SMU Dedman School of Law

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Основана през 1925 г., SMU Dedman School of Law е първокласна частна юридическа школа от първи клас, разположена в Далас, Тексас, и се намира в квартал, покрит с дървета, само на няколко минути от центъра на града. Създадена през 1949 г., юридическите програми за висше образование са завършили важна роля в обучението на някои от водещите лидери по света. Гордеем се с нашата глобална мрежа от възпитаници - повече от 2000 завършили от 80 държави, които заемат видни позиции в правителството, юридическата практика, бизнеса, съдебната система и юридическото образование в световен мащаб. SMU Dedman Alumni Network фото любезното съдействие на SMU Dedman School of Law

Изключителни програми за дипломиране

SMU Dedman School of Law предлага програми за завършено висше образование за американски и чуждестранно обучени адвокати. LL.M. и програмите на SJD повишават кариерата си в частната практика на правото, преподаването и обществените услуги чрез преподаване на анализи и умения за решаване на проблеми, за да посрещнат сложните изисквания на нашия свят. Програмите увеличават разбирането на студентите за правната теория и политики, разширяват правните хоризонти на студентите и насърчават развитието на правни научни и писмени умения.

Учи в закръглен Далас, Тексас

SMU Dedman Law предлага на чуждестранните студенти възможност да станат част от една жизнена, разнообразна научна общност с предимството да учат в Далас - не само международен бизнес център, но и динамичен културен център, разположен по средата между източното и западното крайбрежие на Обединеното кралство Държави в регион, известен със своя мек, слънчев климат. Далас е деветият по големина град и Далас / Фт. Worth metroplex съставляват четвъртата по големина градска част в САЩ. Това е сложен град с процъфтяващ пазар на труда, високо качество на живот и сравнително ниски разходи за живот. Това е чудесно място за живеене и обучение!

Глобално признат факултет

Факултетът включва учени и новатори в различни области, включително конституционно право, корпоративно право, наказателно право, екологично право, здравно право, интелектуална собственост, право за национална сигурност, закон за нефт и газ, право за обществен интерес и данъчно право. Тези учени редовно ангажират света, като се явяват пред комисиите на конгреса, работят с държавни и федерални регулаторни агенции, спорят пред държавни и федерални съдилища, работят с корпоративни ръководители и с нестопански организации и редовно се появяват в медиите, за да превеждат своите изследвания или да предлагат коментари по важни истории на деня. Изучаването на правото в SMU дава на студентите достъп до изключителен факултет, ангажиран с навременни и авангардни изследвания, често информирани от дългогодишен опит. 21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg фото любезното съдействие на SMU Dedman School of Law

Опит в обучението

В допълнение към нашата разнообразна учебна програма студентите се приканват да се възползват от многото дейности извън класната стая. В SMU Dedman Law вашият учебен опит ще бъде обогатяван чрез целогодишни международни конференции и лекции, в които водещи международни фигури ще бъдат обсъдени в университета, за да обсъдят актуални глобални правни въпроси. International LL.M. студентите учат курсове с американски студенти по JD и участват в нашата програма Inns of Court - програма, която се въвежда по време на ориентация, където студентите се свързват в малки групи с колеги съученици, преподаватели, студентски лидери, съветници в кариерата и възпитаници за общностно преживяване през цялото време в SMU Dedman School of Law на SMU Dedman School of Law . Факултетен член ще служи като личен академичен съветник. Практикуващите адвокати от секцията за международно право в адвокатската колегия на Далас също служат като ментори за нашите студенти.

Международно изтъкнати възпитаници

Международните дипломирали се от SMU Dedman School of Law на SMU Dedman School of Law оказват влияние в цял свят. Нашата международна мрежа от възпитаници включва над 2000 завършили в повече от 80 страни. Тези професионалисти могат да бъдат намерени на най-високо ниво на управление, правна практика и бизнес. Международните възпитаници на SMU представляват широк спектър от правни системи, включително тези от Централна и Южна Америка, Мексико, Канада, Европа, Африка, Индия, Югоизточна Азия, Китай, Близкия изток и Тихия океан. Ние се стремим към глобалното географско разнообразие в нашите студентски записвания и осигуряваме висока степен на индивидуално внимание и подкрепа за всеки международен студент.

 • Собчок Сухаромна '81 председател на Върховния съд, Тайланд
 • Д-р Шен Шиаминг '81 Международен юридически консултант за LLP Mackenzie & Albritton
 • Почетният министър на външните работи на Индия Кришна '59 (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85 General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Research & Production Limited
 • Moath Alhussain '11 ст.н.с. Адвокат, корпорация Saudi Basic Industries
 • Антонио М. Гарза '83 Бивш посланик на САЩ в Мексико
 • Д-р Хелмут Сохмен '66 Председател и президент, BW Group
 • Д-р Хасан Окур '07 Бивш декан, Катарското юридическо училище
 • Jinsung Lee '88 Председател, Конституционният съд на Корея
 • Юкио Хоригоме '71 Правосъдие на Върховния съд на Япония
 • Международен партньор на Ханс Хепе '97, Лок Лорд Почетен немски консул

Студентски живот

Юридическото училище се намира в северозападния ъгъл на главния кампус на МУС - класна стая, административна сграда и юридическа библиотека, формиращи това, което се нарича "Law Quad". Това идеално местоположение осигурява лесен достъп до много от прекрасните студентски ресурси на SMU, включително фитнес център и здравен център.

Допустимост на изпитите в бар

Международните студенти, които желаят да практикуват право в Съединените щати и отговарят на условията за допускане до адвокатската колегия в някой от щатите или Дистрикт Колумбия, трябва да се запознаят с изискванията за допускане на адвокатска колегия в конкретната юрисдикция, където планират да практикуват. Изискванията за допускане до адвокатска колегия варират в различните държави. Някои държави изискват кандидатите да имат JD степен, а други ще изискват само определен брой кредитни курсове от юридическо училище в тази страна. Тексас сега позволява квалифицирани чуждестранни адвокати, завършили магистърска степен. степен, за да се явите на изпит в Тексас. БИБЛИОТЕКАТА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗАКОН съдържа най-голямата частна правна колекция в Югозапада. Видни възпитаници на закона ALUMNI SMU включват съдии от Върховния съд на Тексас, членове на Конгреса на САЩ, посланик, губернатор, външни министри и членове на най-високите съдилища в целия свят, както и партньори във водещи адвокатски кантори и общи съвети в големите корпорации. Като първата юридическа школа в DALLAS, ние имаме щастието да бъдем в град с процъфтяваща икономика, много корпоративни седалища и изключителна юридическа общност. SMU Dedman School of Law продължава да се стреми да развива следващия век лидери. 21430_28439363.jpg фото любезното съдействие на SMU Dedman School of Law

Места

Далас

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue
75205 Далас, Texas, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 214-768-2658