални услуги офиси на училището подкрепят кариерното развитие на студентите чрез един-на-един съветване, работни срещи, възпитаниците на наставничество и насоки с конкурентно стажантски, приятелство и кариерни възможности в областта на обществените услуги, бизнес, право, и нестопанския сектор.

Чрез уникален алианс с Асоциацията на ООН от САЩ, Училището предлага на студентите широк спектър от академични и професионални ползи, включително лятна програма на ООН в Ню Йорк, Семестър във Вашингтон, окръг Колумбия, международни семинари и повече.

Само на 14 мили от Ню Йорк, на епи-центъра на международните отношения, академични постижения Сетън Хол е била избрана за разлика от Принстън преглед, US News & World доклад и Bloomberg BusinessWeek.

  • Присъединете делегация на международно проучване турне
  • Обсъждане на критичните глобални проблеми със световните лидери
  • Пълно професионални стажове, локално, или в чужбина
  • Нанесете класна стая познания за реални житейски ситуации
  • Да приемем важни ръководни роли на територията на колежа
  • Изграждане на доверие е необходимо да се направи разлика в областта на бизнеса, комуникациите, дипломацията, правителството, закон или сектор с нестопанска цел
  • Възползвайте се от предимствата на нашия съюз с Фондацията на ООН и Асоциацията на ООН

The Училище по дипломация прегръща дългогодишната традиция на образование на ценности, основаващи и желание да развива слуга лидери за глобално общество Сетън Хол. Основана през 1856 г., Сетън Хол е сред най-старите католически университети в Съединените щати. Университетът е дом на десет училища, предлагащ почти 200 специализанти и бакалавърски специалности 10,000 студенти от всички раси и религии.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Училището на дипломация и Сетън Хол Юридическия факултет предложи съвместна програма степен, водеща до степените на Магистър по дипломация и международни отношения и докт ... [+]

The Училище по дипломация и Сетън Хол училище на закона Предлагаме съвместна програма степен, водеща до степените на Магистър по дипломация и международни отношения и Juris Doctor. Съвместната степен представлява уникална възможност за студентите да комбинират юридическо образование с пълно разбиране на политическите, социалните, икономическите и културните динамиката на международните отношения. В условията на конкурентен пазар на труда, съвместни получатели степен притежават обучението и експертен опит, който да ги направи открояват. Програмата може да бъде завършен за четири години и едно лято, отколкото обикновено се изисква от пет години за отделен завършване на двете степени.... [-]

Съединени Американски Щати Южен портокал
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Introduction to the School of Diplomacy

International Internship Scholarship Impact

Semester in Washington, D.C.

Seton Hall Diplomacy UN Summer Program

School of Diplomacy and International Relations
Address
400 South Orange Avenue
07079 Южен портокал, Ню Джърси, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 (973) 275-2515